![]() |
Re: Probleme politice
care ati mancat mici dinaia ieri la hada? :lol: am luat 2 .zici ca erau dinaia ce latrau si mustarul era din lotul vechi.:lol:
mergem azi la Schiau sa vedem ala ce mustar are :lol: |
Azi noapte la SARBATOAREA dl Schiau s-a tras cu artificii mai ceva ca la Revelion. Oare din ce banii? Ma gandesc ca nu din banii nostri de impozite :(
|
:lol::lol::lol::lol:
|
Problema de unde vin banii cand e vorba de "ciolanu cel mare".Hunedoara este singurul oras care plateste apa de ploaie.Eu stau la casa si-mi vine factura la apa pluviala(asa se numeste taxa).Sper sa nu ploua vara asta asa de mult. :D lol
|
auzi :lol: taxa pe apa de ploaie :lol: asta-i buna :lol:
|
Quote:
...... urmeaza taxa pe aer si pe "vanturi " |
Quote:
just kiddin' :lol: |
Quote:
|
Ati fost la VOT?:D
|
Da.....................................
|
Da , si m-am votat pe mine , ca pe FRS nu l-am gasit in lista :D::D:D
|
Si eu am fost la vot ...eu m-am gasit :D
|
Am fost la vot, PC all the way:boxing:,o fi bine,n-o fi?Vedem in turu' doi
|
am fost si eu s-ar putea sa nu se ajunga in turu 2
|
Tin sa va anunt ca o sa mergem in turul doi cu alegerile (in HD).Batalia se da intre Hada si Schiau
primul tur: Hada 34,ceva % Schiau 26,ceva % Leu 20,ceva $ |
F:punch:ck them,both of them!!!
|
mie imi convine:lol:
|
daca hada primar nu vad nici un orizont oricum nici unu din cei trei nu este bun schiau nu a facut nimik hada e praf leu am auzit ca are niste legaturi cam dubioase...ne trebuie un tanar sau iuliu winkler poate era mai bun ...ma gandeam sa vin la turu doi da numai am cu cine vota..hunedoareni ve-ti avea primaru pe care il meritati!!!
|
Quote:
|
Eu o sa-l votez pe Schiau numa sa nu castige Hada.
|
nush voi da eu is curios ce face Hada:lol: ca schiau am vazut ce o facut....nevoie de schimbare fie ea buna sau rea
|
pai da ii tot schimbam asta e semnalu pe care putem sal tragem fata de ei..dar orasu tot asa ramane
|
Schiau nu a fost bun ..no comment, din diferite motive (nu vreau sa le enumar) :) Hai sa il votam pe Hada care are o medie de 5 si ceva si care a absolvit post-liceala doar ca sa poata candida la primarie ... Pt prima oara cand merg cu Schiau.
|
La Deva tot Mircia a ramas :mad:
|
Quote:
|
Quote:
La voi problema se pune altfel dupa cum vad eu, lumea nu-l mai vrea pe Schiau, si atunci singurul viabil era Hada. |
Eu nu ma mai prezint la vot, la primul tur am mers cu PC-ul 'all the way' si am vazut ce a iesit :(
|
Eu n-am fost la vot si nici nu-mi pare rau. Primarul din Deva am inteles ca a castigat cu peste 70% dintre voturi, deci ce rost mai avea sa merg si eu ?! F***i sensurile giratorii...
|
L`au `aranjat` pe Leu
|
Nu am fost la vot si nici acum nu o sa merg.Daca o sa iasa Hada o sa se intample ceva.CAUZA:Presedintele Consiliului Molot PNL ,Hada PNL(a fost sustinut de molot,fondurile pentru campanie i-au fost alocate tot de el).Spre exemplu,primarul care a fost si este la Hateg(N.Timis)tot in PNL,a primit fonduri pentru canalizari si asfaltari,etc. pe toate satele care apartin de hateg,si-a facut si pentru el vreo 3 vile(GuraZlata,Austria,Hateg) si 4 masini dar a fost fortat de cei de la CJH sa utilizeze fondurile pentru ce trebuie si a si facut.tin sa precizez ca nu era o stransa legatura intre ei doar ca erau din acelasi partid.Iar la noi daca iasa Hada banuiesc ca asa o sa se intample.Daca ramane Schiau o sa fie si mai nasol de cum a fost pana acum.
|
Iti dau perfecta dreptate si eu gandesc la fel:lemon:
|
Quote:
De ex si Vanghelie e analfabet,dar pentru aia a facut cate ceva. |
Hada o sa-l ajute pe Muntean sa plateasca datoriile Devei, sau eventual o sa amaneteze si el Hunedoara.
|
si schiau?
|
O scris in pliantele alea ce trebuie terminat si ce mai incepe. De la HaDa nu am vazut nimic, decat ce nu o facut Schiau.
|
mdaaaa no comment problema e ca toti fura da sa faca si ceva ptr oras..si cu hada nu sunt de acord ,eu am garaj in buituri si e pamantul primariei noi am platit impozitu pe pamant si vine hada tacsu de vreo 2 ani sai platim lui 300000 pe luna ca asa vrea muschi lui ca o luat pamantu de la primarie ..oricum nu se poate compara deva cu hunedoara mircia o mai facut ceva si ptr sport si a adus si investitii ..la noi se tot promite ca o sa vina investitori si nu a venit nimeni..
|
nu am fost la vot si nici nu voi merge dar am convingerea ca Hada va iesi primar.O sa fie sustinut de toti ceilalti si asta pentru ca Schiau si-a facut prea multi dusmani si nu mai are sustinere
|
Hai sa o luam altfel ...toate au fost bune si frumoase in Deva si Hateg pt ca e PNL sus la putere. Ce facem ? Alegem pe Hada ca ii PNL ? Asa ar fi firesc ...doar ca PNL va cadea ;) Deci ? Mai bine unu cu scoala ,cat de cat satul de inavutire decat un raton :)
|
Da GYM dar zicea cineva mai sus ca daca iese Hada va primi finantare mai mare pentru proiecte decat Schiau, pentru ca Hada e PNL-ist ca si Molot..si asa e. De aia a primit Mircia atatia bani..
|
Aici sunt de acord cu sNap ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning