Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ferrari California GT (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77598-ferrari-california-gt.html)

vitezoman 07-10-08 20:53

Re: Ferrari California GT

lamborghini s-a dat pe grupa sedan iar ferrari sa dat pe grupa mica.

CatalinM 07-10-08 21:19

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1797631)
mie deja nu imi mai seamana a ferrari si-a pierdut din farmecul ala de "exotic car "

Exact aceeasi parere am avut-o si eu cand am vazut-o prima data, parca e doar o alta decapotabila de serie.

foss 07-10-08 22:05

Super naspaaaaaaaaaa caca naspa urate spurcata seamana a titirez chinez naspa urata!!!

fragw0l 07-10-08 22:14

chiar nu va place sa aveti asa un ferarri ?/:)

steffan 07-10-08 22:24

incepe sa imi placa masina asta!

B16EZY 07-10-08 22:38

foarte misto :X cred ca neagra ar arata bestial

StreetStyle22 07-10-08 23:03

Doamne,da frumos e ! Arata bine,imi place foarte mult spatele :D. Fata aduce a ceva japonez.

z3r0m3CSL 08-10-08 01:14

Mie sincer cand am vazut primele poze cu ea nu mia prea placut, dar acuma miam schimbat parerea e destul de fainutza !! :D

alpina 08-10-08 03:07

poa sa fie ferrari,la capitolu design,ma dezamageste rau

adut 08-10-08 09:33

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1797793)
Super naspaaaaaaaaaa caca naspa urate spurcata seamana a titirez chinez naspa urata!!!

fratioru e ferrari..... nu e chinezism sa zici ca nu iti place....uite ce forme are masina asta !! ! ! e crima

coty_tey 08-10-08 10:09

wowww ce tare

getedoi 08-10-08 10:45

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1797631)
mie deja nu imi mai seamana a ferrari si-a pierdut din farmecul ala de "exotic car "

farmecul de "exotic car" de care vorbesti tu nu ii dat de aspectul masinii, ci de exclusivitate. Vezi ferrari p4/5, care era urata ca noaptea, dar mai exotica de atat nu se prea poate. De fiecare data cand Ferrari fac o schimbare majora de design, apar milioane de carcoteli de genul "si-a pierdut farmecul". give it a rest. apreciaza masina pt ceea ce ii: un nou pas in evolutia Ferrari.

si carcotelile referitoare la dimensiunea masinii sunt inutile. Criticati Lamborghini ca au intrat in nisa "GT 4 usi", criticati porche pt Cayenne, dar sa nu imi spuneti mie ca nu va place masina pt ca ii "dintr-o nisa de care nu avea nevoie Ferrari". Nisa a existat la Ferrari tot timpul, dar nu a fost onorata de ceva vreme (de vreo 20 si ceva de ani :lol:).

Strainger 08-10-08 11:36

Quote:

De ce zici ca e naspa, urata etc? explicate
Ferrari tot Ferrari ramane e o masina pur italienesc si nu e ceva chinezesc care a 2 zi dupa ce l-ai cumparat sa il bagi in service!

srn_86 08-10-08 12:26

mie personal imi place foarte mult, singurul lucru care imi displace este bordul, in rest superba

Chucky bmw 08-10-08 13:36

e chiar urat.........si astia isi strica "istoria" ca si lamborghini de la 2 usi a dato in 4 usi URAT RAU

ionut_cluj 08-10-08 13:42

Nu stiu de voi, dar mie mi se pare foarte frumoasa

dan_stage28 08-10-08 14:32

:lol::lol::lol::lol::lol: super frumoasa mi as cumparao daca as avea bani la fel ca si lamborghiniul sedan ca toti le injura si deci nimeni nu le va cumpara

sKyNeT 08-10-08 18:20

si ferrari, si decapotabila...dream car :dribble::dribble::dribble:

PS: mi-am adus aminte cum mai demult a zis cineva pe forum ca masinile decapotabile sunt de gay =)))). luati-va diesel mah ca incape si porcul in portbagaj :lol::lol:

Claw166 08-10-08 19:11

MERGE...desi aduce a "japoneza",iar tobele ca la Lexus sunt un "experiment nereusit" dupa parerea mea , in rest e OK :)

adrian_tl30 08-10-08 19:15

eu zic ca masina e foarte frumoasa si tot de ferrari este facuta asa ca nu are cum sa fie urata :P ... iar lamborghini in 4 usi ce are ??? tot lamborghini este ...

ady` 08-10-08 19:19

din spate imi pare a z4 usor modificat..:| nu prea mai are aceiasi linie ca vechile ferrari..

jacksoon 08-10-08 20:06

frumoasa tare masina

bogddanel 08-10-08 20:57

Quote:

Daca vine maine cineva si iti doneaza una, refuzi?:D:lol:

Poate ca e noua linie de design, poate ca va fi un experiment... Orice ar fi masinutza asta arata bine rau

ser_kmh 08-10-08 23:24

are cv si din maseratti gt

pyttbull 08-10-08 23:25

da cum sa zis mai inainte parca nu prea mai pare a ferrari :???: defapt mai toate masinile incep sasi piarda din forme ..numai bmw vad ca incepe sa revina la formele din inainte :D( cel putin la seria7 ala nou )

razzwan 09-10-08 00:05

nu mai e ferrari de alta data ... pacat.....

adidelavalcea_crazy 09-10-08 16:24

masina este foarte frumoasa dar numele masinii e cam aiurea.

MoldamiN 11-10-08 00:06

Sunteti culmea! Oameni ca "foss" se contrazic ei insis...si inca cineva am vazut ca habar nu are cum se scrie corect "Ferrari". Dintre cei ce comenteaza, nu stiu de ce, dar, tind sa cred ca nu au condus macar o Dacie....daramite un Mercedes sau unu dintre exoticele Ferrari... iar faza ca "ce urata e" sau "ce mult seamana cu nu stiu ce modele"....pastratio pentru voi, pt ca gusturile unui om nu se discuta...e si normal sa semene cu un Maseratti pt ca designeru a fost acelasi, marele Pininfarina....Cat despre masina nimic de comentat...Un singur lucru nu-mi place...Ca nu este a mea!!! Iar daca voi sustineti ca Ferrari isi pierde farmecul....mie-mi plac la nebunie "uratele" Scaglietti, GTB sau California...:!:

ionut_cluj 11-10-08 00:38

Quote:

Originally Posted by MoldamiN (Post 1803199)
Sunteti culmea! Oameni ca "foss" se contrazic ei insis...si inca cineva am vazut ca habar nu are cum se scrie corect "Ferrari". Dintre cei ce comenteaza, nu stiu de ce, dar, tind sa cred ca nu au condus macar o Dacie....daramite un Mercedes sau unu dintre exoticele Ferrari... iar faza ca "ce urata e" sau "ce mult seamana cu nu stiu ce modele"....pastratio pentru voi, pt ca gusturile unui om nu se discuta...e si normal sa semene cu un Maseratti pt ca designeru a fost acelasi, marele Pininfarina....Cat despre masina nimic de comentat...Un singur lucru nu-mi place...Ca nu este a mea!!! Iar daca voi sustineti ca Ferrari isi pierde farmecul....mie-mi plac la nebunie "uratele" Scaglietti, GTB sau California...:!:

N-ai cu cine, stai linistit. Nu vezi ca si intr-un thread despre Ferrari se vine cu blasfemii gen bmw?

Crimz-vT 11-10-08 13:39

Bun .. ferrari .. deobicei rosu .. dar de ce California ? si nu un nume italian precum

Maranello / fiorano ... sau F.. " California "..

canon 12-10-08 22:27

tot f430 ramane cel mai tare ferrari

GODLESS 13-10-08 09:33

Quote:

Originally Posted by Crimz-vT (Post 1803657)
Bun .. ferrari .. deobicei rosu .. dar de ce California ? si nu un nume italian precum

Maranello / fiorano ... sau F.. " California "..

Pentru ca in urma cu 50 de ani a mai fost scos un ferrari california ,export pentru america , acesta e generatia a doua , aniverseaza in felul acesta 50 de ani de la primul california ... tu de ce crezi ca are motor V8 si numele de california ? oare pentru care piata e destinat si acesta ? gizas ... !!

getedoi 13-10-08 11:16

aaaaaaa.....deci DE-AIA au pus V8 in el si ii spune California....pt ca ii destinat pt piata auto din SUA...:rolleyes2

"The decision to introduce a front-engined V8 model was taken by Luca di Montezemolo some four years ago in response to customers who found the mid-engined F430 too compromised for daily use compared with front-engined rivals. From now on there will be two distinct branches of the Ferrari family: on one side the ‘prestige sporty GTs’ which will include the California and the 612 Scaglietti, and on the other the more extreme sporting models, which will include F430 and Scuderia, 599 GTB and the eventual Enzo replacement. "

macar dati un google inainte sa veniti cu argumente de-astea

GODLESS 13-10-08 12:19

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 1806060)
aaaaaaa.....deci DE-AIA au pus V8 in el si ii spune California....pt ca ii destinat pt piata auto din SUA...:rolleyes2

"The decision to introduce a front-engined V8 model was taken by Luca di Montezemolo some four years ago in response to customers who found the mid-engined F430 too compromised for daily use compared with front-engined rivals. From now on there will be two distinct branches of the Ferrari family: on one side the ‘prestige sporty GTs’ which will include the California and the 612 Scaglietti, and on the other the more extreme sporting models, which will include F430 and Scuderia, 599 GTB and the eventual Enzo replacement. "

macar dati un google inainte sa veniti cu argumente de-astea

Si ce motiv are Ferrari sa foloseasca acelasi nume dupa 50 ani ? un nume care e predestinat pt piata SUA !!! (desteptule !!!) gizas !!!!

cata TCL 13-10-08 12:29

nice car :D

SaIBoT 15-10-08 18:56

Eu zic ca nu si-a pierdut din farmec si chiar arata foarte bine!

vitezoman 16-10-08 10:17

da ,dar dc numele de california

boy_wonder 16-10-08 12:08

1 Attachment(s)
:D:D:D

getedoi 16-10-08 16:11

ferrari baby-chairs....all the cool kids are doing it :lol::lol:

sKyNeT 16-10-08 16:55

Sunt atat de inghesuite locurile alea din spate ca mai bine o facea in 2 locuri.

All times are GMT +2. The time now is 10:32.

- Copyright 2026 4Tuning