![]() |
Re: Un TICO alb
Si oare sunt bune calculelel facute de JBL ca am auzit ca ar fi bn sa mai pun macar vreo 3L fata de ce volum imi dau ei? Poate sa-mi calcutleze cineva o cutie , daca nu e prea mare efortul ?
|
sincer nu este o incinta facuta la intamplare
din contra ti au dat 3 modele de incinta nu unu singur nu cred ca este cazul sa faci alte modificari |
scuze pentru offtopic, dar am si eu o intrebare. pana acum toate subwooferele ce le-am avut le-am cumparat cu incinte gata facute. dar avand acum un GZ SPL de 1000 rms, trebuie sa ii fac incinta. ma poate ajuta cineva cu dimensiuni/caracteristici pls ? mentionez ca trebuie sa incapa in portbagaj la tico ! multumesc anticipat si scuze pentru off
|
Sunt niste programe care calculeaza incinta , volumul etc ... nush cum se numesc ... am citit pe undeva si am gasit o data ...
|
Cip vorbeste cu V.Roberto ca el are GZ de 1000 pe Tico si si-a facut 2 incinte una pt. SPL si una pt. muzica de zi cu zi.
|
3 Attachment(s)
In curand poze cu incinta eu zic ca mi-a iesit destul de bine, exact litrajul dat de JBL pentru acest difuzor, mai am doar sa o mochetez dar n-am gasit decat mocheta gri si eu caut neagra ma ajuta cineva?
Am reveni cu poze. |
5 Attachment(s)
Poze noi cu incinta, polita mochetate si bucsele bratului spate.
|
frumos :x :x :x cum se aude ? esti multumit ?
|
Woofer imi place ca da jos ,pana acum mi-au cazut 2 suruburi din bord:oops: dar e amplificatorul prea mic pentru el.
|
Frumos sorine!!! Ma bucur ca tiai luat muzica :) ca de mult doreai...dar ce amp ai pe woofer?
|
suruburile alea sigur nu erau bine stranse, am avut muzica "ceva" mai tare ca tine si nu am avut problema asta, atat ca mi se deschideau usile din spate :lol:
cat te-a costat mocheta ? aici cea mai moca e 20 ron/mp ... |
Amp am un Magnat Ultra 2000 130 RMS in punte:oops:. SIncer s-ar putea sa nu fi fost stranse nu zic nu. Mocheta este luata de la Praktiker, Malta la 9lei mp, se muleaza bine ca este subtire.
|
Quote:
la 3000 am avut probleme cu puntea spate si cu incuietoarea la haion, tare as vrea sa vad eu suruburile alea cum ies de la locu lor cu acest woofer ! pune si strage-le bine sa nu ai probleme, in rest "auditie" placuta ! :twisted: |
4 Attachment(s)
Mi-am luat si un amplificator M.N.C Hurricane V400 cica de 400w rms din datele lor, dar ma-ndoiesc. Ajutati-ma si pe mine sa fac ceva la haion sa nu mai trancane in halu asta ,niste sugestii ,sfaturi?
|
Quote:
daca tremura tot, regleaza incuietoarea, eu am schimbat arcul. |
frumos....frumos....imi place. bv :D
|
Plasticul l-am dat jos, am incercat sa-l lipesc cu silicon dar degeaba asa ca lam dat jos. O sa incerc cu niste Aluband sau spuma ceva zilele astea iar la iala nu m-am gandit.
Mersi Adi, nu e frumos dar e un pic mai pe placul meu. |
Quote:
Sorin, ia o folie de STP (Standartplast) cel mai subtire cu folie de aluminiu si ai rezolvat problema! Merge si Dynamat, dar e mai scump, te ajunge ~100 ron folia (Extreme). Aluband-ul nu prea sta lipit, e indicat doar pe suprafete orizontale (podea). @CIP: ai vorbit serios cu spuma? Nici nu-ti imaginezi in ce hal poate deforma hayonul, eu am patit-o cu o piesa din fibra foarte groasa, a spart-o fara pic de jena :lol: si era vorba de o simpla foaie dreapta cu chenar de jur imprejur, avea unde sa expandeze... dar a ales calea cea mai inconvenabila :lol: @Sorin: ai rezolvat cu stopul? S-a curatat de negreala? |
Stopurile le-am dat jos se vad foarte urat sunt galbene si am incercat cu mai multe solutii. Poate gasesc un lac un pic fumuriu sau ceva de genu.
Quick ai vre-un condesator? Spuma doar sa dau in straturi subtiri dar oricum nu la intamplare ca se blocheaza si iala si multe altele pe acolo plus ca s-ar putea sa deformez tabla dar nu cred sa pun. Unde gasesc o coala de STP, trebuie sa pun si pe interior si pe exterior(in locul plasticului)? |
Quote:
STP gasesti la firme car audio din Romania, da un search pe google.ro cu "standartplast" si vei gasi (nu am voie sa spun unde). De aplicat se aplica pe tabla exterioara a hayonului - pe fata interioara, precum si pe partea unde se prinde plasticul. Poti sa pui si acolo o folie intreaga, eu asa am facut si se aude excelent cand inchizi portbagajul sau cand bati in hayon. Nu recomand sub nici o forma sa apelezi la spuma! |
nu am glumit cu spuma deloc, nush ce spuma ai nimerit tu, dar eu am bagat stutzu pe 2 din gaurile in care se prinde plasticu si am dat drumu la "sange" :lol: nu s-a deformat nimic, tot ok.
@Quick: "metalul e 80% gata" daca stii ce zic :twisted: |
5 Attachment(s)
O mica intrunire cu niste baieti de nota 10. O proba cu o janta pe 13 de Matiz.
|
ce durere e cum sta dacia trantita :bat::lemon: crek scot dacia mea din depozit ! 8)
|
Cum e cu jantele pe 13?Iti atinge undeva la viraj maxim la demaraj, la frane?
|
Nu am incercat doar am pus una de proba dar nu cred sa atinga pe undeva.
|
Da...in mod normal nu ar trebui sa atinga pe 13 eu am unele pe 15 si am ceva probleme dar sunt pe cale de a fi rezolvate eram doar curios....mersi Bafta!
|
Nu iti atinge nicaieri cu jante pe 13"
|
Aha ok...mersi mult!
|
Spuneti-mi si mie ce pun pe far ca sa pot sa-mi fac pleoape din fibra ,ajunge numai scotch?
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt de ajuns cam 2 straturi de banda adeziva( este cea de hartie folosita la izolare in vopsitorie) dar trebuie sa imbraci tot farul si chiar sa izolezi cu ziare sau ce ai la indemana sa nu dai pe masina cu rasina...Bafta
|
esti student prin bv?
k am impresia k ti-am vazut masinutza pe la memo |
Da stau in Memo C2.
|
sorin..ia zi ne bagam sa facem o filiala speed4u la focsani...?;)
|
Pei hai sa ne vedem si sa vorbim mai multe. si da-mi add la mess
|
Quote:
:shock::shock:ai fost la vulcanizare la vasile pe cernei?? in zona aia stau eo |
Da mi-am echilibrat rotile pe fata.
|
2 Attachment(s)
Am facut un stock de piese pentru viitor.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning