![]() |
Re: cursa acceleratie si expozitie auto
pai pozele au fost postate de mad angel ;)) nu le-am mai postat eu ;) :P
|
Quote:
|
Quote:
|
|
De ce s-au sters posturi ale baietilor de la Piatra ???? VA doare adevaru? Cer in mod expres moderatorilor sa puna posturile in care baietii reclama modul in care s-au acordat premiile!!!
|
bai oameni buni... 1. Focusu a castigat best car of the show... 2. bora aia ar fi fost mai frumoasa dak nu ar fi avut dungile alea 2... 3. GOLFU pe care tot il scoateti in fata dc nu a venit si duminica... pai da hai sa o luam logic am o masina de 10000000000 rms... o aduc azi la un tuning show si plec cu ea... si maine se face premierea... pai cum naiba sa premiezi o masina care chiar dak e cea mai tare a stat doar 3 ore ... hai sa fim seriosi ;)
|
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...43#post1583643 |
Quote:
***Head-unit AM/FM/CD/DVD Tuner, dimensiune 2xDIN cu monitor motorizat 6.5" touchscreen VALOR * monitor LCD de 6.5" complet motorizat * poate reda DVD Video, CD Audio, VCD, MP3 si WMA, fotografii JPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, fisiere AVI DivX si Xvid * Tuner cu 36(FM) + 12(AM) memorii * toate functiile pot fi controlate prin intermediul monitorului de tip touchscreen * cititor carduri SD (MP3, WMA) * decodor Dolby Digital Surround incorporat * iesiri preout RCA pe 6 canale (2.5V) - fata, spate, centru si subwoofer * Powered Center Channel Output (35Watts); * crossovere high pass si low pass electronice incorporate * intrari / iesiri A/V: o 1 x intrare A/V o 2 x iesiri video o 1 x intrare video pentru camera marşarier * display LCD color 336,950 pixeli compatibil NTSC/PAL * amplificare 5 x 35W MOSFET 2X MTX XT12-44 * difuzor subwoofer auto * 30 cm diametru * putere 250W RMS, 750W max * impedanta: 2 x 4 Ohm (2 sau 8 ohmi) * SPL 2,83V/1m: 92,8dB * Fs: 34,5Hz * Xmax : 9,5mm * Re : 1,5 ohmi (cu bobinele in paralel) * Qts : 0,7 * Qms : 9,2 * Qes : 0,76 * Vas : 57 l 2X Pioneer TS-H687 * difuzoare coaxiale cu 3 cai * dimensiuni woofer: 14.5 x 20.4cm * putere RMS: 50W * putere Max: 240W * impedanta: 4 ohmi * raspuns in frecventa: 30Hz - 28KHz * sensibilitate: 90dB (1w/1m) * con woofer din polipropilena * diametru difuzor medii: 40mm * diametru tweeter: 10mm Statie philips - nu stiu detalii...ca e mai veche .. dar scoate bine (sunt legate doar subwooferele) 2X difurile stoc Condensator Dietz Power Cap 1F (21000) * condensator 1 Farad * 21 VDC * voltmetru digital cu LCD * activare remote * cod dietz: 21000 insonorizare - nu stiu detalii - portbagaj si portierele fata |
Quote:
|
in leg cu aparatele de masurat nu suntem noi vinovati ca nu a venit cine trebuia sa vina...si in plus ATI LUAT BEST CAR OF THE SHOW.. RIGHT?? care e cel mai mare premiu... haideti la sv si dati-ne in cap ca ala cu golfu a plecat... si ca nu i-am dat lui premiu... OMULE CUM SA DAI UN PREMIU UNUI ABSENT??? inteleg sunteti suparati... dar nu ar fi cazu sa incetati?? sau o sa ne razboim asa de acum in colo pana la adanci batraneti?
|
Pai la Hyunday cum ati dat premiu fara muzica atunci? Duminica nu avea nimic pe masinia...nu ca ar fi avut ceva sambata! Nu asta ne doare si am mai spus-o!
|
O sa ne razboim asa atat timp cat nu recunoasteti ca ati facut-o de oiae si va cereti scuze public. Pacat ca ati pus alti oameni in posturi urate...se stiu ei cei care au gresit! Tot respectul pt Fritz si Cristi!
|
fara suparare.... DA MAI TERMINATI FRATILOR ODATA..... ce naiba, se mai intampla....poate masina reaspectiva nu a placut la fel de mult, poate numarul ala de italia a dat de banuit la lume ca masina a fost cumparata asa.....vreti sa va crapati capetele din cauza la chestii din astea.....faceti si voi un show si o sa dati premii la cine vreti, vum vreti
|
Dar tie ti se pare corect ...fiecare face ce vrea? Domnu bakal ...sa fim seriosi tu cand te duci undeva ...vrei sa fii tratat asa?
|
sa clarificam treaba cu muzica si votul Bora aici.
|
Quote:
O intrebare: Pana la urma domnu' care trebuia sa vina cu DB-metrul a mai venit? Am ajuns la aeroport la ora 8.30 si am stat pana la 14.00, timp in care s-au adunat in jur de 7-8 masini. Pai fratilor, din cate stiam la ora 12 trebuia sa fie deja full. Orikum faptul e consumat. |
Sa mai adaug ca normal sambata era anuntat concurs de DB drag si design, iar duminica era cel de viteza. Noi duminica aveam alte treburi destul de importante.
|
Quote:
|
Quote:
|
Apare acolo printre filme, l-am vazut eu sigur.
Intrebare : grupa A ce masina a castigat`o ? Ce motorizare, ce putere? |
Alta intrebare ...de ce nu este nici macar un film cu Subaru din Neamt?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Filmele care sunt, au fost "trase" de baietii din Iasi, si ii inteleg ca si-au filmat in principal masinilor lor... Din cate stiu eu , intrucat am fost F prinsi cu org cursei, nu am avut 1 pers care sa filmeze toata cursa. De aici concluzia ca ... ne multumim cu ce avem... Nah, nu putea sa fie totul chiar perfect la cursa :P In schimb poze profi sunt o gramada, facute de cineva din SV, care lucreaza inca la ele . Cand vor fi puse pe site voi anunta mare cu bold si scris de 6 rosu :) |
Am intrebat pt ca am crezut ca o faceti anume ....adica chiar nici un film cu Subaru din Neamt!
|
filmuletele de pe youtube sunt facute de baietii de la AMC, si ei si-au filmat doar masinile lor.... sunt filmulete de la toate cursele, inclusiv finishurile controversate.... si e prezent si subaru ala din neamt..... dar dureaza ceva pana sunt puse cap la cap.....eu unu am intrat in posesia a 2G de filmulete....deci.....sunt, dar e mai greu de pus pe net.....
|
Quote:
Quote:
Bakal, crezi ca poti sa le pui pe toate pe un DVD sa ni-l trimiti si noua celor din SV ? |
mai oameni buni, calmati-va! ! va certati ca niste tigani??pt ce??pt o diploma??trebuie sa mai invatati si sa pierdeti, nu se poate sa castigati tot timpu..
|
:)) ma distrez de acum...spun de n ori ca nu e vorba de diploma dar continuati sa o tineti pe a voastra !!!
|
pai dak nu te intereseaza diplome si premii dc tot faci atata scandal.. ba ca uite cati bani ati investit in acea masina ba ca nush c ba ca nush cum... hai acuma serios terminati odata cu prostia asta.. ati obs ca nu numai cei din sv au zis ca masina voastra e kitch.... sunt multe elemente care nu ar avea c cauta p acea masina... dar voi o tineti pe a voastra si tot voi sunteti suparati si acu ali_ump zici ca te amuza ca noi o tinem pe a noastra... NUSH CARE O TINE PE A LUI. du-te la un alt tuning show si vezi dak o sa luati un premiu...
|
1 Attachment(s)
atata filmulet am cu subaru de nt
|
Quote:
|
CoCaine , felicitari pentru prestatie. Din ceea ce am vazut eu in filmulet, se tine bine bine masina ta ! Nu ma asteptam sa fie asa puternica.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cred ca cele 2 bore erau la egalitate ,iar cea de neamt a perdut din cauza la cele 2 dungi |
E urata !!!!!!
|
voi pt ce ati dat premii ??? ce categorii ati avut ????
|
de ce nu stergeti thread-ul de tot ,ca sa nu va mai chinuiti sa stergeti posturile care nu va convin?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning