![]() |
Re: BMW rules...
BMW-ul e36-2S M3 venit de la Budapesta (cel ce avea POWERBOY in loc de numar) are 400 de cai.initial dorea sa participe la concurs,dar au aparut niste probleme la ambreiaj,pe drum inspre Oradea,din pacate.apartine unui bodyguard din Budapesta.
|
fainut utilaju de care zici :)
|
Quote:
|
mai are si un Mercedes visiniu SL 350 cred,(nu mai tin minte exact motorizarea) facut decent,cu jante mishto si sistem audio bengos.
www.power-tuning.hu e site-ul lui,are pe stoc jante misto,si tot felul de alte chestii pentru tuning.check it out !! |
Quote:
faci si mie un duplicat de pe 4 iunie?????? ha? |
LEX-u acela e o motorisca am inteles Schnitzer , daca e adevarat ce zicea proprietarul si nu vad de ce sa nu fie !
|
igen,horguem bacsi,dar baza e de BMW M3.tu poti sa faci asa widebody? daca da,la ce pret.m-ar interesa pe viitor...
|
5 Attachment(s)
PS:poze cu niste BMW-uri din Oradea,facute cu grija mare si cu bani multi.fratele Domy si fratele Mizerie Te rog, daca eu fac curatenie dupa voi, ar trebui sa ma rasplatesti prin pastrarea ei - Gabi |
4 Attachment(s)
revin cu pozele de ieri pe care mi le-ati ster again :((
masini ce nu se uita ca si bmw-urile e30, si structura Germaniei cei 4 si singurui producatori de masini din zona. Restu nu figureaza pt ca in mintea mea nu exista. kmsldfm lsdmlfk lsdfm lsdfmsld mflmdvlmslsdmlmv. |
Cand zic cei 4 mari producatori ma gandesc la:
de sus in jos 1. Volkswagen 2. Porsche 3. Audi 4. BMW |
eu invers... de la 4 - 3 - 2- 1
|
da,da,asa e!! respect Mertan,si eu la fel gandesc :D sa nu-l intelegi gresit pe nenea MTM,am copilarit impreuna,ne stim de mici,si iti pot spune ca e cel mai mare fan audi,pasionat de BMW.
|
2 Attachment(s)
asa voi avea si eu in curand,am cateva machete BMW si o groaza de cataloage,manuale de reparatii,si o baza de date cu 5000 de fotografii cu BMW-uri,cu material in intregime adunat de mine(avioane,motociclete,masini de serie si de competitii,toate marca BMW). asta doar pentru ca BMW rullz !!!
|
ca dic aia...obsedat 100%
:) felicitari dedicatiei tale pentru BMW! nu iti dau astia ceva premiu pentru asta?:) |
2 Attachment(s)
un premiu... ar fi tare!! as merita!! o mai veche pasiune de a mea,era sa sun la MDA Arad (reprezentanta BMW de acolo) si de obicei asa intrebari le puneam,incat apelul meu era redirectat in firma de minimum 4-5 ori,si tot ramaneam fara raspuns, (chestii de genu:ce ulei e indicat sa bag intr-un e26/1,cam ce bujii ar fi indicate,daca intr-un e24/1S bag niste axe cu came alpina,un anumit model,ce arcuri ar trebui sa folosesc la supape,etc,etc) de cele mai multe ori trebiua sa le spun ce inseamna codurile "e" si chestii d-astea...
PS: doua poze:primul motor neoficial BMW pe o motocicleta Helios in 1920,si prima motocicleta BMW (oficial) modelul R32 in anul 1923 |
frumoase tata,nu eshti fraier...;)
|
Lex- pai cat despre wide body am si eu aplicatiile de aripi tip M3 pentru E30 asa ca daca ma voi stradui sa fac , dar dealtfel am inceput prin capota de carbon care am inceput sa lucrez pentru mine , iar acum fac si eu un E36 care sper sa ajunga mare mandrie printre BMWurile tuning , va avea si un paint mai special. Hai sa vezi evolutie la mine la atelier E30- E36 - E46, e o priveliste super !
|
1 Attachment(s)
neaparat trebuie sa vorbim,in zilele astea.din pacate sambata nu se poate,(e nunta lui KIKI,si voi fi prezent,la datorie) vorbim pe saptamana viitoare.
PS: un e32 mai "deosebit" |
haidetzi sa o luam oleaca cronologicall. nu?
|
20 Attachment(s)
haidetzi sa o luam oleaca cronologicall. nu? mai sunt mai multe.... dar na... pt moment ebine... da audi din ce am o inceput sa faca ceva?
|
audi,a avut cea mai zbuciumata istorie dintre toate marcile germane.inginerul August Horch,isi incepe activitatea in 1899,in 1901 scoate pe piata prima masina.dupa faliment,in 1909 incepe alta afacere,de data asta cu numele audi.masinile sale nu s-au bucurat de succes prea mare.anii 30 reprezinta inceputul perioadei in care audi nu va mai fi niciodata o firma independenta.urmeaza aliante si parteneriate cu diferite firme producatoare de masini.din 1934,anul in care Ferdinand Porsche proiecteaza un model auto union cu 16 cilindri se poate vorbi despre succes,atunci audi devine o marca cunoscuta,alaturi de DKW Horch si Wanderer.(marci actualmente disparute,care impreuna cu audi formau ''Auto Union") in 1945 armata rusa ocupa teritorii in estul Germaniei,si desfiinteaza Auto Union,si apoi condamna la moarte majoritatea capilor Auto Union.in 1949,inginerul Horch,pune bazele unei noi firme,in Ingostadt.urmeaza ani grei pentru audi,pana in 1964 cand volkswagen preia audi.daca nu s-ar fi intamplat asta,probabil audi nu ar mai fi existat azi.
cu toate ca audi e pe o tenta ascendenta (actualmente) totusi,mai are multe de demonstrat,pana sa fie concurent direct cu BMW. PS: daca esti fan BMW adevarat,la orice ora trebuie sa-i poti baga in buzunar pe fanii celorlalte marci,cu stiinta ta.ca fan BMW ai aceasta obligatie !!!! |
haideti toti cei care aveti "pareri" despre BMW-uri,aici pe acest topic,ma simt cam singur,nu mai am cu cine sa ma cert !!
|
is mashini beton:rapide,farumoase,confortabile,etc,etc,etc.ca m asta este parerea mea despre bmw-uri;)
|
|
lol
mah io recunosc ca alfa nu e chiar in primele locuri dar si bmw e destul de departe de "top" :D :mrgreen: |
Quote:
mi-e dor de civicu meu. din pacate leonu meu nici nu e in top 100. :(( |
CORECTURI:
BMW (alaturi de Mercedes,si hai sa zicem si audi) este chiar topul automobilelor premium.restul,sunt dupa,(de la locul 4 inspre 100) in legatura cu studiul britanic respectiv.nu mai puneti botul la toate rapoartele si studiile,am lucrat 4 ani in televiziune (Oradea si Bucuresti),stiu prea bine,cum se fac stiri la comanda,si cum anumite firme isi pot face la comanda anumite stiri favorabile.sa fim seriosi. |
@akimoto: si ce daca e topul ala.. si ce daca asa au dat rezulatele??? ia zi tu mie... cum e cand vezi un bmw... si cum e cand vezi o honda? itzi ieie japo... ce faci cu piese de shcimb??? alea au 10000000 de electronica pe ele. poate se duce vreun senzor... ca ai pus-o. recunosc ca frmele japoneze sunt tari... dar mai au de mancat pana la bmw.
|
:lol: :lol: :lol:
si ce? si ce? si ce daca? si ce? ce? ce? ce? ai grija sa nu faci vun infarct ceva |
Quote:
|
nu vorbeam de concurenta directa pentru BMW,ci de "varfurile" clasei premium.top of the top,best of the best.
PS:cand vin la tine sa-mi dai niste 3d shootere? |
caut carte tehnica,pentru BMW e36,scrisa in orice limba.sau orice alte carti despre BMW-uri
|
La reprezentanta cica se poate cumpara
|
Lasa ca se ocupa Omu de la Audi pentru tine :D, asha ii cu astia cu BMW :D
iti cot io de undeva manualu, numa cu o conditie: te ascult din ele si daca nu il stii bine tre sa iti iei AUDi :D |
horguem merci de pont,MTM... esti mai comic decat Seinfeld si Bundy la un loc ma! sa vad ce-mi gasesti! accept provocarea!
|
aloha Arianna.....you're bro' here
|
Intr-un tarziu apari si tu, motoras ce esti.
Welcome ! :D Dudes, meet my little brother. :P |
Legat de provocarea de mai sus, 22 LEX te mananc cu fulgi dak pierzi... :P
|
So, Mr LEX, manualul este jos. pot sa spun ca provocarea a inceput. Pt cine mai doreste manualul sa imi dea un pm. Are 97 MB ( 759 pagini ) este pdf si titlul suna in felul urmator:
BMW 3 Series Service Manual M3, 318i, 323i, 325i, 328i, Sedan Coupe and Convertible 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998. Bentley Publishers, Cambridge, Massachusetts |
let the show begin!!! merci grupa mare pentru efort (MTM gaseste orice pe net,orice).pe cardul din telefon o sa iau cartea,s-o am tot timpul cu mine.sunt convins c-o sa ma rupi in intrebari de genul:''de cate ori apare litera a,in carte... etc'' te sun eu azi dupa ora 20
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning