Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Postati cele mai idioate MASSuri primite pe messenger (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/81788-postati-idioate-massuri-primite-messenger.html)

Strainger 16-10-08 14:01

Re: POSTATI cele mai idioate MASS primite !!

1 Attachment(s)
. .

tzunny 16-10-08 14:36

@ ma kulk.. nu mrg sts in mm :*:*:*:*:X:X:X:X:X

2fast4u_DK 20-10-08 18:27

"profa de romana ,fulgera s tuna .profa de mate ne-navatza karate .profa de engleza ne -invatza chineza s la istorie vai de romania !!! cn e tocilar citeste s inghite iar nebuni o dau mai departe "..macar daca ar sti sa vorbeasca sau sa faca o rima:lol:

bodo 26-10-08 01:12

Or exista mass-uri tari da asta le intrece pe toate "Andreea Ilie: care ai droguri de vanzare buzz me URGENT ! si nu e gluma" ... lol =))

UnuFain 26-12-08 22:13

In liceu fetele invata o litera si 2 numere A4 si A6, In facultate invata alte doua litere si doua numere Q7 si X5, acum cu criza financiara au invatat cinci litere RATUC

Cristy65 29-12-08 18:30

cel mai tare mass primit:

Daca NU citesti acest mesaj vei primi 1 milion de euro. Prea tirziu! L-ai citit. Trimite mai departe, e incredibil! chiar functioneaza! Si eu l-am citit si nu am primit 1 milion de euro.

Claw166 07-01-09 14:36

Quote:

Originally Posted by UnuFain (Post 1943294)
In liceu fetele invata o litera si 2 numere A4 si A6, In facultate invata alte doua litere si doua numere Q7 si X5, acum cu criza financiara au invatat 4 litere RATB

Asta l`am primit si eu ... Are dreptate intr`un fel :lol:

RoByNeT 14-01-09 23:18

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1947902)
cel mai tare mass primit:

Daca NU citesti acest mesaj vei primi 1 milion de euro. Prea tirziu! L-ai citit. Trimite mai departe, e incredibil! chiar functioneaza! Si eu l-am citit si nu am primit 1 milion de euro.

MOR DE RAS AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

NONE 19-01-09 01:06

Câteva care mă seacă :twisted:
X-ulescu cand intrii dai buzz :*:*:*:x:X:X:X:>:>:>::X:XX [mă f**e pe mine grija cand intra ala?,sa nu puteai sa ii lase mesaj doar lui.Oameni făcut din ***]
Am gasit nu stiu ce buletin cu zeci de mii de euro,detalii la telefon [asta e cel mai penal,cine o crede in el e un mare dobitoc]

Clasicul : Care ai maneaia aia noua alu Gutza ? \:D/\:D/\:D/ [ODC FRATe :twisted:]
si sunt multe multeeeee....

turbonetta© 23-01-09 18:25

Unul pe care l-am dat si eu mai departe:lol: :
"Un rapper face Ah Ah si isi ia un Mc.puisor. Un manelist face REGGAETON TZA si isi ia o casa." :lol:

NONE 26-01-09 02:38

zilele trecute am primit un mass care m`a amuzat, here it is:

Dau lectii de CS la preturi acceptabile se accepta si: masini, bautura si femei.
Cursul va cuprinde o gama larga de tactici cum ar fi:
-trasul prin perete (asiguram material didactic)
-bulanul intentionat
-dezamorsare bombei cu smokeul
-aruncare cu efect a flashului
-tragerea cu awp in functie de conditiile meteo.
Tot aici vei invata sa:
-injuri si sa faci codat pe toti cei care te omoara
-sa dai tot timpul vina pe restul colegilor
-cand mori la un duel face to face sa zici: LAG! si multe altele;
La sfarsitul cursului vei fi certificat PGL
(Pokemon Gaming Ligheane) :lol::lol::lol::lol:

Cozmescu-Alin 30-01-09 20:34

1 Attachment(s)
Unu Dupa altu unu dupa altu care mai de care.... :)))))))))))))))

canon 05-02-09 10:44

Radu - [Mihaytza] Radu Mihai: Rugamintea unei fete de 17 ani > sincer nu doresc nici celui mai mare dusman...boli de astea.... NU IL STERGE TE ROG FRUMOS citeste-l mai intai plss:Numele meu este Farcas Adriana am 17 de ani si sufar de o forma rara de leucemie singura mea sansa este un transplant de maduva fara transplant nu voi mai putea trai operatia costa 55.000 $ si familia mea a strans deja 32.000 $ si in cazul meu, cei care se ocupa, fundatia care ma va ajuta sa strang banii a a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0.01 cent pe fiecare mesaj dat Rugamintea unei fete de 17 ani > sincer nu doresc nicmai departe ... te rog din tot sufletul meu da mesajul mai departe pentru ca si eu sa fiu la fel ca tine....hai sa nu ne zgarcim

Radu - [Mihaytza] Radu Mihai: TE ROG CITESTE-L!!! Azi dimineata cand Dumnezeu a deschis o fereastră în RAI m-a văzut pe mine şi m-a întrebat: Copilul meu, care este marea ta dorinta pt. azi??? Iar eu i-am răspuns: Doamne te rog sa ai grijă de persoana care citeste acest mesaj, de familia lui şi de prietenii lui speciali. Ei merita asta şi îi iubesc foarte mult. Iubirea lui Dumnezeu este ca un ocean, îi poti vedea începutul dar nu si sfârsitul. Acest mesaj este valabil din ziua în care îl primesti. Trimite asta la toti din lista ta. Ceva bun se va intampla cu tine mâine. Ceva pe care tu asteptai de mult să ţi se întample. Nu rupe acest lant.......lam trimis sa vad daca mi se intampla cv maine.....>>>Sorry d mass<<< ...... [/B]

scturoag 06-02-09 08:45

Nu am citit tot thread-ul si nu stiu daca a mai fost postat =>

Massuri Complet Idioate : ->

- Sall All !!!
- Bye All !!!
- Am Plecat !!!(Cei de la Yahoo au pus casutza aia in dreapta jos in care ne arata cand iesi si cand intri , nu e nevoie sa ne spui tu , plus ca nu ne intereseaza )

- Daca nu dai massu' asta mai departe in urmatoarele 10 minute o sa moara ce iubesti tu mai mult. ( da ... inteleg sa il trimit mai departe ... da care'i continutu' ?!??? )

- Care stie melodia aia : tanana-nananana .... pam-pam ... ?!?

GL91ANB 12-02-09 20:10

lau_baronul_ 08 (2/12/2009 8:33:26 PM): dnd oleaca las comm lu sormea:X:X

lau_baronul_ 08 (2/12/2009 8:48:49 PM): cine are web meu pliz buzz scz de mas

scturoag 12-02-09 20:20

Quote:

Originally Posted by canon (Post 2039541)
Radu - [Mihaytza] Radu Mihai: Rugamintea unei fete de 17 ani > sincer nu doresc nici celui mai mare dusman...boli de astea.... NU IL STERGE TE ROG FRUMOS citeste-l mai intai plss:Numele meu este Farcas Adriana am 17 de ani si sufar de o forma rara de leucemie singura mea sansa este un transplant de maduva fara transplant nu voi mai putea trai operatia costa 55.000 $ si familia mea a strans deja 32.000 $ si in cazul meu, cei care se ocupa, fundatia care ma va ajuta sa strang banii a a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0.01 cent pe fiecare mesaj dat Rugamintea unei fete de 17 ani > sincer nu doresc nicmai departe ... te rog din tot sufletul meu da mesajul mai departe pentru ca si eu sa fiu la fel ca tine....hai sa nu ne zgarcim

Radu - [Mihaytza] Radu Mihai: TE ROG CITESTE-L!!! Azi dimineata cand Dumnezeu a deschis o fereastră în RAI m-a văzut pe mine şi m-a întrebat: Copilul meu, care este marea ta dorinta pt. azi??? Iar eu i-am răspuns: Doamne te rog sa ai grijă de persoana care citeste acest mesaj, de familia lui şi de prietenii lui speciali. Ei merita asta şi îi iubesc foarte mult. Iubirea lui Dumnezeu este ca un ocean, îi poti vedea începutul dar nu si sfârsitul. Acest mesaj este valabil din ziua în care îl primesti. Trimite asta la toti din lista ta. Ceva bun se va intampla cu tine mâine. Ceva pe care tu asteptai de mult să ţi se întample. Nu rupe acest lant.......lam trimis sa vad daca mi se intampla cv maine.....>>>Sorry d mass<<< ...... [/B]

Credincios Baietu' asta :lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 2061869)
lau_baronul_ 08 (2/12/2009 8:33:26 PM): dnd oleaca las comm lu sormea:X:X

lau_baronul_ 08 (2/12/2009 8:48:49 PM): cine are web meu pliz buzz scz de mas

asta e penal rau ... bai frateee ... nu degeaba exista optiunea "Who's Watching Me?"
... nu cred ca are mai mult de 10 ani ... si dupa id-ul lui de baron cu mult haurrrr :)))) manelar prost

REPTYLE 12-02-09 20:29

https://img24.imageshack.us/img24/5724/retardcp3.th.jpg

aceleasi mass-uri.cred ca omul ala e cretin.

scturoag 12-02-09 20:32

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 2061940)
https://img24.imageshack.us/img24/5724/retardcp3.th.jpg

aceleasi mass-uri.cred ca omul ala e cretin.

Bisnitar de meserie :)) cumpara/vine/imprumuta :lol: :lol: :lol: doamne ... ma mir cum de nu i-ai dat ignore pana acum .. pff .. enervanti rau ... sa ii bati cu paru' in gura nu alta ...

scturoag 12-02-09 20:43

hop si eu cu ceva specimene :

*Raluca Baba 2: http://ralucca2003.hi5.com poze noi comm plss
*Raluca Baba 2: cine are odcc ????
*Raluca Baba 2: cine iese la un suc ???
*Raluca Baba 2: Care vrea web ???
*Raluca Baba 2: http://ralucca2003.hi5.com niste comm ? poze noi
*Raluca Baba 2: Care vrea webb ?
*Raluca Baba 2: http://ralucca2003.hi5.com poze noi
*Raluca Baba 2: http://ralucca2003.hi5.com poze noi
*Al Capone: dai cam multe massuri
*Raluca Baba 2: scz
*Raluca Baba 2: da nu stiam dak s'au trimis

*Ciungu: de vanzare nokia n73...cine e int ..buzz
*Ciungu: de vanzare lg u310 si nokia n73
*Ciungu: care avea nokia n95 simplu de vanzare????? buzz
*Ciungu: caut sa inchiriez apartament max 2-3 camere mobilat centrala tot.urgent!!!
*Ciungu: cine are de vanzare nokia n95????
*Ciungu: care avea de vanzare nokia n95 simplu ??? buzz
*Ciungu: vand nokia n73 si lg u 310 ! buzzzz
*Ciungu: cumpar nokia n95 simplu !! cine are buzz

Bisnitari si pitipoance de pe hi5 :lol:

radu.3 12-02-09 21:09

Sa zicem...

Francy: oaii bwa sanzii naste))))....a kui o fii copiluu`... c..u saa se simtha dragosthea astha
Francy: alinushuu`..buzz cand intrii ca vleauu sa vrb cu uh`..miss you..i luw my big broo sry de gm

TwentyOne 12-02-09 22:03

Dictionar de Messenger rural - In prispa (online) - Sunt la prasit / (busy) - Plecat la ora_ (stepped out) - Imi bat nevasta (be right back) - Iesit la poarta (not at my desk) - Mi-am luat mobil (on the phone) - Sunt cu viclesug (invisible to everyone) - Doborat de bautura (offline)

Griffo 13-02-09 02:09

Un user nu dau nume vorbea despre o masina...ca si'a luat si ca o va modifica undeva la 400-500 de cai si la semnatura avea vand parfumuri dama/barbat originale..relatii telefon,YM bla,bla 45ron...funny right?

Griffo 13-02-09 02:21

de la o tipa : da'mi si mie internet explorar'u ca am formatat calculatorul...si nu se referea la un update la explorer 7...ea foloseste 5.1
ah si da...e BLONDA

Strainger 15-02-09 16:04

COCALARDefiniţie : Ţăran incult de prost gust si de neam prost, deghizat in IuBiTz3l, Macho-Men, Tal3ntAt ş.a.m.d. Aria lui de acţiune cuprinde mIRC şi Yahoo! Messenger unde în mod idiot shukar se prezintă, urmând apoi a face schimb de poze cu fete shukare cu id-uri de genul PrInTz3SiK TA, MiCuTzA DulCiK, ShuKaRa si TaLEntaTa De DusMaNi InViDiaTa etc. Valoarea acestui individ este mai mare daca: * acesta posedă un sait personal (carte de vizită, cazul cel mai des intâlnit: Hai Faiv) cu binecunoscutele poze Eu lângă o maşina BETON, Eu şi fratzii mei, si nu în ultimul rând Eu şi Gutza maimutza. * are duşmani * face dedicaţii fraţilor şi prinţeselor * posedă chinezării ochelari de soare (semnul şmecheriei) * este decorat in haur

ionut_cluj 19-02-09 01:30

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2069146)
COCALARDefiniţie : Ţăran incult de prost gust si de neam prost, deghizat in IuBiTz3l, Macho-Men, Tal3ntAt ş.a.m.d. Aria lui de acţiune cuprinde mIRC şi Yahoo! Messenger unde în mod idiot shukar se prezintă, urmând apoi a face schimb de poze cu fete shukare cu id-uri de genul PrInTz3SiK TA, MiCuTzA DulCiK, ShuKaRa si TaLEntaTa De DusMaNi InViDiaTa etc. Valoarea acestui individ este mai mare daca: * acesta posedă un sait personal (carte de vizită, cazul cel mai des intâlnit: Hai Faiv) cu binecunoscutele poze Eu lângă o maşina BETON, Eu şi fratzii mei, si nu în ultimul rând Eu şi Gutza maimutza. * are duşmani * face dedicaţii fraţilor şi prinţeselor * posedă chinezării ochelari de soare (semnul şmecheriei) * este decorat in haur

Defapt, cocalarii sunt tiganii care traiesc din "reciclat".

IONUT-GBP 19-02-09 09:08

"Care are numaru de la Firma ca imi trebuie urgent ? "
:))

Strainger 20-02-09 21:34

Prestez Servicii Striper Cine este interesat Detalii Cap_dyn_17 da mai departe daca esti prieten!
MASUL ANULUI SI E PE BUNE!

sm01tomi 22-02-09 21:11

cel mai tare mass | e unu pe care lam prostit
asasinu13ciufulici roman: mass cine stie cine e enis sau ceva de genu cel ce a murit?:twisted:

Strainger 24-02-09 20:45

adryan_94_galatzi: cand eram mic si mergeam la nunta, toate babele ma luau de obraz si imi ziceau -lasa ca si tu urmezi... acum am crescut si cand merg la inmormantari le iau pe babe de obraji si le zic -lasa ca si tu urmezi ))

RoByNeT 25-02-09 08:06

asta nu e idiot e vechi rau si e tare :))

Strainger 26-02-09 13:32

prorapid: A murit Guta înecat cu $alam! prorapid: A murit Penisa inecata cu Ciocoleta Gutza
iubyta: ?Ursul si marmota din reclamele Milka faceau caca in padure, unul langa altul. Stand ei asa, ursul o intreaba pe marmota: -Auzi, pe tine nu te deranjeaza daca ti se lipeste caca de blanita? -Nicidecum , raspunse marmota. Si ursul lua marmota si se sterse cu ea la cur!

Gigel Prorapid 15-03-09 13:31

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2102160)
prorapid: A murit Guta înecat cu $alam! prorapid: A murit Penisa inecata cu Ciocoleta Gutza
iubyta: ?Ursul si marmota din reclamele Milka faceau caca in padure, unul langa altul. Stand ei asa, ursul o intreaba pe marmota: -Auzi, pe tine nu te deranjeaza daca ti se lipeste caca de blanita? -Nicidecum , raspunse marmota. Si ursul lua marmota si se sterse cu ea la cur!

Asa si? Trebuia sa postezi massul meu aici? Macar eu dau massuri facute de mine si nu primite. Daca cauti massul asta pe google o sa il gasesti postat pe YouTube de pe contul meu officialatb ca sa rad de cocalarii care asculta manele.

mitza mtb 11-04-09 00:24

Quote:

Originally Posted by Gigel Prorapid (Post 2149404)
Asa si? Trebuia sa postezi massul meu aici? Macar eu dau massuri facute de mine si nu primite. Daca cauti massul asta pe google o sa il gasesti postat pe YouTube de pe contul meu officialatb ca sa rad de cocalarii care asculta manele.

CA Cauti stiu....:).. si hmm...ce treaba are marmota cu manelistii?:-?...aia prima are oarecum legatura...dar aia cu marmota nu are haz si sens:-??...te pricepi la bancuri seci:):rolleyes2

Gigel Prorapid 11-04-09 07:23

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2228415)
CA Cauti stiu....:).. si hmm...ce treaba are marmota cu manelistii?:-?...aia prima are oarecum legatura...dar aia cu marmota nu are haz si sens:-??...te pricepi la bancuri seci:):rolleyes2

Doar primele 2 massuri sunt ale mele(alea cu Penisa si cu guta). Celelalte probabil le-a primit de la altcineva.

pwr_bz 11-04-09 18:40

Re: Postati cele mai idioate MASSuri primite pe messenger

1-Nicu: Maria Mercedesa , cumnata Magistralei , ruda cu Fane Bordura , neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteai Ronaldinho Romario Huan Carlos Miramar SUFERA DE EL. Aceasta maladie este incurabila … pt alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsta de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pt a captusii cu aur, si ultima turla din cele 48 de la palatul sau . Pt fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness , cafea , 3 in 1 , red bull si alte alea.Daca stergi acest mesaj,jur ca ai INIMAAA DE PIATRAA , INIMA DE LEEU

2-iulia scumpica: cine are sami dea si mie 15 ceni sa dau si eu un msg inafara

3-Axy: care ma adopta si pe mn??? k nimeni nu ma vrea dintre baieti...

4-Bianca: 15 mai nu mergem la scoala. facem greva elevilor pentru MARIREA ALOCATIEI. hai nu fii fraier si da mai departe sa afle toti,scz de mass dar l`am primit si eu sper sa se intample [[[[----Tocilarii Tac Si-nghit, Iar Rebelii il trimit... scz
Bianca: ..care merge cu noi in carrefour?:

scturoag 18-04-09 04:09

S-a deschis Carrefour la Buzau ... deci ...COCALARI NAVALITI !!!

pwr_bz 18-04-09 05:29

cryna_febletze4you: offff.......dc nu pot sa intalnesc si eo un baiath dragutzz.........dc vad numai mosi de 25 d ani si pocitanii de 15-18 .......dc e viatza mea aja.........dc nu mie scris sa intalnesc pe cnv dragutzzsi frumos (q ochi albastri, de preferabilda si celelalte culori sunt buna numai sa fie baiethu frummos ?.......dc ma urasti doamnee.....de ce?....pur si simplu DE CE???

Strainger 23-04-09 11:28

ia-o sentimental " Viata mea e ca o pastila, daca nu ma poti inghiti, atunci suge-ma! " :)))

pwr_bz 24-04-09 05:57

dia_17dydy: cine e din jebel si are sa imi imprumute o blicicleta in aceasta seara??multumesc anticipat

PS: cred ca vroia sa mearga la caminul cultural:)):))

REPTYLE 25-04-09 11:24

morandy28: Care stie care este diferenta din Benzina si Motorina ?

...

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning