![]() |
Re: mashini de prin botosani
Quote:
stie cineva daca au mai taiat din prostiile alea? sa pot merge si eu? |
no , tot asa sunt
|
Quote:
|
sunt colorate de mult wey , ia si tu laguna lu maica-ta sa mai vezi care e treaba :)
|
Quote:
ehhh...exagerezi cand spui ca-s cele mai naspa din tara.inseamna ca nu ai umblat prea mult prin tara asta.nu zic ca ar fi bune...sunt naspa intradevar...dar nu cele mai... strada care ne face de ras (fiind si una foarte importanta) este bulevardul...cel putin de la Liceul de Arta pana la IRE. |
da intradevar , acolo e mai naspa .. in rest s-a cam rezolvat treaba , mai ales pe stradutele mici .. sunt curios ce o sa iasa si cu semaforizarea , pare interesant :) pacat ca n-au bagat giratoriu la bazar .. ar fi mers perfect ..
|
Asa e...avetzi masini care nu se gasesc in orasele mari....dar dacia aia e penala rau....scoatetzio...;)
|
pai ar trebui facut un topic "kitch tuning botosani" si bagata acolo .. s-ar umple de poze sigur :)
|
Quote:
nu stiu de ce, da asa am o presimtire ca semafoarele de la bazar o sa stea mai mult culcate la cat de inspirat au fost puse :) |
Quote:
acu sa le vedem puse cine stie cand termina astia lucrarile, k doar nu e nici o graba...ce dak unii isi rup masinile :lol: ,nu prea conteaza ... apropo, cea mai inspirata investitie in botosani , dak aveti bani, e in SERVICE AUTO...e cea mai prospera |
Quote:
|
uitazti aci dacie...:-)
http://D:\poze\-Chestii Dragute\AVIO...a\DACIA ME.bmp |
Quote:
|
Quote:
|
Bine am veni, bine v-am gasit, in sfarsit am si eu timp sa stau pe forum de cand imi refac motorul la masina.........esentialul e ca am citit aici pe forum ca ar fi niste cluburi, dar nu am auzit de nici unul. Ca si Espinoza, sunt student in Iasi, "actionez" pe acolo, dar as vrea sa fac un club aici, sa fi si cunoscut. HMMM? Ce spuneti?
|
bine ai venit energy ... ce masina conduci?
|
bine ai venit energy .. este un club .. Crazy drivers esti binevenit in el ce mashina conduci? vad ca la avatar ai o poza cu un interior de supra :)
|
Quote:
|
As fi vrut eu ca supra aia sa fie a mea(visul meu se va indeplini intr-un final), acum am o dacie putin modificata(cred ca stiti break-ul alb KBT),sunt mandru de ea ca masina, dar nu ca marca si in curand sper sa o schimb pe un seat leon(anul asta, ca dupa aia nu mai apuc:) )id-ul meu de mess e ca si cel de aici. Sper sa facem lucruri ne/bune in continuare!
|
Si daca nu stiti masina, in curand(cand ajung la Iasi)o sa pun poze.....(ca nu le am pe comp-ul de aici)
|
energy eu te stiu :) ai avut niste neoane rosii calumea .. daca tot ne-am inmultit poate bagam intalnire cu toti membrii forumului ca ar cam fi cazu ..
|
Desigur SIMI chiar ar fi o idee,dar sa gasim o zi in care sa fim toti liberi si in oras. DA, intr-adevar am avut un set de neoane rosii,dar fiind dintre primele pe piata, s-au dus unul cate unul.Acum strand bani pentru lucrari cu fibra de sticla(deci alt set de neoane mai incolo).Apropos, nu stii unde pot gasi fibra de sticla si intaritori in zona moldovei?
P.S. spune-mi te rog daca te cunosc si ce masina ai...:D |
pentru fibra de sticla ia legatura cu "cocobadarel" de pe site .. el se ocupa cu de astea am impresia .. pai din vedere ma stii sigur :) am un audi a6 , nr ABM. si cu intalnirea cel mai bine ar fi intr-o duminica dupa amiaza sau pe seara .. cam toata lumea e libera atunci .. mult succes cu masina ! :)
|
4 Attachment(s)
uite si pozele cu seat-ul de care vb.
|
Era ieri la poligon.
E cel mai "tunat" taxi din Bt ? |
Quote:
hahahah pe cine ai vazut ?? pe ea sau masina??:) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e mai nou aparuta....dupa ce planuri au baietii cu ea...nu numai ca o sa arate bine...da o sa si zboare:d
|
Quote:
|
jantele au fost ale lui gabi..de pe focus...si le-a vandut in mai putin de jumatate din pretul masinii cu tot cu gume...daca erau noi da...faceau mai mult:)
|
Masina seamana foarte cu un ford capri....dar nu stiu de ce trage mult spre opel....crek e opel.......sa ma scuze persoanele eligibile,dar nu cred ca sunt 100% eficient in momentul de fata, in ambele cazuri crek puterea maxima la aceste motoare, 1.8 si, respectiv 2.0, ar putea fi dusa la 400+ bhp (cine stie,stie)dar in nici un caz la noi...........deci,de mers tare ......poate, dar de zburat, IN NICI UN CAZ!:))
|
Quote:
|
10x espinoza......tu eti unul din cei eligibili:)...injectia e pentru un amic foarte bun:))))
|
si la 200 de cp daca ar duce manta aia ar fi ceva
|
Uite manta asta e foarte asemanatoare cu un capri ca inginerie....sincer.....si pot fi "urcate" destul de sus pentru ca au partile componente foarte rezistente si supradimensionate, ceea ce le permite tunerilor sa le suprasolicite....pana la urrma....let's cut to the chase:)...un id de mess?
|
Quote:
|
DA..stiu filmuletul....singura problema e ca masina aia e un SLEEPER...sunt sigur ca nu trebuie sa-ti explic ce e aia....dar pt cei care trec pe aici,..............masina aia e opel numai la aspect:)
|
Quote:
|
DA...intr-adevar.....am "indoit" putin termenul de Sleeper deoarece nu cunosc prea bine aspectul original al "Mantei"...oricum,tu dak ai avea asa putere sub capota,te-ai putea abtine sa o "aranjezi" ca aspect?Eu nu prea....:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning