Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/76208-mitsubishi-eclipse-2000-16v-turbo.html)

dan_eclipse4g63t 18-02-09 19:17

Re: mitsubishi eclipse 2000 -16valve-turbo

:-)
Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2078336)
cred ca la tine sacu cu bani nu are fund
scuza-ma te rog dar din ce vad ai cumparat multe piese care nu isi au rostul .....
electromotorul bosch nou iti garantez ca nu o sa iti aduca nici un + de performanta iar design nici atat deoarece se monteaza in spatele motorului ......:shock:
senzorul de oxigen nu iti va fi util dak ai de gand sa montezi o unitate AFR wideband de altfel foarte necesara la motoarele turbo impinse spre extrem :anger:
tu stii ce vrei de la masina ta cel mai bine ; eu mi-am dat cu parerea de pe margine

ESTE PAREREA TA SI TI-O RESPECT PANA LA UN ANUMIT PUNCT;)
SI ACUM SA ITI SPUN DE CE AM CUMPARAT TOTUL NOU.
MASINA ARE 19 ANI,SI TOATE PIESELE DE PE EA SANT UZATE MAI MULT SAU MAI PUTIN.EU AM VRUT O MASINA VECHE CU PIESELE NOI SI ASA AM FACUT,MAI ALES LA MOTOR.;)ORICUM NU SUPORT MASINILE NOI:lol::lol::lol:
TOATE PIESELE SANT CUMPARATE NOI INCLUSIV ELECTROMOTORUL CARE ASA CUM AI SPUS NU IMI DA PUTERE,DAR IMI DA SIGURANTA CA NU MA FAC DE RAS CAND VREAU SA PLEC SI NU O SA POT CA M-AU LASAT CARBUNII SAU BENDIXUL:lol:.UZURA LA PIESE NU O CUNOSC ASA CA AM CUMPARAT TOTUL NOU.
EU AM VRUT O MASINA COMPLECTA SI CREDE-MA CA ASA O SA IASA;)
DACA MA URC SI PLEC IN EUROPA FII SIGUR CA NU O SA AM PROBLEME:D.
DACA VROIAM DOAR PUTERE ERA ALTCEVA,DAR ASA,NU IMI PLACE DUPA CE O FAC SA STAU PRIN SERVICE CA IMI CADE O PIESA ASTAZI SI SAPTAMA VIITOARE ALTA:D:D.DECI,CU SIGURANTA CA FIECARE PIEASA ARE LOCUL EI BINE DEFINIT SI GANDIT,NU ESTE NICI UNA CARE SA NU ISI AIBE LOCUL;);)
SI SENZORUL DE OXIGEN L-AM,CUMPARAT PENTRU CA AM AFR PE ECU MICROTECH LT10S STAND ALONE,SI TREBUIA SA IL CUMPAR SEPARAT,DACA IMI LUAM CEAS AFR STIAM CA VINE LA PACHET CU EL SI NU IL MAI CUMPARAM;););)
BAFTA SI MAI VB.;)

dan_eclipse4g63t 18-02-09 19:21

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2077080)
wow wow

de unde ai luat chestiile de la Ralliart . ? ebay ?

SAL WOB;)
DA,LE-AM LUAT DE PE EBAY,ESTE O FIRMA CARE LE COMERCIALIZEAZA.:D:D

dan_eclipse4g63t 18-02-09 19:25

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2076927)
Bravo Danutz!
Am discutat cu tine la o intalnire NSL acum cateva saptamani la Billa.
Abia asteptam sa vedem jucaria pe strazi.
La cate mii de dolaaaaari au incaput acolo trebuie sa iasa ceva super!
Multa bafta!

MS DONULE;)
IMI PARE SINCER RAU DE CE AI PATIT:sad::sad::sad:
BINE CA ESTI SANATOS:-)
RESTU SE REZOLVA,BAFTA MULTA OMULE;););)

Dannyromdan 18-02-09 20:16

Iti urmaresc proiectu tau , si abea astept sa termini masian si sa o duci la un Dyno !!! :D Cam cati cp crezi ca scoti din ea ??:-"

pyranha_1984 19-02-09 00:24

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2079432)
Iti urmaresc proiectu tau , si abea astept sa termini masian si sa o duci la un Dyno !!! :D Cam cati cp crezi ca scoti din ea ??:-"

Peste 4oo :D deja o ador ........
Si cum zicea si dan legat de comentariul unui coleg de forum masina e vechea ..... caroseria practic. ...... piesele TOATE NOI :D
Dane ..... fierb :P
Mai e putin .

Dannyromdan 19-02-09 09:31

Oa !!! Daca tot scoti atatia cai (400 !!!:O ) , sa ii intaresti si sasiu .. carosesia ... ca poate nu face fata la 400 :D

BuzzYBalL 19-02-09 18:11

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2079202)
:-)

ESTE PAREREA TA SI TI-O RESPECT PANA LA UN ANUMIT PUNCT;)
SI ACUM SA ITI SPUN DE CE AM CUMPARAT TOTUL NOU.
MASINA ARE 19 ANI,SI TOATE PIESELE DE PE EA SANT UZATE MAI MULT SAU MAI PUTIN.EU AM VRUT O MASINA VECHE CU PIESELE NOI SI ASA AM FACUT,MAI ALES LA MOTOR.;)ORICUM NU SUPORT MASINILE NOI:lol::lol::lol:
TOATE PIESELE SANT CUMPARATE NOI INCLUSIV ELECTROMOTORUL CARE ASA CUM AI SPUS NU IMI DA PUTERE,DAR IMI DA SIGURANTA CA NU MA FAC DE RAS CAND VREAU SA PLEC SI NU O SA POT CA M-AU LASAT CARBUNII SAU BENDIXUL:lol:.UZURA LA PIESE NU O CUNOSC ASA CA AM CUMPARAT TOTUL NOU.
EU AM VRUT O MASINA COMPLECTA SI CREDE-MA CA ASA O SA IASA;)
DACA MA URC SI PLEC IN EUROPA FII SIGUR CA NU O SA AM PROBLEME:D.
DACA VROIAM DOAR PUTERE ERA ALTCEVA,DAR ASA,NU IMI PLACE DUPA CE O FAC SA STAU PRIN SERVICE CA IMI CADE O PIESA ASTAZI SI SAPTAMA VIITOARE ALTA:D:D.DECI,CU SIGURANTA CA FIECARE PIEASA ARE LOCUL EI BINE DEFINIT SI GANDIT,NU ESTE NICI UNA CARE SA NU ISI AIBE LOCUL;);)
SI SENZORUL DE OXIGEN L-AM,CUMPARAT PENTRU CA AM AFR PE ECU MICROTECH LT10S STAND ALONE,SI TREBUIA SA IL CUMPAR SEPARAT,DACA IMI LUAM CEAS AFR STIAM CA VINE LA PACHET CU EL SI NU IL MAI CUMPARAM;););)
BAFTA SI MAI VB.;)

electromotoru poate fii reconditionat mult mai ieftin decat ai cumpara 1 nou
nici nu incerca sa crezi ca te critic sunt banii tai si masina ta la urma urmei faci cum vrei sau cum ai fost sfatuit
eu spuneam in ideea ca cu banii astia puteai cumpara altceva pentru un + de perormanta
am vrut sa iti zic si de alternator dar am vazut ca ai ceva muzica pe acolo asa ca m-am abtinut :mrgreen:

tm_kata 19-02-09 18:23

bai esti nebun??????? super mortala masina.... cati mai multi kilometrii cu ea!!!!

dan_eclipse4g63t 20-02-09 08:17

Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2082181)
electromotoru poate fii reconditionat mult mai ieftin decat ai cumpara 1 nou
nici nu incerca sa crezi ca te critic sunt banii tai si masina ta la urma urmei faci cum vrei sau cum ai fost sfatuit
eu spuneam in ideea ca cu banii astia puteai cumpara altceva pentru un + de perormanta
am vrut sa iti zic si de alternator dar am vazut ca ai ceva muzica pe acolo asa ca m-am abtinut :mrgreen:

NU AM CRZUT NICI UN MOMENT CA MA CRITICI;)
CU RECONDITIONATUL CE SA ZIC AM FACUT O SOCOTEALA,SI CU PRETUL PE CEL VECHI AM AJUNS LA O GAURA DE 40$.ASA CA EU CRED CA A MERITAT SA IAU UNU LNOU:lol::lol:
SI IN LEGATURA CU PERFORMANTA,TOATE INTERNELE DIN MOTOR SI ELECTRONICA TIN 600HP+,SINGURA PIESA CARE MA LIMITEAZA UNDEVA LA 400+ESTE TURBINA,ASA CA PLUS DE PERFORMANTA CHIAR NU AM NEVOIE.NU AM FACUT RABAT DE LA ABSOLUT NICI O PIESA SI CA SA ITI FACI O IDEE,PREZONUL DE LA FULIA VIBROKEN DE LA ARP MA COSTAT 80$CU TOT CU TAXE, M-AM GANDIT LA TOATE SI SPER SA NU FII UITAT CEVA:DPROIECTUL EU MI L-AM INCEPUT SI MI L-AM CONTIUNUAT SINGUR,SI TOATE PIESELE LE-AM COMANDAT IN FUNCTIE DE CE AM CITIT PE SITEURI SI FORUMURI DE TUNING DIN STATE DUPA VRE-O 2 LUNI DE CITIT IN FIECARE SEARA;););)(SI CREDEMA,CA CE SE FACE ACOLO ESTE O NEBUNIE)
ESTE UN PROIECT FOARTE GREU,MAI ALES CA ESTE O MASINA MAI RARA,SI JAPONEZA PE DEASUPRA,DACA MA APUCAM AICI IN TARA SA O MODIFIC,NU CRED CA REUSEAM CU CINEVA SI IN PRIMUL RAND NU VREAU SA MA GANDESC CAT MA COSTA:lol::lol::lol:.STII BINE CUM ESTE LA NOI,AAA JAPONEZA,SCUMP FRATE.IN STATE ESTE FOARTE IEFTINA LA PIESE SI DE ACEEA AM CUMPARAT TOTUL NOU.
CA IDEE SA STII CA MOTORUL COMPLECT CU ELECTRONICA SI CHIULOASA PLUS TRANSPORT MA COSTAT UNDEVA LA 14000$ CU CONFIGURATIA DE 600HP,CU ABSOLUT TOATE PIESELE NOI
UITE UN SITE SA ITI FACI O IDEE CAM CE ESTE ACOLO.www.dsmtuners.com.;)

dan_eclipse4g63t 20-02-09 08:19

;);)
Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 2082220)
bai esti nebun??????? super mortala masina.... cati mai multi kilometrii cu ea!!!!

;)ms frumos

dan_eclipse4g63t 20-02-09 08:20

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2080528)
Oa !!! Daca tot scoti atatia cai (400 !!!:O ) , sa ii intaresti si sasiu .. carosesia ... ca poate nu face fata la 400 :D

:Dsasiul pe fata o sa aibe un cadru dedesupt,caroseria nu-i nevoie,este impecabila:D

Dannyromdan 20-02-09 09:15

Da la ce roti se duc toti cai aia ?:D Spate , fata sau toate??:D Sper sa ti mult si bine de masina ca sa o arati si la nepoti :D

dan_eclipse4g63t 20-02-09 15:47

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2083870)
Da la ce roti se duc toti cai aia ?:D Spate , fata sau toate??:D Sper sa ti mult si bine de masina ca sa o arati si la nepoti :D

PUTEREA SE DUCE PE ROTILE DIN FATA:sad:,ESTE UN DEZAVANTAJ,STIU,DAR TINAND CONT CA NU O BAG LA CURSE, O SA MA DAU DIN MERS DACA O SA FIE NEVOIE;)
SPER CA PANA LA ANUL SA IMI COMAND O CUTIE DE DRAG PENTRU FATA,IN STATE COSTA CAM 2500$,DAR IMI TREBUIE NEAPARAT SLICURI CA SA POT PUNE TOATA PUTEREA PE ASFALT.DEOCAMDATA CUTIA MA TINE IN JUR DE 400HP,IN CONFIGURATIA ASTA,ESTE CUTIE DE TURBO FWD.
DAR SA FIM NOI SANATOSI,SI PANA ATUNCI MACAR SA MA OBISNUIESC CU EA SI SA REUSESC SA O REGLEZ,SA IES PE STRADA CA NU MAI POT.SPER SA GASESC PE CINEVA CARE SA IMI REGLEZE MASINA,SI APOI MAI VEDEM:D:D

Eclipse_GS 20-02-09 16:06

Daca maine ar fi sa vine dreacu sa ma ia...si imi spune ca imi indeplineste o ultima dorintza...dorintza nu va fi sa nu ma ia...ci sa ma lase sa apuc sa vad masina terminata :x multa bafta

dan_eclipse4g63t 21-02-09 14:19

3 Attachment(s)
:DSI POZELE DE GRUP :D

DONU' 21-02-09 20:03

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2085077)
PUTEREA SE DUCE PE ROTILE DIN FATA:sad:,ESTE UN DEZAVANTAJ,STIU,DAR TINAND CONT CA NU O BAG LA CURSE, O SA MA DAU DIN MERS DACA O SA FIE NEVOIE;)
SPER CA PANA LA ANUL SA IMI COMAND O CUTIE DE DRAG PENTRU FATA,IN STATE COSTA CAM 2500$,DAR IMI TREBUIE NEAPARAT SLICURI CA SA POT PUNE TOATA PUTEREA PE ASFALT.DEOCAMDATA CUTIA MA TINE IN JUR DE 400HP,IN CONFIGURATIA ASTA,ESTE CUTIE DE TURBO FWD.
DAR SA FIM NOI SANATOSI,SI PANA ATUNCI MACAR SA MA OBISNUIESC CU EA SI SA REUSESC SA O REGLEZ,SA IES PE STRADA CA NU MAI POT.SPER SA GASESC PE CINEVA CARE SA IMI REGLEZE MASINA,SI APOI MAI VEDEM:D:D

Man, am mai discutat cu tine faza asta cu puterea la roata.
Esti sigur ca nu se gaseste un autoblocant pentru cutia asta pe care o ai deja? Cu un autoblocant si cu o pereche de slickuri foarte late ai fi un fel de 4x4... ;)

Dannyromdan 21-02-09 20:21

Sau mai simplu daca si numai daca aluneca rau rotile asa ... puni un sistem quatro :D ... sau ceva de genu daca megre :-?

dan_eclipse4g63t 22-02-09 10:50

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2088275)
Man, am mai discutat cu tine faza asta cu puterea la roata.
Esti sigur ca nu se gaseste un autoblocant pentru cutia asta pe care o ai deja? Cu un autoblocant si cu o pereche de slickuri foarte late ai fi un fel de 4x4... ;)

BA DA,SE GASESTE,AUTOBLOCANT,1200$ DE LA KAZZ,FOARTE BUN.
DAR EU ASTEPT SA VAD,POATE IMI IAU CUTIE DIRECT PREPARATA,UNDEVA LA 400HP LA ROATA,COSTA CAM 2500$.
DAR ACUM MA AXEZ PE MONTAJ CA NU MAI AM NCI RABDARE SI NICI NU PREA MAI SANT FINANTE:D,
SI MAI AM DE CUMPARAT CEVA ACARETURI,ULEI,BATERIE,MANOPERA LA BAIETI,SANT DESTULE.ASA CA PANA TERMIN EU RODAJUL SI REGLAREA MAI DUREAZA,SI O SA MERG CU ASTA,SA VAD CUM SE COMPORTA:D,MAI ALES CA EU NU O SA O OMOR LA CURSE:D;).VREAU SA O VAD PE STARDA IN PRIMUL RAND SI PEURMA MAI VEDEM CE SI CUM.;)BAFTA

dan_eclipse4g63t 22-02-09 10:52

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2088320)
Sau mai simplu daca si numai daca aluneca rau rotile asa ... puni un sistem quatro :D ... sau ceva de genu daca megre :-?

SE POATE,DAR ASTA ESTE DE VIITOR,NU ARDE ACUM:D;)

dan_eclipse4g63t 24-02-09 19:22

5 Attachment(s)
MAMAA, DE CAND LE ASTEPTAM:D

NU PUTEAM SA MA APUC DE TREABA CA NU AVEAM PRZOANELE SI AMBREIAJUL.
AM LUAT EXEDY STAGE2,MAI BLAND SA POT SA MERG SI PE STRADA CU EL:lol::lol:.
XTD STAGE 3 ERA PREA DUR SI NU PUTEAM SA MERG IN FIECARE ZI CU EL,ASA CA L-AM DAT SI L-AM LUAT PE ASTA;)

CJ-01-WOB 24-02-09 20:09

eu ce ti-am zis :))

dan_eclipse4g63t 25-02-09 10:57

;):D
Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2097245)
eu ce ti-am zis :))

:DDA MAN;)
MS,DE CAND MI-AI SPUS M-AM INTERESAT SI AM SCHIMBAT AMBREIAJUL,MAI ALES CA LA MINE ESTE MASINA DE ZI CU ZI;)

bikks 26-02-09 17:29

Very nice.
Keep it up :D

dan_eclipse4g63t 27-02-09 10:51

Quote:

Originally Posted by bikks (Post 2102658)
Very nice.
Keep it up :D

MS FRUMOS;)
ASEMENA SI TIE :D
MITSU POWER;)

cosma 27-02-09 16:21

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2104555)
MS FRUMOS;)
ASEMENA SI TIE :D
MITSU POWER;)

dan ai o masina foarte frumoasa si foarte costisitoare te apriecez pt ceea ce ai facut dintr-o masina veche fara prea mare valoare .oricum ai pus mult suflet in proiectul tau bafta in continuare,:D stiu nu se compara ca atunci cand iti iei masina gata facuta.

dan_eclipse4g63t 02-03-09 22:35

7 Attachment(s)
:DSI DACA TOT O SA FIE ZGOMOT DE LA ESAPAMENT,AM ZIS SA FIE ZGOMOT SI DIN INTERIOR SI AM MAI LUAT CEVA IN PLUS FATA DE CE AVEAM DEJA PUS PE MASINA:D
KIT COMPLECT TSUNAMI PENTRU 2 AMPLIFICATOARE
2 SUBWOFERE LANZAR DE 800RMS FIECARE

dan_eclipse4g63t 02-03-09 22:41

4 Attachment(s)
KIT VARNIS PENTRU INSTALATIA ELECTRICA SI ELECTRONICA DE LA MOTOR

dan_eclipse4g63t 02-03-09 22:44

4 Attachment(s)
DIFERITE PIESE CROMATE LA MOTOR.SUPORTI FISE SI PENTRU FURTUNURILE DE VACUM.
FURTUNURI VACUM DE MAI MULTE DIMENSIUNI

dan_eclipse4g63t 02-03-09 22:47

2 Attachment(s)
KIT PROFESIONAL DE 28LEDURI PENTRU MOTOR ;)

bikks 02-03-09 23:22

Esti pus serios pe treaba... chiar tuning complet interior-exterior-motor. BRAVO

dan_eclipse4g63t 03-03-09 19:46

6 Attachment(s)
:DSI ACUM,CA MI-AM POTOLIT FOAMEA DE PIESE,SA BEAU SI UN SPRIT:lol:
CA IMI ESTE SETE:D

ULEI MOTOR
ANTIGEL
ULEI CUTIE
LICHID FRANA SI AMBREIAJ
VASELINA;)

SUPAPA_Jr 03-03-09 21:36

ai bagat piese in valoare de peste 15k si ai luat cauciucuri nakang? ai facut rabat exact unde nu trebuia, in siguranta ta...oricum o sa fie provizorii la ce putere are masina...ai luat-o cumva de la un baiat din Ap Patriei?

dan_eclipse4g63t 04-03-09 10:01

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 2116677)
ai bagat piese in valoare de peste 15k si ai luat cauciucuri nakang? ai facut rabat exact unde nu trebuia, in siguranta ta...oricum o sa fie provizorii la ce putere are masina...ai luat-o cumva de la un baiat din Ap Patriei?

MASINA O AM DIN 2006,SI ESTE LUATA DIN CAMPUL LUNG
A FOST ALBA,AM MODIFICAT-O PRIMA DATA IN 2007,SI IN 2008 M-AM APUCAT DE MODIFICAT A DOUA OARA:D
CAUCIUCURILE LE-AM LUAT IN PROMOTIE CU JANTELE DIN STATE;).100$
SI DE ACEEA AM RAMAS CU ELE PE MASINA.
CAND O SA IMI COMAND SI PLANETARELE DE LA FIDANZA,SIGURANTA O SA SCHIMB SI CAUCIUCURILE.
ORICUM PANA FAC RODAJUL SI MA OBISNUIESC CU MASINA,O SA FIE OK.
APOI OM VEDEA.:-)

dan_eclipse4g63t 06-03-09 19:00

3 Attachment(s)
ASTAZI AM INCEPUT MONTAREA CEASURILOR SUPLIMENTARE,SI MAINE MA APUC DE MOTOR,SPER SA IL INCHID PANA SEARA

dan_eclipse4g63t 06-03-09 19:11

4 Attachment(s)
SI MICROTECHUL ESTE PE POZITIE:-)

MC Mate 08-03-09 13:32

Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo

baga poze :D

dan_eclipse4g63t 08-03-09 20:26

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2128880)
baga poze :D

GATA SEF BAG:lol:
AM REUSIT SA INCHID MOTORUL,SI SANT MULTUMIT CA A IESIT EXACT CUM IMI DOREAM,ABSOLUT TOATE PIESELE S-AU POTRIVIT PERFECT SI NU AU FOST PROBLEME:D.
SI GATA PRIMUL PISTON PE TEAVA:lol:

MariusMKV 08-03-09 21:01

deci pana pe 10 aprilie e gata ?! :D

dan_eclipse4g63t 08-03-09 23:01

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 2130050)
deci pana pe 10 aprilie e gata ?! :D

SPER SA FIE.
mancaleas de lucioase:D:D:D

dan_eclipse4g63t 08-03-09 23:07

5 Attachment(s)
:D prezoanele si chiuloasa montata:-)

All times are GMT +2. The time now is 07:48.

- Copyright 2026 4Tuning