Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Frostbite (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/80437-machetele-mele-frostbite.html)

eddycdk 06-01-09 13:27

Re: Machetele mele - Frostbite

Quote:

Originally Posted by Frostbite (Post 1960619)
Audi V8 quattro DTM, 1/18, Minichapms. Nu stiam ca baietii astia fac treaba asa buna. Am achete mai scumpe care nu se apropie de ivelul asta de etaliu.

Mi se par tari rau balamalele care tin capota.

chiar foarte frumoasa masina asta!
ma bate gandul sa imi aiu si eu unul...mi-au trecut prin minte niste idei pt el uitandu-ma la pozele tale.....hmmm :rockon:
e si foarte bine realizata!

dorin_cdg 06-01-09 14:01

Quote:

Originally Posted by Frostbite (Post 1960619)
Audi V8 quattro DTM, 1/18, Minichapms. Nu stiam ca baietii astia fac treaba asa buna. Am achete mai scumpe care nu se apropie de ivelul asta de etaliu.

Mi se par tari rau balamalele care tin capota.

Un model intradevar foarte detaliat 8)...iti recomand cu incredere si alte modele Audi, si nu numai, de la Minichamps ;)

P.S. da-mi un PM cu id-ul tau te rog

L.E. ai uitat sa-i pui o antena :lol:

andrew 46 06-01-09 16:03

foarte tare
balamalele sunt foarte adevarate
si interiorul e misto

Frostbite 01-02-09 22:38

1 Attachment(s)
Salutare! Nu am mai postat de mult dar acum revin in forta. Azi e ziua mea de nastere si se pare ca stiu toti ce imi place. Un teaser mic pentru ce urmeaza de maine.

Gabi 02-02-09 08:55

Frumoase cadouri ! :D

La mulţi ani !

Frostbite 02-02-09 09:17

7 Attachment(s)
Multumesc Gabi pentru urare!

Incep azi cu un Maybach SW38 Spohn, 1/18 Signature Models. E prima macheta care o am de la acest producator si sunt foarte placut surprins. Mi se pare chiar tare scaunul pasagerului care se rabateaza pentru a oferi acces in spate dar si geamurile care ies din usi cu ajutorul manivelei.

Maine mai aduc inca o "bartana"!

strada 02-02-09 14:08

Frumos frumos.superba masina.De zile de astea sa tot ai parte.la cat mai multe

andrew 46 02-02-09 19:26

frumoase masini ai primit!
la multi ani.
astept cu interes diablo autoart

Frostbite 03-02-09 10:38

7 Attachment(s)
La cerere: Lamborghini Diablo 1/18, Autoart. Jantele de pe masina asta mi se par unele din cele mai misto facute vreodata.

Dark Side 03-02-09 10:56

MAcheta cum ti se pare ca detalii,realizare etc.?
Am auzit reprosuri la adresa ei cum ca unele detalii nu sunt facute bine cum ar fi modelul stopurilor si o neconcordanta la nivelu farurilor etc.
Tie cum ti se pare?

Frostbite 03-02-09 11:06

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2032955)
MAcheta cum ti se pare ca detalii,realizare etc.?
Am auzit reprosuri la adresa ei cum ca unele detalii nu sunt facute bine cum ar fi modelul stopurilor si o neconcordanta la nivelu farurilor etc.
Tie cum ti se pare?

Mie nu mi se pare ca exista nici un fel de neconcordanta. Detaliile mi se par foarte bune, de la jante, tevi de esapament, interior, totul are un aspect foarte solid. Are mocheta si in portbagaj. La Murcielago Bburago Italy sistemul de inchidere a usilor s-a cam dat naiba si acum stau strambe cand le inchizi dar la asta sistemul de inchidere e foarte solid si pare mult mai durabil.
Singura chestie care nu imi convine este ca capota portbagajului nu sta singura ridicata. In materie de brate telescopice Autoart ar trebui sa invete ceva de la Kyosho.

dorin_cdg 03-02-09 11:40

6 Attachment(s)
Scuzati off-topic-ul, dar iata cateva erori:

Dark Side 03-02-09 12:50

La asta ma refeream si eu.

promo 03-02-09 13:43

Quote:

Originally Posted by Frostbite (Post 2032978)
Mie nu mi se pare ca exista nici un fel de neconcordanta. Detaliile mi se par foarte bune, de la jante, tevi de esapament, interior, totul are un aspect foarte solid. Are mocheta si in portbagaj. La Murcielago Bburago Italy sistemul de inchidere a usilor s-a cam dat naiba si acum stau strambe cand le inchizi dar la asta sistemul de inchidere e foarte solid si pare mult mai durabil.
Singura chestie care nu imi convine este ca capota portbagajului nu sta singura ridicata. In materie de brate telescopice Autoart ar trebui sa invete ceva de la Kyosho.

nu se poate spune ca macheta nu are detalii dar sunt cateva neconcordante cu masina reala...pe care AA le-a omis...

Frostbite 03-02-09 14:27

Pfaaa! Nu stiam ca e chiar asa de rau. Bine ca nu am dat eu am platit-o eu. Stii cum e vorba aia : "Calul de dar nu se cauta la dinti"

andrew 46 03-02-09 18:22

e...detalii astea...
oricum foarte frumoasa!
felicitari

Frostbite 05-02-09 13:39

6 Attachment(s)
Inca o batranica: Packard Lebaron 1/18, Signature Models

Frostbite 17-02-09 10:57

9 Attachment(s)
Ceva fromus, foarte frumos pentru astazi: 1969 maserati Ghibli, 1/18, Minichamps. Sper sa nu se supere nimeni ca am pus multe poze, dar chiar nu m-am putut abtine.

catalyn style 17-02-09 12:56

foarte bine realizata si mai ales frumoasa!la mai multe!:D

ciprian_f 17-02-09 13:41

da, frumoasa macheta, a mea sta cuminte in cutie:D

ancalex 17-02-09 13:47

printre cele mai frumoase machete de pe forum ai:shock:

tudor_alex 17-02-09 18:45

E frumoasa masina asta...subscriu la ideea ca e printre cele mai frumoase de pe aici:lol:.Bafta!

andrew 46 17-02-09 19:15

Quote:

Originally Posted by Frostbite (Post 2074561)
Ceva fromus, foarte frumos pentru astazi: 1969 maserati Ghibli, 1/18, Minichamps. Sper sa nu se supere nimeni ca am pus multe poze, dar chiar nu m-am putut abtine.

foarte tare!!:-)
sa sti ca n-am mai vazut asa ceva.
cred ca e rara:shock:

ciprian_f 17-02-09 19:53

daca nu ai vazut tu nu inseamna ca nu exista... nu e rar deloc, se gaseste pe afara cu gramada:D

promo 18-02-09 12:49

reusite pozele....este pe lista...dar mai asteptam ....poate mai scade pretu' :P

Frostbite 18-02-09 20:02

Multumesc pentru aprecieri! Mie mi se pare ca masina adevarata e una din cea mai frumoasa facuta vreodata!

Frostbite 19-02-09 11:30

O statistica:
CMC:1
Autoart:3
Kyosho:2
HotWheels:9
Minichamps:2
Norev:1
Bburago:8
MotorMax:1
Mondo Motors:2
Solido:3
Signature Models:2
Maisto:7

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning