![]() |
Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
va mai contraziceti mult ?
mai bine va duceti la cateva lectii de educatie ca majoritatea sunteti obositi rau. Ati facut zile grele organizatorilor. |
|
Multumim epox pt filmari si pt poze ;))
|
Quote:
|
Cine a jurizat? A fost de la BUC cineva? Sau s-a facut ca si la IAsi? S-au dat diplome dupa preferinte? Trebuia sa ia si Special Car Center ceva ...nu se putea sa vina totul in Neamt!Asta cred ca e ultima data cand mai merge cineva din Neamt la SV ...sunt ofticati pe situatii baietii!!! Bafta in continuare.
|
Quote:
daca ai veni in GERMANIA ai opserva ca majoritatea masinilor tunate care circula pe strazi au jante mici (cu anvelope gen 195/45/14,195/30/15 .etc.) Best Car nu este tot una cu Best Exterior era stopurilor clare alb/rosu sa dus(aici au aparut odata cu golf -ul 2 ) .....au aparut cele pe LED oglinzile sut stok(le gasesti de cumparat simetrice{can cazul de fata} sau asimetrice mai bine ati recunoaste ca ati gresit modul de acordare a premiilor,si totul ar fii OK,pacat ca ati muncit mult sa realizati acest eveniment |
Quote:
|
poze cu calibra rosie din botosani..are cineva?..aia stock
|
N-aveti replica ? Ma gandeam io!
|
4 Attachment(s)
Aici cateva poze cu masina expozanta la 4 Tuning Days la Bucuresti:!:
|
Bora by Alin rulzzzz 8)
|
este prima oara in viata mea cand vad asa ceva... o masina super este scoasa dintr'un concurs ca nu are jante pe 18 , bora portocalie are jante pe 16 negre cu perla verde ... !!! putem zice ca asta e un minus pt ea fata de bora de la suceava !!! dar sa gandim putin ce minus are cea de la suceava fata de cea de la piatra !!! Faruri angel eyes , stopuri led , interior , sound , bara fata completa (nu fusta de 2 lei "japan style" ) vopsea ...2 nuante ...perlata !!! leduri audi s6 in bara !!! de ce era mai frumoasa cea neagra ?? Sau sa ne luam dupa vorbele celui care a tinut din tot adinsul sa ia bora neagra premiul pt best car... "putea sa nu aiba nimik facut la ea ca tot lua premiul...e frumoasa" Vi se pare un raspuns corect ?? Singur a spus ca degeaba am venit noi cu mai multe masini tunate...ca oricum nu aveam nici o sansa sa luam toate premiile !! Interesant...
|
De ce s-au sters posturi ale baietilor de la Piatra ???? VA doare adevaru? Cer in mod expres moderatorilor sa puna posturile in care baietii reclama modul in care s-au acordat premiile!!!
|
Chiar as vrea sa vad si eu poze cu ambele masini..In general nu conteaza ce ai pe ea ci cum sunt asezate..Am zis la un mod general, nu cunsoc masinile..
|
Da ......am ramas fara cuvinte la cele spuse de botosani........orcum a fost cel mai tare ca a avut tueu sa faca ce a facut....nu ca alti....
|
3 Attachment(s)
Pun aici ambele poze ca sa va dati si voi cu parerea...poate suntem noi egoisti si am vrut totul pentru noi pe nemeritate!!!
|
dupa parerea mea e mai frumoasa bora cea neagra...la cea alba..dungile strica destul de mult..:(
|
Poate o fi cum spui tu ca strica dar are un plus ...pt ca e vopsea noua (perla ambele culori) apoi mai este capota prelungita peste far si grila, aripa stanga modificata!!!
|
Quote:
Cand ai sa alergi tu sa faci ceva atunci sa iti permiti sa comentezi. Pana atunci asta este. |
Quote:
P.S:Felicitari organizatorilor si participantilor la 402 !!! |
mie mi`a placut:) organizare f buna dupa parerea mea. am avut ce vedea. felicitari organizatorilor in special pt CD:) imi pare rau ca botosaniu va fi exclus de pe liste.:(
si felicitari lui mad pt poze:) da cam putine. |
Quote:
|
oRe: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
Quote:
|
mai ... 90% din cei ce au postat aici
sunt varza baietiiii mai bine taceti ca-i mai bine daca Bora aia era "frumoasa" inseamna ca sunteti tantalai si nu stiti ce-i ala tuning botosani - sux !!! dati dovada inca odata ca nu meritati sa fiti alaturi de restul in uniunea europeana organizarea nu a fost prea stralucita dar cu siguranta se va invata din asta si data viitoare va fi mai bine ;) |
mi se pare corect sa avetzi o lista neagra, dar sa stiti ca oamenii aia nu reprezinta si nici nu caracterizeaza botosaniu. suntem si oameni chiar ok pe aici.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cam asa e..Stiu si eu cativa de la BT si sunt ok..Fiecare oras mai are oii negre.. :)
|
Discuţia despre băieţii din Botoşani este inutilă. Ştefan (SV-xx-YBG) n-a vorbit despre botoşeneni în general ci a dat nişte exemple clare. Alţii generalizează şi răstălmăcesc cuvintele !
Ali_ump, singurele mesaje şterse au fost cele inutile ! |
Fratilor, au aparut filme!
Cred ca userul epox nu se supara daca pun link... primele 2 pagini de filme ... https://www.youtube.com/profile_video...EPoX815&page=1 |
mai maD_angel
vezi-ti de sanatatea ta, cine stie cunoaste, si stii bine ca nu m-am luat de toti. Da este o vb daca e blonda, semn de incepator si nr de BT e jalea pamantului cat despre Iasi, te rog analizeaza comportamentul celor din Iasi cu cel a baietilor din BT, asa ca diferenta. |
Quote:
|
Quote:
Vad ca nimeni nu vrea sa vorbeasca despre subiect !!! Nu-i nimic Dar nu a fost frumos ce ati facut si de alta data nu vom mai participa la asemenea concursuri daca nici macar nu sunteti in stare sa raspunde la niste intrebari!!!Pacat :!:Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!! |
Quote:
La partea de jurizare pentru concursul de tuning nu am fost de fata si nu m-am ocupat de ea deoarece strangeam gunoaiele lasate de participanti pe pista. Aici nu pot spune nimic pentru ca nu am fost de fata si oricum acum nu as mai putea face nimic. Ce pot sa fac este sa promit ca de acum juriul va fi mai mare si mai impartial. Cu Stima, Stefan M. Ciocoiu Presedinte A.C.S. Crazy Drivers Romania |
A fost mult prea favorizator juriul! Da de ce nu imi raspunde cineva din juriu??!!! E prea tarziu Stefan pt promisiuni!!! Astept o replica de la cei care au jurizat acolo!
|
Dati-i mai o cupa omului asta ca face atac de panica aici pe forum...
|
Nu-mi trebuie cupele lor....ma ... in ele de cupe ...mi-e ciuda ca batem drumurile si nu este CORECTITUDINE!!!
|
si referitor la gunoaiele lasate ... poate pe viitor va ganditi si la niste pubele ... si din cate stiu consumul bauturilor alcoolice este interzis in incinta aeroportului ... va urez multa bafta in continuare ... si pe viitor o mai buna organizare
|
Vorbesc in numele unui club intreg atunci cand felicit organizatorii evenimentului. Am fost 17 masini dintre care 5 inscrise in concurs, si va asigur ca ne-am simtit cu totii bine. Nu cred ca se poate invinovati intreg judetul BT pentru niste smecheri care nu si-au putut tine hergheliile sub capota, si cand au ajuns pe pista au facut ce are ursu-n loc de mana. Asa cum de altfel nu putem desconsidera intreg judetul SV pentru niste distrusi care alergau dintr-o parte in alta a pistei sau se lungeau pana la mijlocul ei. In alta ordine de idei, incep sa-mi schimb parerea vis-a-vis de unii useri, atata timp cat dupa evenimentul organizat la Iasi am primit numai felicitari, iar acum aflu ca de fapt
la Iasi s-au dat diplome dupa preferinte. Le multumesc baietilor din CD pentru ca ne-au oferit ocazia de a alerga pe 402, si avand in vedere numarul ocaziilor de acest gen, cred ca pe asta ar trebui sa ne concentram. Pentru ca, pana una alta, cursele de la SV sunt cam singurele pe care ne putem baza in zona Moldovei de ceva ani. Tot timpul vor fi nemultumiri. Important e sa le mediati prin argumente, altele decat "Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!!", si sa le luati ca un motiv in plus ca sa va pregatiti mai bine pentru urmatorul eveniment. Cu respect, de la Iasi, Moldova, Romania. |
Poate oricine sa isi schimbe parerea ...dar ma deranjeaza cand se intampla faze de genul asta. Nici noi nu am fost tocmai corecti atunci la Iasi ...eu unul nu am avut nici un amestec...si de aceea ma enervez cand vad ce se intampla la Sv ...la Iasi !!!
|
Ce mi se pare stupid este faptul ca, daca iau la enumerat judetele care se balacaresc unele pe altele in panarama asta, vad ca nu sunt toate: Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui, Iasi. Lipseste Galati, Bacau si Vrancea (sper sa nu se trezeasca acum, la scandal). Ar trebui sa fim bucurosi ca exista un loc in zona asta in care cineva se chinuie (si reuseste) sa faca un eveniment anual de care sa fim mandri si pe care sa-l sustinem. Daca vom continua sa aruncam in el cu ce ne cade in mana, vom avea de suferit cu totii.
Din nou, moldovenii (fie ei si bucovineni), isi dau singuri cu tifla. Ne certam intre noi, in loc sa coboram spre sud sau spre vest cu masinile noastre si sa luam premii pe-acolo, unde au aparut deja performante notabile. Iar pe Ali_ump il cunosc ca pe un baiat de treaba. Ali, data viitoare va fi mai bine! Ali_ump, ai dreptate. La Iasi s-au dat diplome dupa preferinte... Dupa preferintele publicului, nu dupa preferintele unora (nu spun de unde, ca-i rusinos) care au vrut cu tot dinadinsul sa ia, prin fals, cupe nemeritate (aici apare diferenta sau asemanarea dintre "tupeu" si "nesimtire" despre care era vorba la un moment dat in posturile anterioare). Una din masinile premiate atunci, la Iasi, pe care acum tu o contesti, a mai luat un premiu (B.C.) la Buzau si inca unul (B.C.E.) la 4TuningDay Romexpo. Dar, mortii cu mortii si vii cu vii... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning