![]() |
Re: Dacia cu tractiune spate?
3 Attachment(s)
se mai abereaza mult pe topicul asta?
__________________ Facut din pasiune pentru a redescoperii vremurile apuse! Dacia Sport B-25-RLR Din punctul de vedere al unora a ti vrea ca topicul asta sa se numeasca mai bn lumea viselor nu???:lol::lol::lol::lol::lol: |
Deci a ta este Dacia asta , ca am mai vazut-o pe forum ...
|
dacia aia a ajuns salam....eu am ajutat la feliarea ei:lol::lol::lol: au fugit tiganii cu caroseria restul de piese le mai gasesti intre noi
|
cu tractiunea pe spate te poti inspira de la renault 12 breck 4x4 sinpar ca sa ai idee de inceput
|
Adevarul ca sunt si dese ca dreacu, si ai unde gasi unul ca sa vezi care e treaba cu el!
|
Bn R18 4x4 da unde gasec unu sa l cumpar intreg sau doar punte spate (4x4) o iau si maine dak imi gaseste cineva m am sturat de cat timp caut si nu gasec:cry::cry::cry::cry:
Si legat de dacia aia 1300 verde (B 13 YSC)a fost a mea aqm nu mai exista. |
Quote:
|
Quote:
|
Cine a sp ca vrea sa faca o dacie cu 4x4???
Daca citesti c am scris pe pagina anterioara vei vedea ca vreau o dacie cu TRACTIUNE SPATE!!!! |
Si faci tractiune spate cu punte de renault si cu motor de bmw ?
|
usor usor ca nu mai pot......imi dau lacrimile la calculator....si eu as vrea un motor cu reactie in dacie....doar am zis ceva pagini mai in urma :lol::lol::lol:
|
Mă aşteptam să se īntāmple aşa ceva. Īn momentul de faţă intr-adevar pe forum sunt mai multe persoane care vorbesc decat cele care fac si numarul celor din prima categorie creste semnificativ constant, dar ce e si mai urat e ca numarul celor care prefera sa faca glume multe si proaste, decat sa taca din gura.
Nu acuz pe nimeni de nimic, si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar daca voi credeti ca el vorbeste prost si degeaba, de ce faceti si voi la fel? |
Exista un persoanj celebru in Istoria Literaturi Romane care credea ca prin umor poate sa indrepte prostia ! Eu incerc sa ii atrag atentia ca cea ce viseaza el este aproape de imposibil !
|
Aproape imposibil, dar nu imposibil!
Sunt foarte multe lucruri lipsite de logica, care totusi se intampla! De exemplu pentru cine a vazut trabantul cu multi cai. Cu banii investiti putea sa isi ia 2 masini mai aratoase decat trabantul si cu aceeasi putere. Dar a facut-o pentru ca a vrut. SGM de ce a avut Dacia aia rea? Pentru ca a vrut! Logan VR6 exista! Credeti ca lui nu i-a spus nimeni ca e imposibil sau aproape imposibil? Se poate intampla orice! Ce parere ati fi avut acum ceva vreme despre un Oltcit Turbo? Probabil v-ar fi bufnit rasul, si totusi exista! |
Eu cunosc povestile ambelor dacii SGM cat si cam toata paleta de motoare, mecanici ce pot fii adaptate pe o dacie berlina, iar ce viseaza tanarul aici este greu de realizat ! Si ca sa luam in calcul o posibila realizare ar trebui o investie de peste 10.000 mii euro si minim 2 - 3 ani !
|
Pai poate omul e suficient de hotarat incat sa o faca!
Sau poate are foarte multi bani si se gandeste sa ii investeasca intr-o inventie unica! Oricum, ideea e sa nu mai radeti de orice. |
zatule...ii zici degeaba....unii or sa viseze pana la 100 de ani ...uiti ca majoritatea isi modifica masina in paint :lol::lol::lol:
|
Da, poate este dintre cei care fac cea ce zic! Dar daca cauti putin in statisticile forumului o sa descoperi ca cei mai multi care fac nu se apuca sa zica inainte, ci fac si dupa explica !
Astept sa vad dacia cu punte de renault si motor de BMW ! |
si eu :d
|
Da, inteleg ce spui, si mie imi e foarte greu sa cred ca o sa existe vreodata ce spune el acolo, dar ar fi fost mai frumos sa ii explici ca nu e posibil (sau e aproape imposibil) din punct de vedere mecanic, decat sa razi de el.
Si mai frumos ar fi sa lasam off-topic-ul de o parte :D |
Quote:
|
Acest topic este off-topic ! Este ceva precum OZN`urile toti le vad, dar nu le ating !
|
Sincer este un lucru pe care vreau sa l fac daca imi iese bn daca nu iarasi bn nu am nimic de pierdut da totusi sper sa imi reusasca ceea ce vreau sa fac.
A ti incercat vre unu pana acum asa ceva si nu va reusit ???Poate mi a scapat mie ceva ca mai am si alata treaba. Sau vb din povesti gen Alba ca Zapada si va sp voua piticul cel mai baran ca el a vazut multi la viata lui care au incercat sa faca asa ceva si nu au reusit. Eu am intrebat ce punte se potriveste pe dacie pt a fi facuta cu tractiune spate daca tot esti atotcunoscator ai fi putut sa mi rasp la intrebarea asta nu sa mi pui o alta int ''si cum o s-o faci ?'' vrei sa ti fac o schita un desen ? Parerea mea e ca ar fi trebuit sa stii din moment ce ai atatea cunostine si ai vazut atatea la viata ta NU? Si cu asta am terminat cu contrazisu daca aveti idee despre int sugestiile sunt bine venite nu caterinca ieftina primita rest la paine |
Inaintea ta au fost zeci de oameni care s`au gandit la asa ceva, iar raspunsul lor este ca nu se merita, singura varianta este o mecanica completa de BMW, iar adaptarea ei pe dacie este grea! Inchei cu o vorba " Daca se renta se facea "
Ps: Pitici din alba ca zapada nu stiu mecanica ! |
s-au....se mai poate aplica metoda aplicata daciei sport...fix cum a fost pe modelul CONCEPT ca sa se inteleaga bine MD87.....o dacie sport taiata partea din spate....si aplicata tot ansamblul din fata si montat un motor central pe partea din spate...dar la fel....implica mult prea multe modif si nu se vor aventura foarte multi intr-o schema de genu....va ramane decat la faza de concept si de ce a realizat Nicolae Cosmescu...
|
b-75-hot ca ideie pentru puntea spate si transmisie poti sa te inspiri din renault 12 breack 4x4 spinar e asemanator cu reno 18 4x4 ca ideie de inceput
|
Quote:
Mai bine taci si faci ;) Si sa vezi peste 2 ani cum le dai peste nas la unii ... Mda , si acum astept sa ma criticati , ce stiu eu , eu sunt doar un pusti care nu stie altceva in afara de NFS ... |
Quote:
|
Era o ironie treaba cu NFS'u , dar ce ai putea sa intelegi tu ...
Si la partea cu surubu' , eh , stiu sa desfac mai mult decat un surub , am acasa 2 Dacii pe care SINGUR le-am surubarit , nu am putut sa iau o masina GATA FACUTA pe care sa o fac eu , cum au altii ... Mai usor cu criticile cand nu se cunoaste persoana in cauza. |
Quote:
|
Quote:
Ca un sfat prietenesc pt amicul nostru doritor de 3.5 pe dacie, mergi cumpara`ti dacia si mai cumpara si o punte de urs si vezi cum le imbini ! |
Quote:
|
de ce nu se gandeste nimeni la altceva decat ...piese dp bmw si renault ... ?? de exemplu ce ar fi sa ai mecanica ..de nissan 240sx .. pe o dacie .? motor 1.8 turbo 170 CP .tractiune spate
|
Quote:
|
dece nu optezi la o punte de audi quattro
|
nu eu vorbesc serios .... nu e f greu daca stay sa te gandesti ... uitativa la dacia duster cu motoru de skyline GTR .. si dupa aceea vorbiti .... si la o dacie 1300 1310 ... daca vrei sa fie cu tractiune spate si sa aibe niste caluti sub capota .. mecanica de nissan este ce-a mai buna ori o faci de la zero .. cu sasiu tubular ..si decat pui tablaria de dacie ..ori modifici la greu o dacie .... ... mai iesiti si voi afara din cutia aia din care ganditi ...
|
Tu ai desfacut vreodata vreo piesa de masina?
Vad ca ai 16 ani. Macar ai schimbat vreo roata? Stii macar sa faci un schimb de ulei? Sunt foarte curios. |
Nu ma pot abtine.... :))))))))))) :)))))))))) :)))))))))))
|
Quote:
Vino inapoi pe Terra sa faci umbra. Si totusi daca vrei motor de GTR, mecanica de Nissan de ce drq nu iti iei Nissan. |
sa inteleg ...... a incerc sa fac cineva ...asta??? sau nu s-a apuca k e prea mult de munca.... si chestia asta la o dacie o faci .. doar daca vrei sa arate .. ca o dacie normala ,... si sa le inchizi gura ..la aia cu bmw de la semafor ...si cat despre .. experienta mea in mecanica ,.. nu e ..... am desfacut un motor de dacie .... din toate bucatele ... .. dar nu stiu sa pun o roata si sa fac un skimb de ulei .. cum se zice mai sus ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning