![]() |
Re: Katana
las ca e grele ca romana atata trebuie rezolvata ma omoara astea cu romana lor :)
|
1 Attachment(s)
cadou de la "eu" pentru Pod si B :arrow:
|
Dimensiunea semnăturilor voastre este prea mare. Dimensiunea maximă admisă e 500x100 pixeli şi este depăşită doar de cea a clubului. Faceţi voi ceva ele, altfel o să vi le editez la fiecare în parte.
|
Quote:
|
Se voteaza sus pe pagina !!!!! Sunt 2 optiuni BORA SV sau BORA NEAMT https://forum.4tuning.ro/91-suceava/80908-bora-vs-bora.html
|
s-a votat Aline .. :) s-a si citit unele posturi , n-ai cu cine discuta :) eu zic sa cedati primii , ca nu o scoateti la capat cu asemenea persoane ...
|
Quote:
|
- asteptam pozele de la Ghici daca le-a scos de la poligon ! :)
|
20 Attachment(s)
cateva poze de la intalnirile katana ;)
|
16 Attachment(s)
si cateva de la mine :arrow:
|
good shit au iesit bune pozele in special masina mea :P
|
POD , scoatele si pe alea de la tine ...si trimitele pe mess :)
|
6 Attachment(s)
si de la mine cateva poze ;)
|
Cele doua surioare Astra :D , pacat ca nu am putut sta mai mult timp in poligon , poate mergem vinerea viitoare ...
|
las las ca vindrea viitoare poate o incingem oleaca in poligon ;)
|
Quote:
pana mea..eu m`am dat cu skoda si cu probe`u :D chiar daca m`au luat dar ..intentia conteaza :D |
7 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
e frumusica dacia ;)
Vorbeşte civilizat data viitoare ! Ia-o ca pe un avertisment public ! - Gabi |
3 Attachment(s)
Daca tot e club katana.. nu ca nu ati sti despre ce e vorba dar vreau sa apreciati mana unui fotograf de calitate ( oGG ) :D
|
5 Attachment(s)
Vineri vom boteza un nou membru al clubului KATANA , Teo MTM , mai multe detalii despre masina si persoana , vineri cand ni se va alatura.
Welcome Teo :arrow: |
Salutare ALL ! Ne vom cunoaste Vineri ! :D
|
salut :) we poate vin mai multi nu ca data trecuta........:rolleyes2
|
Quote:
ps..PoD te ajut si eu tata! sau am o idee sa`i punem masina pe crik si sa`i furam rotile:)))) |
:)) Cric va dau eu, voi furatzi rotzile !;))
|
Quote:
|
Quote:
|
viiiiiiiinnn banii ca pe banda =)) :))))))) so so happy ...glumesc :)
vesti bune ..detalii complete maine |
Quote:
|
sa nu zici ca gata aduci bmw? daca da damil si mie la un burn ca a mea saraca ii sar planetarele:(
|
nu e bmw cip ..m`am lasat de sportu asta numit " Cisterna cu benzina dupa mine " :) iti spun maine la intalnire de e sa vii :)
@ maine o zi importanta..sper sa iasa bine ! :D nu mai fi si tu nebun cu masinuta , nu ti`a mila de ea ? :> ...mie`mi e doar cand te privesc :D ps. pi$da finala , pret ?? ps2. adu`i paletele de culori lu' Buddy :D |
Quote:
ps. ba vali si pod... sa nu uitati foile alea!!! |
Quote:
ps. shuri sa aduci parasolarele si stikerele , am vb noi pe mess. poate nu uiti DISEARA LA COLIBE la 20:00 , apoi mergem la STADION |
we da ce faceti mai vreti alea din masina leam folosit ca presuri :D
|
sa va completati lista cu id'urile membrilor KATANA :arrow: str82valli mario_nic80 budy_lex cezar_ailincai archircrristy devolish4all edy_florin17 str82emy yoti_14us liviucarlos pod_tzu cos_min_3 der_dritte_raum shuriken_ro mic_die_tuot + noul membru :arrow: teo_mtm_87 sper sa nu fi uitat pe nimeni, sau sa fi gresit vre`un id :D |
BA da id`uri de fete nu ai??:)))
care vreti poze de la intalnire buzz mee:D |
16 Attachment(s)
Quote:
si pozele de Vineri :arrow: |
daps ...f frumos..park a fost intalnirea AA :))))))
|
Care e cea mai puternica masina din clanu' asta si ce motorizare are?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
huliganii ...:woowoo::woowoo::woowoo: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning