![]() |
bah io nu pot vota ... nu nu exista categoria care imi place mie .. sau catehgoriile ..
sa aiba ochi albastri sau verzi .. indiferent de e .. blonda bruneta roshcata .. desii imi plac blondele cu ochii albastri :) |
.....psycho u trea sa spui k iti plak brunetele :poke: ........ :twisted: :twisted:
|
o fi vrand diversitate :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
avea la avatar pe mess ... nai fost pe faza! :D
|
tuningboy.... ? :D
ce ai baut in seara asta? :D 1. ai id`u meu ?:D 2. nu aveam ncii o pzoa cu nici ofata la avatar :D 3. sau nu e vb d mine ? ups :oops: |
Re:
Quote:
|
golf! ai dreptate la 3! spiry avea la avatar poza cu funful ei in niste bikinei! asta daca era al ei ! nam intrebat-o ! dar eu avatarul l-am vazut!
|
Re:
Quote:
|
vreau o bruneta! ultimele 4 prietene au fost blonde. imi plac blondele dar daca mai vad un par blond in patul meu imi moare instantaneu :lol:
roscatele nu-mi plac deloc, de multe ori odata cu parul roscat vine si pielea prea alba, poate pistrui... au prea multe defecte cele naturale. deci.... vreo bruneta prezenta? :lol: |
Re:
Quote:
da' de alea vopsite ce zici? :D app: alea roscate (vopsite) au o denumire ;)...cei care stiu...stiu :D cei care nu stiu ... ma anuntati si va spun :D |
ma pun in cap si astept poza lu andreea :)
my bad :oops: |
Re:
Quote:
|
se spune ca sunt cele mai mari cwrve :D
|
Eşti conştient că prin replica asta insulţi destul de multă fete (poate şi de pe forum), nu ? :twisted:
5 minute la colţ, cu găleata de apă în cap! :P PS: that ain't true; cele mai mari curve sunt curvele (care nu pot fi doar blonde, roşcate, brunete, şatene, etc.). |
Re:
Quote:
adevarat.credeam ca a aparut o noua generatie de roscate :Doricum bine ca mi ai amintit :Doricum n am cunoscut niciodata o roscata sa fie fata cuminte :D :D roscateele sunt buna sa iti faci nevoia cand duci lipsa :oops: :oops: :oops: :oops: oricum nu cred ca o sa cunosc vreo data vreo roscata care sa fie cu adevarat femeie de casa care dupa 30 de ani sa isi ingrijeasca copii si sa gandeasca la cum sa stranga ;) sa faca avere sa aibe sa lase mostenire :lol: :lol: lol de lol am inceput sa debitez :D :) :D |
Eu am avut treaba cu o roscata vopsita ina9a(pe la sfarsit) si a10! vreau sa spun ca era fata misto,de treaba si nici nu practica \"sporturi extreme\" 8) dar na, lumea se mai schimba
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aparentele inseala ;) |
am auzit la multi asta! eu insa nu mam lovit de asa ceva! stiu sa-mi aleg o fata,prieteni....!
|
intr-adevar, cele mai mari curve sunt curvele :lol:
crezi k o fata cuminte se transforma dak se vopseste roscata? sau o curva devine cuminte daca se vopseste din blonda sa zic in bruneta? |
1 Attachment(s)
Ca un raspuns la denumirea topicului....astea imi plac mai mult :wink:
|
ai uitat de roscate.... :lol:
|
1 Attachment(s)
Ma' bad....
|
mie cel mai mult imi plac alea dezbracate.....nush fratilor da cand au textile pe ele....toate-s la fel.... :lol:
|
doamne ce bijuterii ....
mai putin roscata .. roscatele-s bine albe cu ochi albastri / verzi .. si .. cam aia ar fi .. ah .. tunate cu o pereche mare de ... asa in fatza.. si un ms-dos bun .. |
santos tata, da nici n-ai pretentii... :lol: :lol:
|
nu vreti roscata ...no problem ,....o iau eu ...este piesa si ea :o :lol:
|
1 Attachment(s)
da de constantzeanca asta ce zicetzi ??
|
io zic sa o lasi asa.... 8)
|
damn .. si io vroiams a mai pun poze :))
|
.....paote ar trebui sa o anuntz k exista poze cu ea pe aici :twisted: :twisted: ......da ma impresia k te descurci psycho cu explikatiile :bat:
|
psycho ... naspa sa stea femeia ta pe forum, nu ? :P
|
psycho tata...
sincere condoleantze... r.i.p. pareai un baiat de treaba asa... pacat k ai sa ai parte de un accident violent asa de tanar :twisted: :twisted: |
prezicem vreun deces ceva ???
ii cade dulapu'n cap ??? il loveste un tramvai ??? se ineaca cu ... pastila ??? psycho e un banc : \"- marie...acu ca sunt pe moarte tre sa iti spun ca te-am inselat. - stiu ioane ca d'aia te-am otravit...\" asa ca ai grija la devilish :D |
asa ca... ai grija daca preferi blondele, k s-ar putea sa ai o surpriza :lol:
|
Re:
Quote:
|
.....apropo a aflat tipa de poza :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....
ps: si nu de la mine sincer :roll: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning