Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/79223-suceava-tuning-and-audio-show-07-08-iunie-2008-a.html)

EPoX 10-06-08 08:54

Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008

va mai contraziceti mult ?

mai bine va duceti la cateva lectii de educatie ca majoritatea sunteti obositi rau. Ati facut zile grele organizatorilor.

EPoX 10-06-08 08:55

VW Golf GTi - Opel Astra Bertone

https://www.youtube.com/watch?v=et24BrPnnS8

In curand mai multe

KAmikazee2005 10-06-08 09:49

Multumim epox pt filmari si pt poze ;))

Ali_ump 10-06-08 10:23

Quote:

Originally Posted by golf II (Post 1582199)
cu muzica ar fi cazul sa intelegi k nu a fost vina noastra si nu mai fa atata taraboi... cat despre bora din NT ar trebui sa incepi cu inceputul si sa ne spui ce jante super tunate pe 15 avea si super anvelopele supersport 195/65R15 ... dupa asta mai continuam ... Best Car a fost dat pt design exterior... nu pt interior si muzica... Pt asta a fost premiul Best Show Car care l-a luat Focus-ul... cat despre modificari la Bora din Sv stii ce inseama bara fata Japan Style ??? Stii ce inseamna oglinzi Japan Style ?? stii ce inseamna suspensie sport reglabila ?? stii ce inseamna stilul stopurilor clare alb/rosu ?? stii ce inseamna jante 8jx18ET30 ?? anvelope 225/40R18 ?? Am depasit demult era Kitschurilor de tuning de la FK a tonelor de chit ... era Nuvolari e demult apusa ... pune si tu o poza cu masina de carat mortii care tu ai pretentia sa castige concursurile de design exterior...

Ce JApan vezi tu la prelungirea aia fata de la Bora? Tu stii ce-i ala japan style?zi-mi si mie ...Pt fazele de genu asta pierdeti niste oameni !!! Sa va fie rusine ca jigniti :!: Si ma abtin de la alte comentarii.

Ali_ump 10-06-08 10:28

Cine a jurizat? A fost de la BUC cineva? Sau s-a facut ca si la IAsi? S-au dat diplome dupa preferinte? Trebuia sa ia si Special Car Center ceva ...nu se putea sa vina totul in Neamt!Asta cred ca e ultima data cand mai merge cineva din Neamt la SV ...sunt ofticati pe situatii baietii!!! Bafta in continuare.

frasinika79 10-06-08 11:09

Quote:

Originally Posted by golf II (Post 1582199)
cu muzica ar fi cazul sa intelegi k nu a fost vina noastra si nu mai fa atata taraboi... cat despre bora din NT ar trebui sa incepi cu inceputul si sa ne spui ce jante super tunate pe 15 avea si super anvelopele supersport 195/65R15 ... dupa asta mai continuam ... Best Car a fost dat pt design exterior... nu pt interior si muzica... Pt asta a fost premiul Best Show Car care l-a luat Focus-ul... cat despre modificari la Bora din Sv stii ce inseama bara fata Japan Style ??? Stii ce inseamna oglinzi Japan Style ?? stii ce inseamna suspensie sport reglabila ?? stii ce inseamna stilul stopurilor clare alb/rosu ?? stii ce inseamna jante 8jx18ET30 ?? anvelope 225/40R18 ?? Am depasit demult era Kitschurilor de tuning de la FK a tonelor de chit ... era Nuvolari e demult apusa ... pune si tu o poza cu masina de carat mortii care tu ai pretentia sa castige concursurile de design exterior...

am si eu o intrebare:ce inseamna masina de carat morti?.....1 neagra +ceva crom
daca ai veni in GERMANIA ai opserva ca majoritatea masinilor tunate care circula pe strazi au jante mici (cu anvelope gen 195/45/14,195/30/15 .etc.)
Best Car nu este tot una cu Best Exterior
era stopurilor clare alb/rosu sa dus(aici au aparut odata cu golf -ul 2 ) .....au aparut cele pe LED
oglinzile sut stok(le gasesti de cumparat simetrice{can cazul de fata} sau asimetrice
mai bine ati recunoaste ca ati gresit modul de acordare a premiilor,si totul ar fii OK,pacat ca ati muncit mult sa realizati acest eveniment

frasinika79 10-06-08 11:13

cei frumos e frumos;););)

claude307 10-06-08 11:34

poze cu calibra rosie din botosani..are cineva?..aia stock

Ali_ump 10-06-08 12:22

N-aveti replica ? Ma gandeam io!

Ali_ump 10-06-08 12:39

4 Attachment(s)
Aici cateva poze cu masina expozanta la 4 Tuning Days la Bucuresti:!:

al_pacino 10-06-08 14:44

Bora by Alin rulzzzz 8)

Khristy 10-06-08 16:01

este prima oara in viata mea cand vad asa ceva... o masina super este scoasa dintr'un concurs ca nu are jante pe 18 , bora portocalie are jante pe 16 negre cu perla verde ... !!! putem zice ca asta e un minus pt ea fata de bora de la suceava !!! dar sa gandim putin ce minus are cea de la suceava fata de cea de la piatra !!! Faruri angel eyes , stopuri led , interior , sound , bara fata completa (nu fusta de 2 lei "japan style" ) vopsea ...2 nuante ...perlata !!! leduri audi s6 in bara !!! de ce era mai frumoasa cea neagra ?? Sau sa ne luam dupa vorbele celui care a tinut din tot adinsul sa ia bora neagra premiul pt best car... "putea sa nu aiba nimik facut la ea ca tot lua premiul...e frumoasa" Vi se pare un raspuns corect ?? Singur a spus ca degeaba am venit noi cu mai multe masini tunate...ca oricum nu aveam nici o sansa sa luam toate premiile !! Interesant...

Ali_ump 10-06-08 16:12

De ce s-au sters posturi ale baietilor de la Piatra ???? VA doare adevaru? Cer in mod expres moderatorilor sa puna posturile in care baietii reclama modul in care s-au acordat premiile!!!

cristi_407 10-06-08 17:14

Chiar as vrea sa vad si eu poze cu ambele masini..In general nu conteaza ce ai pe ea ci cum sunt asezate..Am zis la un mod general, nu cunsoc masinile..

speed_s_010 10-06-08 17:21

Da ......am ramas fara cuvinte la cele spuse de botosani........orcum a fost cel mai tare ca a avut tueu sa faca ce a facut....nu ca alti....

Ali_ump 10-06-08 17:52

3 Attachment(s)
Pun aici ambele poze ca sa va dati si voi cu parerea...poate suntem noi egoisti si am vrut totul pentru noi pe nemeritate!!!

razvan1515 10-06-08 18:46

dupa parerea mea e mai frumoasa bora cea neagra...la cea alba..dungile strica destul de mult..:(

Ali_ump 10-06-08 18:49

Poate o fi cum spui tu ca strica dar are un plus ...pt ca e vopsea noua (perla ambele culori) apoi mai este capota prelungita peste far si grila, aripa stanga modificata!!!

SV-05-YBG 10-06-08 18:59

Quote:

Originally Posted by speed_s_010 (Post 1582975)
Da ......am ramas fara cuvinte la cele spuse de botosani........orcum a fost cel mai tare ca a avut tueu sa faca ce a facut....nu ca alti....

Super mentalitate. Ce era daca toti se apucau sa faca la fel? Era mult mai bine .... dupa mintea ta creatza.

Cand ai sa alergi tu sa faci ceva atunci sa iti permiti sa comentezi.

Pana atunci asta este.

maD_angel 10-06-08 19:08

Quote:

Copilu' , hai te rog eu nu te mai agita pentru prostiile altora. Ala nu e tupeu, e nesimtire, e modul prin care si'au batut joc de munca acelor oameni. Gandeste'te ca totul se putea termina in 5 minute din prostia unuia.
P.S:Felicitari organizatorilor si participantilor la 402 !!!

ESPinoza 10-06-08 19:09

mie mi`a placut:) organizare f buna dupa parerea mea. am avut ce vedea. felicitari organizatorilor in special pt CD:) imi pare rau ca botosaniu va fi exclus de pe liste.:(

si felicitari lui mad pt poze:) da cam putine.

KAmikazee2005 10-06-08 19:19

Quote:

dak la tine ala e tupeu pt tine, e partea a2a... promit ca at cand cineva din botosani (exclus pe cei pe care ii cunosc) o sa faca o cursa LEGALA unde o sa vina toata lumea eu o sa ma dau exact cum s-au dat ei... si o sa fac c au facut ei si sa vad dak iti convine ca dupa cateva zile de convingere si dupa zeci de foi de semnat sa iti strice unu in 5 min totul... dak erau asa de tari dc nu au demonstrat-o p pista? dc exact voi cei din botosani au trebuit sa se dea in petec? probabil nu erati destul bagati in seama... sau aveati prea multi cai sub acei "bolizi"... sincer M3-u respectiv facea ca toti dracii si vb cuiva de p pista... probabil a ascutit cutite cu acel bmw... v-ati dat in petec si din cauza catorva vor suferi mai multi botosanei ;) si nu mai confunda "TUPEU" cu "NESIMTIREA"....

SV-05-YBG 10-06-08 19:20

oRe: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1583173)
mie mi`a placut:) organizare f buna dupa parerea mea. am avut ce vedea. felicitari organizatorilor in special pt CD:) imi pare rau ca botosaniu va fi exclus de pe liste.:(

si felicitari lui mad pt poze:) da cam putine.

Nu va fi exclus de pe liste dar se va face o selectie mult mai riguroasa. La fel si la public.

EPoX 10-06-08 19:21

mai ... 90% din cei ce au postat aici
sunt varza
baietiiii mai bine taceti ca-i mai bine

daca Bora aia era "frumoasa" inseamna ca sunteti tantalai si nu stiti ce-i ala tuning

botosani - sux !!! dati dovada inca odata ca nu meritati sa fiti alaturi de restul in uniunea europeana

organizarea nu a fost prea stralucita dar cu siguranta se va invata din asta si data viitoare va fi mai bine ;)

ESPinoza 10-06-08 19:24

mi se pare corect sa avetzi o lista neagra, dar sa stiti ca oamenii aia nu reprezinta si nici nu caracterizeaza botosaniu. suntem si oameni chiar ok pe aici.

maD_angel 10-06-08 22:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EPoX (Post 1583190)
botosani - sux !!! dati dovada inca odata ca nu meritati sa fiti alaturi de restul in uniunea europeana

organizarea nu a fost prea stralucita dar cu siguranta se va invata din asta si data viitoare va fi mai bine ;)

Pe cuvantul meu ca la unu de 22 ani (La multi ani) ma astept la mai mult... Daca imi aduc aminte si de la voi din iasi s'a invartit unu si despre asta nu v'a zis nimeni "ca nu meritati sa fiti alaturi de restul in uniunea europeana". Daca sunt 2 prosti in oras nu inseamna ca restul orasului e la fel...

cristi_407 10-06-08 23:07

Cam asa e..Stiu si eu cativa de la BT si sunt ok..Fiecare oras mai are oii negre.. :)

Gabi 10-06-08 23:17

Discuţia despre băieţii din Botoşani este inutilă. Ştefan (SV-xx-YBG) n-a vorbit despre botoşeneni în general ci a dat nişte exemple clare. Alţii generalizează şi răstălmăcesc cuvintele !

Ali_ump, singurele mesaje şterse au fost cele inutile !

semecristian 10-06-08 23:34

Fratilor, au aparut filme!
Cred ca userul epox nu se supara daca pun link...
primele 2 pagini de filme ...
https://www.youtube.com/profile_video...EPoX815&page=1

EPoX 11-06-08 00:24

mai maD_angel
vezi-ti de sanatatea ta, cine stie cunoaste, si stii bine ca nu m-am luat de toti.
Da este o vb
daca e blonda, semn de incepator si nr de BT e jalea pamantului

cat despre Iasi, te rog analizeaza comportamentul celor din Iasi cu cel a baietilor din BT, asa ca diferenta.

ESPinoza 11-06-08 00:31

Quote:

Originally Posted by EPoX (Post 1583777)
mai maD_angel
vezi-ti de sanatatea ta, cine stie cunoaste, si stii bine ca nu m-am luat de toti.
Da este o vb
daca e blonda, semn de incepator si nr de BT e jalea pamantului

cat despre Iasi, te rog analizeaza comportamentul celor din Iasi cu cel a baietilor din BT, asa ca diferenta.

de ce generalizezi aiurea? las`o si tu asa mai moale. stiu ca nu ne inghiti nici pe noi nici pe aia din vaslui. te iei de persoana in cauza care te`a deranjat nu de un oras intreg ca asa iti veni tie.

Ali_ump 11-06-08 10:24

Quote:

Originally Posted by EPoX (Post 1583190)
mai ... 90% din cei ce au postat aici
sunt varza
baietiiii mai bine taceti ca-i mai bine

daca Bora aia era "frumoasa" inseamna ca sunteti tantalai si nu stiti ce-i ala tuning

Despre care Bora e vorba?ca sa nu ma iau de nimeni degeaba!!!

Vad ca nimeni nu vrea sa vorbeasca despre subiect !!! Nu-i nimic Dar nu a fost frumos ce ati facut si de alta data nu vom mai participa la asemenea concursuri daca nici macar nu sunteti in stare sa raspunde la niste intrebari!!!Pacat :!:Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!!

SV-05-YBG 11-06-08 11:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1584201)
Despre care Bora e vorba?ca sa nu ma iau de nimeni degeaba!!!

Vad ca nimeni nu vrea sa vorbeasca despre subiect !!! Nu-i nimic Dar nu a fost frumos ce ati facut si de alta data nu vom mai participa la asemenea concursuri daca nici macar nu sunteti in stare sa raspunde la niste intrebari!!!Pacat :!:Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!!

Singura chestie la care am sa sar este ultima parte. Nu suntem moldoveni. Suntem bucovineni.

La partea de jurizare pentru concursul de tuning nu am fost de fata si nu m-am ocupat de ea deoarece strangeam gunoaiele lasate de participanti pe pista.

Aici nu pot spune nimic pentru ca nu am fost de fata si oricum acum nu as mai putea face nimic.

Ce pot sa fac este sa promit ca de acum juriul va fi mai mare si mai impartial.

Cu Stima,
Stefan M. Ciocoiu
Presedinte A.C.S. Crazy Drivers Romania

Ali_ump 11-06-08 12:21

A fost mult prea favorizator juriul! Da de ce nu imi raspunde cineva din juriu??!!! E prea tarziu Stefan pt promisiuni!!! Astept o replica de la cei care au jurizat acolo!

B39738 11-06-08 14:01

Dati-i mai o cupa omului asta ca face atac de panica aici pe forum...

Ali_ump 11-06-08 14:03

Nu-mi trebuie cupele lor....ma ... in ele de cupe ...mi-e ciuda ca batem drumurile si nu este CORECTITUDINE!!!

claudelu007 11-06-08 14:44

si referitor la gunoaiele lasate ... poate pe viitor va ganditi si la niste pubele ... si din cate stiu consumul bauturilor alcoolice este interzis in incinta aeroportului ... va urez multa bafta in continuare ... si pe viitor o mai buna organizare

ZyZ 11-06-08 15:17

Vorbesc in numele unui club intreg atunci cand felicit organizatorii evenimentului. Am fost 17 masini dintre care 5 inscrise in concurs, si va asigur ca ne-am simtit cu totii bine. Nu cred ca se poate invinovati intreg judetul BT pentru niste smecheri care nu si-au putut tine hergheliile sub capota, si cand au ajuns pe pista au facut ce are ursu-n loc de mana. Asa cum de altfel nu putem desconsidera intreg judetul SV pentru niste distrusi care alergau dintr-o parte in alta a pistei sau se lungeau pana la mijlocul ei. In alta ordine de idei, incep sa-mi schimb parerea vis-a-vis de unii useri, atata timp cat dupa evenimentul organizat la Iasi am primit numai felicitari, iar acum aflu ca de fapt
la Iasi s-au dat diplome dupa preferinte. Le multumesc baietilor din CD pentru ca ne-au oferit ocazia de a alerga pe 402, si avand in vedere numarul ocaziilor de acest gen, cred ca pe asta ar trebui sa ne concentram. Pentru ca, pana una alta, cursele de la SV sunt cam singurele pe care ne putem baza in zona Moldovei de ceva ani. Tot timpul vor fi nemultumiri. Important e sa le mediati prin argumente, altele decat "Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!!", si sa le luati ca un motiv in plus ca sa va pregatiti mai bine pentru urmatorul eveniment. Cu respect, de la Iasi, Moldova, Romania.

Ali_ump 11-06-08 15:23

Poate oricine sa isi schimbe parerea ...dar ma deranjeaza cand se intampla faze de genul asta. Nici noi nu am fost tocmai corecti atunci la Iasi ...eu unul nu am avut nici un amestec...si de aceea ma enervez cand vad ce se intampla la Sv ...la Iasi !!!

corraptor_evo 11-06-08 17:07

Ce mi se pare stupid este faptul ca, daca iau la enumerat judetele care se balacaresc unele pe altele in panarama asta, vad ca nu sunt toate: Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui, Iasi. Lipseste Galati, Bacau si Vrancea (sper sa nu se trezeasca acum, la scandal). Ar trebui sa fim bucurosi ca exista un loc in zona asta in care cineva se chinuie (si reuseste) sa faca un eveniment anual de care sa fim mandri si pe care sa-l sustinem. Daca vom continua sa aruncam in el cu ce ne cade in mana, vom avea de suferit cu totii.
Din nou, moldovenii (fie ei si bucovineni), isi dau singuri cu tifla. Ne certam intre noi, in loc sa coboram spre sud sau spre vest cu masinile noastre si sa luam premii pe-acolo, unde au aparut deja performante notabile.
Iar pe Ali_ump il cunosc ca pe un baiat de treaba. Ali, data viitoare va fi mai bine!
Ali_ump, ai dreptate. La Iasi s-au dat diplome dupa preferinte... Dupa preferintele publicului, nu dupa preferintele unora (nu spun de unde, ca-i rusinos) care au vrut cu tot dinadinsul sa ia, prin fals, cupe nemeritate (aici apare diferenta sau asemanarea dintre "tupeu" si "nesimtire" despre care era vorba la un moment dat in posturile anterioare). Una din masinile premiate atunci, la Iasi, pe care acum tu o contesti, a mai luat un premiu (B.C.) la Buzau si inca unul (B.C.E.) la 4TuningDay Romexpo. Dar, mortii cu mortii si vii cu vii...

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning