![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
frumoasa foc,pielea aia face toti banii :-)
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Siii intr-un final am primit si numere si permis:D:D:D:D:D:D......numerele le am de miercurea trecuta iar permisu doar luni l-am primit.....si vreau sa spun ca NU POT EXPLICA CAT E DE FRUMOS SA CONDUCI.....mai ales E36 :X:X:X:X.....masina merge super binee.....luni am facut 230 de km....prin oras....si pana la timisoara.....e superb.....si pun cateva poze cu nr-le.....
Sii..inca ceva.....de ziua mea care a fost sambata am primit de la prietenii mei....bara fata M:X:X:X.....si de la prietena mea am primit un set de pleoape eleron M....si inele de bord(care le-am montat deja)..... Bara pleoapele si eleronul nush cand le montez k sunt cam praf cu banii...si trebuie vopsite....iar cand le vopsesc vreau sa vopsesc si pragurile si bara de spate pana jos...si ma gandesc si la bandouri..... poze:D:D:D:D:D:D:D |
2 Attachment(s)
si inca 2 poze.....cand statea de vorba cu fratele mai mare:D:D
|
imi place nasucul ala al tau :) si stau in dubii daca sa'l rezolv si pe al meu la fel sau nu ... e 50-50
|
daca erau prieteni adevarati.. imi ziceau si de proiectoare smoked... (glumesc)
sa folosesti bara cu placere.. si La multi ani! ;) |
vezi ca sambata incep sa-mi demontez e36-le daca iti trebe ceva de pe el anuntzama,evacaure pachetuu M rotile discurile fatza volanu,schimbatoru tot dau jos ;)
|
frumoasa foc masina ..zic eu spoiler m ar aranjao 100%
|
insfarsit incepe claxonatu prin oras :))
|
Quote:
te vazui si io prin cartier ;). |
Quote:
|
Quote:
ms incaodata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
mai pun si io cateva poze....nu i-am mai facut nimik...doar folie si am schimbat uleiul plus toate filtrele......;)
|
..faina,faina bolanda:!::!::!:
|
pfoaai.. da repede ato disparut atunci seara :) stii tu unde :) nici macar nu am apucat sa dau mana cu tine
|
Quote:
|
Quote:
ne mai vedem noi p oras....sau tot p-acoloo...ceau ceau:D |
Ce ai facut ma?:x
Ai parcat pe trecere !:| |
:shock::shock:oooooo ...daa, ce mai gagica beleaaaa ....oooo da nu mai e alta ca ea !!!! =)))))) :peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
merge:D
|
2 Attachment(s)
i-a vezi ..... :lol::lol::lol:
|
salut am vazut pozele care le-ai pus cu masina m-ai sus si imi place cum sta pe roti, spune-mi te rog daca ai suspensie sport sau doar arcuri sport
|
Quote:
|
RAU-le:poke: daca vrei poti sa ma platesti sa-ti administrez thread-u... :rolleyes2
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
am citit prima pagina si am vazut bilstein da nu mi se parea asa lasata in primele poze, poate nu m-am uitat bine:) cati mm e coborata pe fata?
|
:lol::lol:hahaha...ce bun is..... cele 2 poze puse de mine....sunt modificate :rolleyes2 in realitate ii putin mai ridicata:chew:
|
ma refeream la pozele in care a zis ca a pus folia si a schimbat uleiul...in fine cati mm e coborata pe fata?
|
Spune mi te rog si mie ce folie ai pus pe ea.... ce transparenta are .... si daca e legala.... ca vreau sa pun si eu pe a mea ... si nu as vrea sa pun una cu transparenta foarte mica....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning