![]() |
Re: Motoare mai mici pentru VW Golf VI?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate singurul loc unde nu mi-ar conveni sa merg cu ac-ul ar fi dealu negru, unde ai nevoie de multe ori de fiecaqre strop de putere sa arzi tirurile, si asta se cam face in urcare.... deci.. |
Quote:
|
Quote:
eu am fiat multijet 1248cmc turbodiesel medie urben/extraurban 7,7 urban 9-9,1 |
Quote:
|
dolb ..o intrebare am daca poti sa imi raspunzi ..in toate posturile tale pomenesti numai de golf, de mercedes nicaieri...de ce? nu prea il ai la suflet?
on-topic poate ca la nivelul de dotari venite cu motoarele astea mici nu v-a exista o varianta si cu aer conditionat... |
Hm..observam cum anumiti producatori incep sa foloseasca materiale mai usoare la fabricarea automobilelor...vezi noul A6, actualul A8..samd..Daca si la golf 6 vor folosi materiale mai usoare, nu trebuie sa ne sperie un motor de ~60-70 de cai in combinatie cu aerul conditionat...
|
Quote:
|
Volkswagen Golf VI va fi lansat oficial la Paris
Volkswagen vrea ca cea de-a 6-a generatie a masinii sa-i aduca un profit bun, odata cu lansarea sa pe piata, la sfarsitul lui 2008. Producatorul spera sa reduca cu 1.165 de euro costurile Golf VI, gratie unei mai bune utilizari a mijloacelor sale industriale. Volkswagen isi va prezenta noul Golf la toamna, la Salonul auto de la Paris. Dupa iesirea pe piata, producatorul auto spera sa vanda 700 de mii de unitati pe an, mai ales ca a reusit sa micsoreze costurile de productie a noului Golf, cu 1165 de euro pe unitate. In 2003, Golf V, care avea un pret destul de mare la lansare, avea nevoie operatiuni comerciale costisitoare. Este vorba despre adaugarea sistemului de climatizare in dotarea de serie. In ciuda faptului ca se vindeau peste 600 de mii de unitati anual, Golf V nu a fost niciodata rentabil pentru Volkswagen. |
firar.. astia vor sa faca profit? s-a dus de rapa VW :(
|
si acu ce vrei... tu ce ai prefera? sa mori de foame dar sa fii multumit ca ai scos nu stiu ce masina?
eu prefer banii:)) |
pai VW cand au facut veyron, costul de productie a fost de 5 milioane , iar pretul de cumparare 1.5 milioane :) dar ce masina au scos? :) asa si la astea normale, decat sa scada costurile productiei si sa maximizeze profitul dar sa fie in detrimentul bunei functionari a masinii atunci o sa piarda SI MAI MUL! pentru ca nu vor mai avea clienti :)
|
asta asa este, dar nu cred ca vor micsora ei calitatea masinii...
si cu veyron a fost mai mult de... reclama.. |
oricum mie mi se parea prea mult un motor de 1900 cmc pe un golf ;plus ca e foarte zgomotos motorul
|
vroiam sa iau un g5 1.4 sau 1.6 dar am auzit de la un dealer vw ca golful 6 desi se va lansa in octombrie, listele cu oferte si comenzile se vor putea face la dealerii nostri pe la sf lui august sau in septembrie.
credeti ca e posibil sa apara ofertele si sa se poata commanda inaintea lansarii? citeam undeva ca productia o sa inceapa din august. credeti ca se poate? stiti cum a fost la aparitia golfului 5 sau a altor modele? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning