![]() |
Re: Subaru Impreza WRX STI Ceres
Hey sa o stapanesti sanatos Ceres, a iesit bine masina.
|
Quote:
|
Super masina ... numa bun de forjat ... dak ii pui stickerele specifice masinilor de raliu iese super
|
inca se lasa asteptat
|
1 Attachment(s)
Il pun eu ca CeReS cred ca se " resimte " dupa Anonymous Party ~ 1 Year ...
Din pacate la ora 00:00 de Revelion era prea " Ghips " ca sa miste masina de pe loc ... :D:D:D |
misto filmuletu :D
dar toata lumea care s-a strans pe strada pe acolo era cu voi, sau iesisera sa vada "spectacolu"? |
1 Attachment(s)
uite si o accelerare 200 - 260 km/h
nu e asa spectaculoasa ca la alte masini, dar ptr un STi, eu zic ca e binisor :) PS: nu e viteza maxima (am prins pe la 280) ... poate o sa pun si filmuletul ala |
fain :D
dupa cat de zguduita e imaginea, cred ca ar trebui sa mai lucreze la sosea :lol: |
Ce dor imi e de masina asta:D...super filmu:X
|
frumoasa flacara scoate :)
|
tot respectul X-Ray si Ceres pt ce ati facut din 'masinutele' alea :twisted:
|
fiabile masini!
bv bv bv ! |
Ceva noutati....modificari recente??:D:D
|
La 4Tuning Day o sa vedetzi o "alta" masina !
Pana atunci ... |
si a ta x ray va apare cu ceva modificari exterior interior motor ???
|
Am vazut k a aparut si pe la mine prin sb un WRX STI. nu e pe aici cumva proprietarul ? :)
|
M`ai facut curios X-Ray...sa vine mai repede 1:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi`a placut ff mult "noua" masina:D....sistemul audio e criminal:D....acum astept sa o vad si in contantza pe strada....ca la salon a fost prea cuminte.....nu am batut atatea km singur degeaba...:D A MERITAT!!!!
|
ar fi o chestie daca s-ar pune si aici niste poze klumea mai mari sa fie analizata! din ce am vazut asa rapid mi-a placut mult...dar unii care au vazut-o live de aici de pe forum nu dau nume spun cum ca e vopsita aiurea :|
|
vopsita aiurea e prea mult spus... am fost socat aseara cand am vazut masina cu noua vopsea, recunosc ca atrage priviri (pentru ca socheaza :lol:), dar arata mult mai bine cu vopseaua de dinainte dupa parerea mea
|
6 Attachment(s)
O sa pun cateva poze, dar sunt complet neconcludente ptr vopsea. Vopseaua este un bleu aprins la soare pana la aproape alb la noaptea. La umbra are niste reflexii aurii care o inverzesc putin. Cat despre calitate ... e vopsita perfect, dar nu am avut timp sa-i dau polish.
In ultima poza, zic eu, se vede cel mai bine culoarea. |
superba culoarea ms de poze :) acum formele se vad mult mai bine ! CLAR ai o masina de nota 10 ;)
|
E o culoare deosebita daca stai sa o analizezi putin.Efectul care s a dorit este garantat, da excelent mai ales noaptea in lumina neoanelor.Si eu am fost sceptic la prima vedere dar la rece mi am skimbat parerea.Nice job Ceres!
|
mie mi se pare ca am vaz o buba la salon
in partea din dreapta a spoiler-ului fata e plasa de aia,vezi ca parca are ceva acolo ori mi s-a parut mie,ori are cv micutz nu se vede,dar daca te uiti atent chiar si pt o sec cred ca se vede oricum frumoasa masina,pacat ca nu ai scoso si p ea la aer in spate la metro frumoasa tot asa bv |
Quote:
Daca aveai reflectoarele pe care le-am avut noi in stand...iesea din culoarea aia o super senzatie... Dar eu tot nu cred ca e masina ta!! :lol: |
Merci de aprecieri
O sa ma apuc curand de interior ... o sa fie totul custom si acolo :rolleyes2 |
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daca a-ti sti cit sa muncit la masina aia si ka ce ora a fost gata ptr salon a-ti ramine ...........
|
singura chestie care o strica e emblema aia
|
Quote:
subscriu la treaba cu mica emblema...si la andrei este urata emblema aia... |
si s-a mai spus ca a fost pusa emblema la misto ;)
|
mie imi place ... plus ca reprezinta ceva
|
Mare dreptate are Pia .dak a-ti stii cat sa muncit la masina aia .......si ce terrmen limita a avut ,,,,,,,foarte frumos cristi inkodata misto masina imi place cum a iesit ......bravo
|
da/ acum la cursa am vazut-o si eu si m-am uitat la ea in parcare ...SUPERBA clar !!!
|
Felicitari si din partea mea Ceres pentru masina , este opera de arta
|
Ma inebuneste de cap fasssitul ala:))))))DEMENTIALA!!!!
|
Quote:
|
Sper ca e o gluma... masina e de vanzare? :( Why?
|
Da si eu am vazut aseara ca o da:(...nu prea mai are ce modifica:D...gta proiectul...sunt curios ce urmeaza:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning