![]() |
Re: Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ?
ti-am dat pm si anunta-ma te rog cand ajung kit-urile ca sa vin sa-mi montezi si mie unul de 6000K 35 W. bafta
|
Inca valabil, doar ca am modificat preturile putin.
Kiturile single de la 260 la 280RON Kiturile Bixenon de la 310 la 350RON. Pt diferenta de la 35 la 55W se mai adauga 40RON. |
Quote:
|
In China,unde in alta parte.
Am mai avut si probleme(mai sunt probleme si la instaltiile de 1000E puse de fabrica) dar le-am rezolvat repede pe garantie schimbandu-i omului piesa defecta. Kiturile au 12luni garantie reala. |
da da da :P
ai fost corect la faza asta :P nu te uit :P |
Xenon pe stok. Reduceri pt membrii daewoo.
|
ce reducere faci ? fa-mi te rog un pret pentru un kit bi-xenon de 6000K 35 W cu montaj inclus
|
Pt tine H4 Bixenon 35W si 6000K 330RON fara montaj sau 370RON cu montaj si garantie 12 luni.
|
Quote:
|
Inca valabila reducerea pt membrii posesori de daewoo.
|
cred ca de pasti imi mai fac cadou un set pentru proiectoare si unu pt lada lui tata :d...poate faci si o reducere la 2 seturi cumparate :d
|
@kent - te astept.
|
sa vina salariul, sunt ff multumit de kitul ala, regret ca nu l-am luat mai demult
|
Serbane am o mica problema.Am sa incerc sa te contactez telefonic..
|
Incearca,nu faci rau, raspund la telefon nu era nevoie sa ma anunti pe forum ca ma vei suna. :D
|
Mda..e logic! :) Te sun maine ca sa aflu sigur care e problema..
|
gata m-am hotarat si am facut rost de bani intr-un final. un kit bi-xenon H4 6000k 35 w as dori si eu daca se poate si cu tot cu montaj. cand pot sa vin sa-l montez si la ce bani :?:
|
@Kent si Serban: Am si eu nevoie de cateva detalii legate de xenoanele astea, pt ca ma gandesc sa fac si eu pasul asta :) S-au pus si pe faruri cu sticla striata si rezultatul a fost bun am inteles. S-a scos caciulita metalica dinauntrul farului? Sau daca se scoate se obtine acelasi efect de 'lumina in copaci' ca in cazul halogenurilor?
|
@Dr3adLorD - te astept
@banzay - nu se scoate "caciulita metalica" din far, ramane pe pozitie, se scoate cea a becului xenon in sine pt o degajare mai mare a luminii. La fel te astept si pe tine daca te-ai hotarat. |
Multumesc Serban! Sa vad, daca comand, iau odata cu Ing3r ca si el tot treagea de mine sa ne luam :)
|
OK, va astept cu stoc complet!!!
|
Va astept in continuare....
|
Marfa pe stok!!!
|
Acum aceleasi preturi dar cu ballastri SUPER SLIM.
Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Garantie la kiturile complete 12 luni sau la seturi de becuri 6 luni. Se acorda si montaj cu preturi cuprinse intre 50 si 80RON, in functie de complexitatea montajului. |
Marfa pe stok!
|
Eu am kit-ul de peste 1 an si nu am probleme... chiar recomand cu incredere. SI daca ar fi probleme, sunt sigur ca le rezolva Serban... garantia e reala.
|
Chiar e reala garantia...Am avut o problema cu un bec si s-a schimbat pe loc fara nici o discutie!Asa ca apelati cu incredere!
|
Un kit H1 35w 4300k sau 5000k ?Se merita 55w, sau e diferenta prea mica?
|
Quote:
De 55W se merita doar daca ai far cu lupa, altfel nu o sa distingi nici o diferenta. Un kit de 35W costa 260RON, iar unul de 55W este 310RON. Garantia este de 12luni. Kiturile au ballastri superslim(f usor de montat, gasit loc). |
Mersi mult Serban pt promptitudine si seriozitate! Mi-am montat kitul, e ok! Il recomand cu incredere...ca multi altii!
Si...multumesc de ajutor (cu amortizoarele :P). 1 BRRC la mare! |
Marfa pe stoc!
|
sa tii cont de un h4 bixenon si un h3 simplu, ambele pe 6000k de 35w pentru un logan
am vb aseara si ai zis ca nu ai...cand iti intra da`mi mp`u cu contul din banca sa`ti pun banii. |
ok, sapt care vine sigur am.
|
scuze, am gresit, acum m-a sunat omul
!!! H4 Bixenon de 35w 6000k si H11 XENON DE 35W 6000K |
sallutare..scuze de offtopic... sunt si eu curios daca are cineva bixenon pe cielo- faruri stoc, ca am inteles de la unii ca nu o sa am mari rezultate daca nu am cel putin sticla clara la faruri
|
Buna intrebare !
Eu ma ocup cu vanzare de xenon si am vandut/montat la cel putin 50 de cielo dintre care 95% cu faruri stoc si pot spune ca nu am avut nici un client nemultumit. Am si un cielo(al meu) la care iam pus faruri clare si pot spune ca du disipa lumina cum trebuie , ba chiar o imprastie aiurea, eram mult mai multumit de lumina pe care mi-o faceau cele stok cu xenon in ele. Farul de cielo cu halogen lumineaza mai prost decat o dacie berlina ! |
Exact ce vorbeam aseara Serbane... la farurile stock se vede foarte bine cu xenon. Am eu pe masina si, dupa ce intr-un final am reusit sa reglez si farul din dreapta, lumineaza bine.
Nu ai nevoie de faruri clare, plus ca sunt de slaba calitate si reglajele sunt... aproape imposibile. |
Sapt viitoare in concediu! Daca puteti astepta pina la intoarcere va rog sa lasati mesaje aici.
Toate cele bune! |
am vorbit cu vecinul, cand vii din concediu da-mi un sms sa ma duc la banca sa-ti pun banii pe card.
|
MARE CARACTER !
Mai rar asa ceva. Mersi, am primit coletele....sa le probez sa vad ca si functioneaza :P Ps: nu am crezut ca esti corect si cu transportul ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning