![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
am sa incep prin a spune ca nu mi place
bineanteles e o chestie de gusturi ce se afla intre faruri shi in locul siglei masinii ? pe mijlocul spoilarului fata in loc de plasa pare a fi un radiator sau ceva dar nu seamana absolut deloc geam spate foarte ciudat nu cred ca ar putea exista asa ceva in realitate eleronu de ce e prins ? pare cam sinistru pragu ala parca nu i deloc de acolo nu se potriveste nu exista simetrie intre geamurile din spate ceia ce denota ca masina asta are 3 usi, pe partea din care o vedem noi una , iar pe partea cealalta 2 culoarea nu prea i se potiveste per total nu imi place cu sigurata s a muncit mult la ea are shi multe + uri e coborata nice dar chiar shi asa rezultatul final mie nu imi place |
1 Attachment(s)
sincer dupa ce m-am uitat mai bine nici eu nu sunt prea incantat :(
si partea aia cu usile se vede de la o posta cum drq n-am vazut-o????????? rtebuie sa o modific neaparat. plm deja am pus pt concurs ce bou sunt ms mult flow dar ideea asa... iti place? |
2 Attachment(s)
ultima mea creatie...am invatat multe cu ea...si astept comentarii
|
tari insemnele de pe capota si de pe lateral :lol: :lol: :lol:
urate rau neoanele ,strica tot aspectul masinii , fara ele cu siguranta ar fi aratat mult mai bine per total e ok |
tuning
tema de casa: se ia una bucata Megane Coupe si se prezinta variante de tuning virtual...elemente obligatorii:lambo dors, roti minim17, culoare turbata fara viniluri :wink: eleron model celica...astept vaiante ...masina va sta la dispozitie si pentru poze daca e necesar :wink:
|
bring'em on!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
sa vedem ce iese :twisted: :twisted: :twisted:
|
2 Attachment(s)
pareri va rog :D
|
Foarte frumoasa! I-am aratat-o cuiva si nu s-a prins ca e virtuala. Bravo!
|
ms :)
|
foarte frumos lucrata dar nu inteleg de ce ai mai pus semnul lexus pe grila dintre faruri, simplu rullez :wink:
|
2 Attachment(s)
inca una mica.... :D :D :D
|
dap... :wink:
|
1 Attachment(s)
nu`s din brasov :D sa sunt cu virtual tuningu :D
corrado |
nice :wink:
|
Merge, dar e mai reusita a lui Yakone. Si ca lucrare virtuala si ca idee :wink:
|
multumesc corrado...imi creste inima :wink:
|
N-ai pentru ce...Chiar am fost obiectiv :wink:
|
4 Attachment(s)
:?: :?: :?:
|
Frumoase toate. Felicitari! La Corrado ai mai putea sa incerci sa o cobori mai mult si sa-i pui jenti negre (merg bine cu rosul ala) plasa din lateral tot neagra si plasa de pe spoiler tot neagra. :wink: A, si incearca sa ii faci pragurile la acelasi nivel cu spoilerul (in partea de jos) sau macar sa fie diferenta mai mica. Succes!!!
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Foarte frumoasa, NU MAI AM RABDARE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
te cred si eu :D la asa masina.... eu nu pot decat sa sper ca vreodata voi putea conduce macar o data asa ceva :(
|
coooooollllllll car ..... nice vt bmw-m-power
|
tx bro' dupa sesiune sper ca ma vii si tu cu ceva pe aici :D
|
1 Attachment(s)
inca un ca am uitat sa o pun :)
|
frumos lucrat si impreza si eclipsele
imi place cum ai oglindit ornamentele bara fata impreza desi nu stiu ce rol au un minus la amandoua masini la discuri la jantele alea merg cu sigurantza discuri mai mari si la eclipse discuri si pe spate daca n are ca nu mi prea dau seama |
ms flow! :D
jantele le-am luat cu totul de pe alte masini nu le-am luat separat (janta si discul). asa erau n-am ce sa fac :D. si le-am pus exact cum le-am luat janta fata pe fata si cea spate pe spate. altii pun aceeasi janta si pe fata si pe spate si asta e o greseala mare :). oricum ms pt aprecieri la toata lumea. ma bucur ca mai dati si u si yakone pe aici. bafta la examene in continuare!!!!!!!!!!!!!!! |
pe virtual cum mai merge treaba ?
cate din masinile pe care le ai facut au luat locul 1 ? sau nu prea te apreciaza baietzii pe acolo ? |
e bun baiatu` asta... il mai las putin si poate il iau la mine la firma :D oricum, iese destul de bine ce face mpower
|
ms mult alfa33 ebine sa stii ca esti apreciat pt ceea ce faci... felicitari si tie pentru ideea pe care ai avut-o cu buggy. nu stiu cati ar face asta dc ar fi in locul tau. uite vezi de astfel de oameni are romania nevoie ca sa iasa din k...t, care fac bine nu cu gandul la ceea ce au de castigat de pe urma unor fapte bune. trebuie sa mai faci bine si fara sa te astepti la ceva in schimb. esti ok mane bv
|
bau bau
am lansat de ceva vreme o tema..o idee de virtual tuning la megane coupe...se pare ca sunteti in pana de idei...arunc din nou manusa....cea mai buna varianta nu numai ca va avea repercursiuni in practica dar se premiaza cu una bucata foita Ferrari livrata la tipla :wink: ...e premiul meu oferit pentru cea mai the best varianta!
|
1 Attachment(s)
inca nu este treminta...asa ca te las sa te delectezi cu ce am facut pana acu :D
|
plm am si uitat dc nu exista un termen limita o sa-l fac si eu dar acum cel putin nu am timp chiar deloc nu am mai lucrat nik nici macar nu m-am apucat de vreo masina :cry:
|
Yacone!!!..... super tare Meganul. Esti meserias :wink: Sper sa-l vad pe a lu' Cata asa....... asta numai daca vrea el. :wink:
|
inca nu e gata... mai tre lsd doors, pus un eleron si o vopsea k-lumea :wink:
|
1 Attachment(s)
ultima mea creatie...nu este f lucrata...fiindca e un exercitiu de design care sper ca va devenii in realiate anul asta :wink: :wink: :wink:
|
Super tare creatia ta.... este OK !! Sper sa o puna cineva in practica, .... vezi ce faci cu antena si cu oglinzile :wink: :wink: :wink: Antena zici ca este a mea de la dacie... :wink:
|
beton m a lasat cu gura cascata :shock:
tzine o tot asa |
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning