![]() |
Re: Citroën Bx in progress
imi place bara spate...sper sa dai de bani sa o poti finaliza :)
|
1 Attachment(s)
ms... momentan o sa le fac cumva... si la anul va veni o vopsea completa ... mi`a picat pe rosu mat !
ceva de genu ;)(o sa dea f bine pe masina... masina avand unghiuri ciudate ;)) |
are cumva perle in ea? asa pare...
P.S am la mine in judet un BX de vanzare...doreste 350 de euro(prima strigare), rosu ca al tau. |
nu ... va fi simpla mat !
momentan masina trage cum trebuie (ma rog doar motorul) caci pana la roata se pierde f mult .. abreiajul nu tine ... cu toate ca este nou .. cand o sa`i gasesc alta cutie o sa schimb si kitu de ambreiaj cu unu mai puternic ! asta este prioritatea pana la anul ! am si vise de 4x4 ... dar mi16 4x4 pentru o donatie ... mai greut gasim [prin ro ! si oricum nu rezista cutia de transfer la cuplu (trebuie adaptata !) |
Foarte tare Citroen-ul tau...il admir mereu cand trec prin spate pe la "Caraiman" ...si mai era un CX parca...nu l-am mai vazut....oricum BX-ul e frumos, frumos ;)
|
1 Attachment(s)
hey ms... cx`u este la reanimare ... primeste o inima mai rar vazuta pe la noi ;)
Mai nou masina are o gaura in capota :lol: desigur va fi peticita cu pexiglas + inca ma gandesc cum sa fac admisia ... sa nu arate prea urat ... vreau ceva subtil ! Practic e capota de backup ... doar de moft :D |
|
deocamdata un look mult mai stock :D sa nu bata la ochi ce dra* :-)
http://www.postimage.org/TsL5miJ.jpg http://www.postimage.org/TsL5SJA.jpg sper sa`mi permit pe viitor sa o tin doar de dat... sau de duminica ! ma axez mai mult pe performanta ;) |
felicitari pt munca depusa la masina ! stiu ce inseamna si iti urez numai bafta cu ea
|
2 Attachment(s)
multumesc mult :D pana acum numai rezultate bune cu dansa ... din pacate , zornaie cutia .. e pe cale sa faca poc :lol:
mai repet o data sa nu mai existe vorbe aiurea , masina are 0.8 in turbina , decat mai multa motorina , 110 cai la baza 250nm , cred eu ca acum sunt undeva la maxim 120-125 de cai si 280 nm ;) dupa ce voi monta o cutie mai rezistenta .. voi umbla si la aer :-) In martie e posibil sa o fac bucatele.. si sa fac alta .. urmeaza sa vedem cum merg lucrurile ! |
Salut nebune! Frumoasa masina..n-am ce zice!
Am banuit bine ca ti-ai pus turbo :D ...Prea tzasaie cand treci prin cina :P app ne cunoastem :) |
da boss , te stiu ;) las ca si pitic a crezut ca am fluier dinala pe esapament :lol:
|
ce bine poate sa arate "cascarabeta"...
Foarte tare!...Felicitari pentru felul in care arata. |
ms , imi pare rau pt ea ca nu am posibilitatea sa imi pun ideile in aplicare ... acum este la jumatate din potential ... chiar daca nu este o masina tocmai frumoasa! toti banii pe care oricum nu prea ii mai am :lol: ii bag la partea mecanica ! unde nu se vede... dar se simte :twisted:
acum se pare ca un prieten a preluat ideea , si o sa`l ajut sa`si creeze un bx cu aceasi motorizare ;) din fericire el are posibilitatea de a tine masina foarte frumoasa estetic ! si nici nu este break ! vom vedea ce va iesi ! |
se poate inchide topicul !
|
Quote:
|
tablaria... nu mai stau sa o aduc la fosta glorie...
incep lucru la un alb bx... cu o baza mult mai buna... insa nu m`am decis ce motorizare va avea... ori cea actuala .. ori v6 24 de valve.. sau in cel mai banal caz un 2.0 turbo ;) oricum la final ar trebui sa iasa... tot ceva unic pe la noi ! masina functioneaza in starea actuala ,enervand masini frumoase, pana in martie ! |
Pai si este chiar asa de grava treaba la tabla?...din ce stiam eu BX-urile erau bullet proof la tabla.
Chiar si asa, ai putea totusi sa o mai tii...ca masina de munca. Chiar nu se compara cu ce avem pe strazi...in sensul cel mai bun. |
1 Attachment(s)
inca nu m`am decis... eu mai am un bx al mamei... ala chiar este mult mai tipla ca asta... 1.9 diesel ! acum .. ca o sa`l vindem p`ala.. sau ca o tai p`asta ... oricum la final tre sa ramanem doar cu 3 masini... cu 4 nu avem ce face !
|
am readus masina.. in parametri stock , 109 ponei , 235 cuplu ... ah ce bine e cu un consum si mai mic:lol: mai uit sa pun zeama
|
Să înteleg că nu mai fâsâie? :D
|
fasaie... dar nu mai fuge in parametri :lol: e o masina domestica ... da`mi un pm cu id`u tau... si te dau cu ea inainte sa o desfac ;)
|
cam asa se aude un harb de diesel ... din 90 ... inca nu am o finala destul de permisiva... dar e ok !
https://www.youtube.com/watch?v=tEfvDIRLSSw |
îmi place cum trage ţi-am zis...
Aştept bezinaru` :D |
momentan ne dam cu ce avem ... pana in primavara sper sa strang toate piesele necesare .. sa mearga asta cum vreau eu ... dupa daca ma loveste norocu... trecem la ceva cum mi`am propus :D oricum mecanica dupa asta... nu va muri !
|
revenind :
Cutia cea noua a sosit , banda termo pentru esapament a venit , evacuarea si dansa a vemot(pierdutjos... castigat sus ... una alta) ,modificat traseu admisie (arata urat... dar isi face treaba mult mai bine) ,kit lateral bx 16 valve a venit si ala :D , un set de jante aliaj 15" de iarna... de venit kit ambreiaj intercooler nou scaun sa ma sustina si pe mine cm trebuie in curbe :lol: tzevaraie pentru rollcage si alte maruntisuri :rolleyes2 treaba merge in limita timpului disponibil , desigur si in limita bugetului :lol: |
Foarte disctractiv cand l`am luat dupa masina ailalta... seara... fara lumina.. decat un blitz de telefon ... unu cu surubelnita// cu patentu .. dai mai ridica cu cricu (masina respectiva era pe butuci.. fara punte fata sau spate :D da oricum ... cred ca mai sunt doar cateva kituri ratacite prin ro... de acest gen .. si a meritat efortul :huh: chiar daca am foarte mult de munca.. sa`l repar .
https://s3.postimage.org/19QXfA.jpg dar ca orice lucru la masina asta... nu exista bolt on ! bicaz of the cocoasa ;) https://s4.postimage.org/SSJi0.jpg |
|
|
SUPERBA !
|
ms.. si a ta... chiar ma uitam pe la peugeot si mi`a sarit i ochi masinuta .. bafta cu ea ;) mai ales daca o faci ca in vt :D
|
4 Attachment(s)
Poze cu intercularu' :-)
|
ms boss :D
de ceva timp , masina s eindreapta catre un sleeper look :-) deci astept sa se agate rugina de ea :lol: |
ce se mai aude de frumusetea asta...??? am citit fiecare pagina dar tot nu am inteles pana la urma renunti la ea sau continui proiectul?? jantele ...numai sunt>??
|
Frumoasa ! din cate am citit pe forum ai investit cv in ea ,, ce sa zic respectul meu ptr ce ai facut pana acum si bafta in continuare .. astept sa ma dai o tura cu ea cand oi termina treaba la motor !
|
ms , am renuntat la jante am renuntat la multe ... va fi masina mea de fugareala :-) tocmai am dat comanda de ambreiaj vine cam in 7 zile... dabea astept sa`l montez ... sunt la mustata cu tulcea :???: sper sa nu intervina nici o problema :D
Masina o sa mai existe cel putin 2 ani :-) |
ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care inca intretin masini destul de batrane..si nu le duc la casat ....
|
am un bx din 91 1.6 injectie inmatriculat foarte ingrijit la 1100 euro , e vre-un pasionat ? daca nu o vand o dezmembrez, poate va intereseaza mai mult pe bucati :)
|
Interesanta "balena", sa te bucuri de dansa si sa o alergi sanatos mult si bine
|
multam ... nu duce lipsa de actiune :twisted: acum ca are si destula zeama sa arda :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning