![]() |
Re: DACIA LOGAN S2000
arata mai bine de cat imi inchipuiam , arata super misto... ii sta bine cu jantele alea... se potrivesc bine... presupun ca si fuge pe drum ;)
|
wuaiiiii da e chiar frumos....ntz ntz ntz ce face tuningul !!!
|
tare rau loganezu asta WRC :D !!! poate o sa-l vedem si noi mai de aproape ca sa ne inspiram de la el :D !!!
|
chiar a inceput sa-mi placa loganul,ma gandesc la o noua achizitie
|
dap chiar iese frumos dak ai grija de el :) !!! da greu sa ajunga ca s2000 asta........
|
pe bune dar nu am ramas fara suflare knd am vazut k si o dacia logan poate arata asa bine.
|
Arata super bine dar este masina de WRC...dar bineinteles ca se poate face si pt strada...
|
arata super bine ca nici nu zici ca e LOGAN ... frumusica masina ... si eu am impresia ca masina nu e in teste la noi ci afara pe undeva :oops:
|
Quote:
|
Am si eu un Logan si vreau sa il fac WRC pt zi cu zi nu sa ma dau la raliuri...Cam cat ma costa sa il fac WRC ca am deja niste bani?????
|
Quote:
|
Quote:
|
cumperi alt motor mult mai puternic.. cutie de viteze cu rapoarte scurte.. articulatii sport.. evacuare.. => 25.000 - 30.000 E. Adica daca vinzi loganu' si pui banii astia te-ai pricopsit cu un super RS4 la mana a doua :D
|
moama e super tare...dar va datzi seama la ce suma poate ajunge asta dak o va vinde si publicului larg....spun asta gandindu-ma la subaru......IMPREZA de serie costa in jur de 14 mii Euro iar IMPREZA WRC/WRX costa in jur de 30 mii EURO....dak ar fi sa facem o comparatie acest model ar costa in jur de 25 miiEURO in vederea faptului k de serie 1,6 16v care este cel mai puternic e 10mii
|
de s-ar scoate si la vanzare ar fi super:)
|
in afara de forma nu e nimic din loganu de serie in masina asta
|
mah arta bine masina da probabil k a costat sa o faca
|
woooow...arata chiar bn Loganu':)
|
Quote:
|
ce oribilitate, mai ales cu gunoiul de pe acoperis!!!!!!!!
|
mda...arata mult mai bine decat modelul de serie. ar fi foarte tare sa avem parte de asa ceva si prin CNR, by the way sigur testele postate sunt in franta?!...ca prea seamana cu p.s. de prin r.brasovului
|
waw un logan..***...ce drq vedeti frumos la masina aia ...cred ca duar ideea ca ar avea un motor de 2l aspirat este interesanta..inafara de asta masina aia arata tot ca un logan....acum serios am vazut Logan-uri mai frumoase facute de baieti....
|
Quote:
29-11-07 06:01 baieti!!!in legatura cu loganul alb cu "gunoiul" pe acoperis cineva odata a zis ceva foerte intelept : "cine are de comentat la acest logan ...ori e prost ori e invidios" ramane doar sa va ganditi care ce probleme aveti!!! |
@protuning
tu ai un logan? ...te inteleg atunci....si eu am umpic de "dacia" in inima ,prima masina amea a fost o dacia .masina la care am tinut cel mai mult a fost tot o dacia si acum am si o dacia 1410 sport (old school) dar nu pot sa vorbesc despre o dacia Logan ca ar fi o masina"TARE".... P.S. pot fi macar indulgend si sa zic ca e o masina "buna" |
Quote:
1-loganul de care se vb defapt e una din lucrarile mele la care am pus mult suflet 2-na nu uitam ce pas mare a facut romania in domeniul auto cu modelul logan!!!atat financiar cat si imagine.sa nu uitam ca acuma caiva ani inca eram praf cu modelele anterioare. |
in primu rand scuze ca sa inteles gresit....eu vorbeam de proiectu "S2000"....
in al doilea rand oricine baga un banutz si unpic de suflet intr-un proiect ,indiferent de masina, merita tot respectu.....felicitarile mele "broo..." **** "my brother" |
5 Attachment(s)
mersi! eu dealtfel vorbeam de acest logan!( cu gunoaiele deasupra cum zicea careva pe aici)
|
ATENTIE - IN TOPIC ESTE VORBA DE O MASINA DE RALIU FACUTA DE TUNERUL DE CASA AL RENAULT .... se vorbeste constant de tuning, wow ce bine arata etc .... iar masina despre care se vorbea e una de curse !!!!!
protuning - loganul creat de voi ... tot respectul, dintr-un banal Logan a rezultat o masina senzationala din punct de vedere estetic, BRAVO voua , insa aici este vorba de o masina de RALIU. |
imi trimite cineva poza de logan pickup care trebuie folosita la virtual combat in revista COX
|
fratzilor...cred ca este pentru prima oara cand pot sa spun ca dacia ma uimit shi de data asta in bine nu in rau ca de obicei...daca au sa scoata masina aia de sus din poze pe piatza sunt tari...dar sincer...hai sa nu ne agitam atat....
|
Prea Tare Masina !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning