![]() |
Re: Club MATIZ
9 Attachment(s)
alex vt astea sunt o parte din modelele de jante care merg puse pe matiz . ele se gasesc de vanzare pe situri de aici din romania, intre 290 RON si 550 ROn. nu pot spune situl, dar am scris modelu de janta la fiecare in parte..asa ca le poti cauta, si daca chiar le vrei..cumpara... spor la treaba..ps: faina culoarea :lol: ele sunt pe 14 sau 15" . iti merg pe matiz..dar sa pui gume cu garda mica.. de genu 195/45-R14/R15. sau gume mai joase daca gasesti..dar sunt mai scumpe decat jantele..adik 195/40 sau :twisted:195/35 . toate bune,
|
scuze ptr dublu post.... stiu ca toate pozele cu jante prezentate sunt cu 5 prezoane..e doar poza de prezentare.. ele exista cu 4 si distanta de la matiz de 114,3. see ya'
|
nu cred ca exista nici un model din cele care le-ai pus tu, pe 13 cu distanta intre prezoane 114,3
|
Quote:
".....ele sunt pe 14 sau 15" . iti merg pe matiz..dar sa pui gume cu garda mica.. de genu 195/45-R14/R15. sau gume mai joase daca gasesti..dar sunt mai scumpe decat jantele..adik 195/40 sau 195/35 . ....." Asta a scris cel care a postat jentile! A spus ca nu sunt pe 13! 8) Pe 13 parca sunt numai vreo 4 modele...din cate stiu eu! :shock: |
exact..jentzile astea postate se gasesc de cumparat pe un site .... daca il vrei til dau pe un PM... si sunt numai pe 14..sau 15..
ca sa iti mearga tre sa pui gume mici in inaltime. |
jantele ca jantele ca se gasesc si in vitan da`le dracu... dar cu intalnirea aia ce se mai aude...
|
De ce imi stergi posturile?
|
Quote:
|
Ati murit, ma ?
|
:))) eu sunt pe moarte :d
|
eu sunt deja mort :D
|
Cand aducem buburuzele la o intrunire?
Hai ... sa fim multi ... macar 5. :lol: |
Gata ... atat a fost "club Matiz". :lol:
|
:))) ba macar am avut o intalnire :))
|
E destul. :D
|
ce vorbesti, deja e prea mult :))
|
se mai poate inscrie cineva in clubu asta?data viitoate pun si poze cu matizu'
|
Cat timp e matiz ... e ok ... nu e pe baza de inscriere. :)
|
4 Attachment(s)
Multumesc uitati si cateva poze...
|
Frumos si ingrijit. Ce jante sunt si pe cat ?
|
Hehe ... sora-sa lu' aia mica a mea ...
BTW ... dau foc la delco-urile de Matiz! |
Sunt p 13" TSR Moteg
|
Quote:
la ce pret te'au ajuns ? |
325 RON bucata aduse de baietii de la CARZONE
|
Salutare, o intrebare am la voi....vrea mama sa isi cumpere un matiz SH, se merita pentru o femeie la 52 ani si un pic mai plinita (cum o sa fie consumul?)? Nu stiu, niste date tehnice, consum, cand o sa il cumpar la ce sa ma uit mai exact sa nu imi iau o tzeapa...pls, help me.
Si daca se merita sa il iau pe GPL? Mercic mult baieti, raman dator..... |
Salut...nu numai la matiz si la orice masina sa te uiti dak are vopseaua ei originala si sa nu fie lovita iar eu zic sa cauti unu mai nou dupa 2003 iar cu GPL mai bine ii pui dupa decat una care are deja.Sper sa iti fie de folos...
|
Merci mult de tot, dar un consum, si oricum daca nu are gpl, ii voi pune, ca na e mai ieftin si plus ca mama trece sa se fataie cu el in draci toata ziua, dar imi e teama ca o sa ii iea din putere, dat fiind faptul ca are si un motor mic, in 3 cilindri, zic si eu. La mine la Cielo nu ia luat mai deloc din putere..
Cum se comporta in curbe, are demaraj, viteza lui de croaziera, pretul la piesele de schimb, din cate am inteles dupa alte forumuri, is cam piperate. |
Mie imi ia sub 7 in oras p benzina :DEuro 3...
|
Quote:
In curbe sta destul de bine dak nu intri cu 120 in curba bineinteles. Cu riscul de a ma repeta iti recoamnd micul gigant |
Merci mult de tot, dar asa un pret la unul din 2003 SH, cam cat ar fi, sare de 4000?
|
Quote:
|
cauta p net si in ziar cel mai bine si intotdeauna sa vezi mai multe pana sa te hotarasti sa nu cumperi prima masina kre o vezi oricat de bine arata.
|
daca vrei gpl iti recomand versiunea cu gpl montat din fabrica.. are intalatia foarte bine pusa la punct si merge perfect. Bafta :P
|
Daca este din 2003-2004 poate sari de 4000 de euro. Depinde in ce conditie a fost pastrat, cati km reali are, daca are puse la comanda geamurile electrice si daca are aer conditionat. In fond si la urma urmei, nu e fraier ala care ar cere, ci cel care ar da, daca nu ar merita.
Eu iti recomand cu caldura Matiz pana in 2005, adica cel Euro 2. Cele Euro3 sunt 100% piese romanesti proaste si mereu pica cate ceva. Despre GPL nu iti recomand instalarea separata. Am un prieten care si-a pus, iar la 2-3 zile trebuie sa umple vasul de expansiune pentru ca haleste intr-un hal fara de hal apa. Iar daca persoana care vrea sa conduca Matizul nu se va ocupa de apa, s-ar putea sa dea in clocot motorul. Recomand: euro2 si fara GPL. :) |
Am meu e din 2003 si am dat pe el 2700 de euro (115.000 km reali)
Euro 2, fara GPL! :D |
Sa nu mai vorbim de GPL pentru k mi se pare o totala aberatie indiferent de masina pe care e montat. Chiar dak este mai ieftin mi se pare o prostie si cei care vor sa faca asemenea economie sa nu-si mai ia masini si sa-si ia direct scutere sa le consume 1-2 l la suta de kilometri :x
|
1 Attachment(s)
salut vand stickere matiz de la fabrica daewoo
|
Quote:
Nu se f... ale noastre. ;) |
Quote:
|
1 leu bucata. ma primiti si pe mine in daewoo?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning