Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 21-05-08 16:13

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

sau cel mai slab de inima ....

Gangstah 21-05-08 18:38

Nu va mai certati pe mine k e destul pt toti ma...si in fond poate nu stia omu' drumu'....sau nu avea motorina destula....!!!Sunt o gramada de variabile de luat in considerare....nu o fi avut rotile stranse...:-??

Sputnik1 21-05-08 19:46

acum mi-am facut si eu user....foarte bine ca a-ti luat initiativa asta...era nevoie de un club in oras...o intrebare as avea...cat de tunata trebuie sa fie masina...si cati cai trebuie sa aiba...ca sa fac si eu parte,de ex din NSL severin...sau ce criterii se impun.... ???

dolb 21-05-08 20:34

noi la targoviste am impus ceva de genul asta

SUNT RESPINSE DE LA INSCRIERE:
1. automobilele : DACIA, DAEWOO
2 automobilele care au puterea sub 80 cp iar anul de fabricatie sub 1995
3 automobilele tip DUBA, totusi este un club sportiv ce implica numai masini sport!
4 automobilele "noi" ( 1999-2008) care au puterea sub 75 cai

nici un membru deja inscris nu va fi exclus decat daca isi va schimba automobilul in unul mai slab

ATENTIE:
Automobilele ce se incadreaza la minim in cerinte vor trebui sa fie modificate in decurs de maxim 3 luni.

DoDo NSL 22-05-08 16:36

la noi exista punctul 1 dar doar daca sunt masini STOCK ! cele modificate au voie ...

dolb 22-05-08 16:54

pai Florica a zis ca noi toti trebuie sa avem si ceva caluti sub ea! ca doar nu bagam clio symbol stock cu 70 de cai :D

DoDo NSL 22-05-08 17:00

13 Attachment(s)
some new pics with NSL Severin .. :lol::lol:

Gangstah 23-05-08 14:39

Bai fratilor am o veste pt voi.......IN CURAND BODY KIT ...asta in cazu' in care nu mi se mai strica masina...;)

DoDo NSL 23-05-08 16:24

3 Attachment(s)
New eyes 8)

bandeanradu 24-05-08 19:51

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1546383)
noi la targoviste am impus ceva de genul asta

SUNT RESPINSE DE LA INSCRIERE:
1. automobilele : DACIA, DAEWOO
2 automobilele care au puterea sub 80 cp iar anul de fabricatie sub 1995
3 automobilele tip DUBA, totusi este un club sportiv ce implica numai masini sport!
4 automobilele "noi" ( 1999-2008) care au puterea sub 75 cai

nici un membru deja inscris nu va fi exclus decat daca isi va schimba automobilul in unul mai slab

ATENTIE:
Automobilele ce se incadreaza la minim in cerinte vor trebui sa fie modificate in decurs de maxim 3 luni.

aha .. si sa inteleg ca nubira .. sau un logan nu poate intra ? pt ca e daewoo si dacia ? sau cielo ..
un logan cipuit de 1.4 ... ar avea vreo 82 cp sa zicem .. nu poate intra ?

dolb 24-05-08 23:16

din pacate am uitat sa precizez ca daca vor sa intre trebuie sa fie GRAV MODIFICATE !si da un logan 1.4 cu cip la 82 nu poate intra pentru ca nu ar avea performante in nici un domeniu!

Gangstah 25-05-08 13:06

Bai frate da ce reguli aiurea aveti sa mor.....adik tre sa isi ia omu lambo k sa intre in clubu vostru..???:-O AIUREA!!! Intradevar masinile alea de s-au invartit p la Craiova erau super modificate...=))

Gangstah 25-05-08 13:08

Si nu ma refer la alea kre erau expuse...sa nu se creeze vreo confuzie...ci la alea care se trageau p acolo de mama focului..;)

dolb 25-05-08 13:19

stii foarte bine ca ursii , pisicile , in general masinile care totusi fac spectacol pot fi inscrise insa nu vad ce spectacol ar face un logan sau un clio .. sincer ! ca si la bucuresti.. am inceput si noi la targoviste sa mai taiem din cei inscrisi si sa fim mai drastici! am ajuns in faza in care daca vedem o masina cu sticker nsl care nu e in club il dezlipim pe loc!

Voi sunteti la inceput.. iar in legatura cu C3-ul ala normal ca poate fi inscris! am mai precizat, daca masina are un potential care sa reprezinte clubul in : expo/drift/burn/drag poate fi inscrisa!

26WRC 25-05-08 20:09

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1552616)
[...] nu vad ce spectacol ar face un logan sau un clio .. sincer ![...]

sau un golf V de exmplu:p

DoDo NSL 25-05-08 20:36

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1553055)
sau un golf V de exmplu:p

auuu....
dolb .. a zis`o 26WRC™ ...
se pare ca esti .... incoltit ... de propriile reguli ?

bodyspeed 25-05-08 21:40

Fiecare filiala este indepedenta sa isi faca aceste reguli si ma refer doar la masini nu intru in alte polemici ;) , cu trecerea timpului o sa aplicam cu totii , dar depinde foarte mult de membri clubului , sunt membri care desi au o 'x' masina , sunt cei mai buni in organizarea de event-uri sau aduc real folos clubului nu pot fi alungati datorita masini,;)
Bafta dodo si sper sa ne intalnim cu totii cum trebuia ;) ...sa lasam in urma ,deh sunteti cu toti al inceput .. va doresc multa bafta si sa fiti cuminti ;)

DoDo NSL 25-05-08 22:28

mersi bodyspeed pt suport ...
gata !!! numai merge....in cel mai scurt timp ... No Speed Limit EVENT - Dr.Tr.Severin ... acum o sa vad adevaratii membri ai clubului ... cine o sa fie alaturi de mine in organizarea acestui eveniment ... pe care eu personal si cativa membri...ni`l dorim enorm!

Gangstah 26-05-08 02:57

Frate eu sunt pentru event dar ne tre si noua niste sponsori...ceva!!!Imi doresc sa facem chestia asta sa mearga....am o gramada de idei referitoare la ce am putea face sa fie mai frumos si atractiv...si as vrea dak se poate sa fie ceva mai k la Craiova!!!

dolb 26-05-08 09:27

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1553081)
auuu....
dolb .. a zis`o 26WRC™ ...
se pare ca esti .... incoltit ... de propriile reguli ?

vrei sa zici ca un Golf 5 de 160 de cai nu poate face ceva spectacol? cel putin pe al meu merge sa fac burn si cred ca merge sa fac ceva performante si la liniuta! nu sa ma faca toti :) si in plus am precizat ca orice masina stock inscrisa trebuie sa i se aduca cel putin 3 modificari cat de cat importante in maxim 3 luni! iar eu deja am inceput de ceva vreme si o pregatesc pt showroom :)

in plus un presedinte nu poate fi demis indiferent de masina ! :)

DoDo NSL 26-05-08 10:37

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1553739)
vrei sa zici ca un Golf 5 de 160 de cai nu poate face ceva spectacol? cel putin pe al meu merge sa fac burn si cred ca merge sa fac ceva performante si la liniuta! nu sa ma faca toti :) si in plus am precizat ca orice masina stock inscrisa trebuie sa i se aduca cel putin 3 modificari cat de cat importante in maxim 3 luni! iar eu deja am inceput de ceva vreme si o pregatesc pt showroom :)

in plus un presedinte nu poate fi demis indiferent de masina ! :)

eu zic ca un Cielo face un burnout destul de frumos ... la fel cum si un Logan poate face sa iasa FFFUUUMM!!! ...

dolb 26-05-08 10:43

da man ai dreptate dar trebuie si masina sa arate sportiv ! si am mai discutat ca dacia sau daewoo nu inscriem decat daca sunt si modificate serios

DoDo NSL 26-05-08 10:45

cum a zis si BODYSPEED .. fiecare filiala isi alege membrii ...

dolb 26-05-08 10:55

exact :) nu v-am impus nimic doar v-am aratat un criteriu :D iar apoi am inceput sa ne contrazicem

asa cum a spus si bodyspeed depinde si de membru care poate aduce un aport considerabil exemple avem masini care poate nu se incadreaza in aceste criterii dar oamenii sunt pretutindeni si ajuta!

si referitor la partea ca si un logan sau cielo poate face burn ai dreptate dar face burn doar membrul care vrea! iar multi inscrisi nu vor sa auda de burn mai ales cu masinile astea 2 :) criteriul nostru este bine structurat referitor si la ce masini sunt in oras, ce potentiale sunt, etc.

Asa cum a spus si Florica ne trebuie masini foarte puternice si foarte bine modificate!

DoDo NSL 26-05-08 11:00

cum probabil ai vazut in pozele care le`am pus ... avem si masini puternice (M3) .. si masini modificate (c3) si masini luxury (cls) si masini show(e36) dar avem si autohtonele noastre de zi cu zi :-) si sa nu te miri .. dar de multe ori cei cu masini "care nu voie" stiu sa faca spectacol mai frumos decat cei cu masini straine ..
in fine ... punem punct aici discutiei despre masinile care au voie care nu au :D

Dolb = Presedintele NSL Targoviste ? :-P
Incantat nenea omologu` :lol::lol::lol:

:wave::wave::wave::wave:

dolb 26-05-08 11:02

Incantat si eu! o sa ne vedem in curand la mare, daca veniti si voi la 4t fever ! :D

bandeanradu 26-05-08 16:25

pai ma gandesc ca un logan de 1.6 16v daca in pui putin la pct .. bagi ceva banuti in el iese masinuta destul de tare... de ce nu ar merge ?

DoDo NSL 26-05-08 16:27

daca vreti sa vorbiti despre Logan vs. alte masini deschideti un thread la rubrica accea .. cred ca deja exista .. am zis ... CE MASINI AU VOIE , CE MASINI NU AU VOIE - SUBIECT INCHIS !!! aici conducerea fiecarei filiale decide ...

deci ... be ON TOPIC !!!

dolb 26-05-08 16:35

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1554446)
pai ma gandesc ca un logan de 1.6 16v daca in pui putin la pct .. bagi ceva banuti in el iese masinuta destul de tare... de ce nu ar merge ?

m-am enervat deja.. omule TU ESTI ORB?? AM SCRIS DRACU NON STOP DE 2 PAGINI CA DACA BAGI BANI IN EL SI MODIFICI INTRA !! E GREU DE GANDIT ??

bandeanradu 26-05-08 16:39

a pai scz-ma :)) nu am timp sa citesc chiar tot .. am citit ceva de genu .. dar nu am obs ca te-ai referit si la logan :> (dacie)

dolb 26-05-08 16:40

a pai scuza-ma asa au inceput dracu razboaiele mondiale ca ne e sila si citim printre randuri ! si pana la urma poti sa ai lancer EVO daca io nu vreau sa te inscriu nu te inscriu PUNCT !

bix 27-05-08 09:21

moama cati viteji p aici.....dolb iao incet ca ti se umfla venele de la gat. :)))

dolb 27-05-08 09:23

bixule pai am zis odata, de doua da toti imi sar in cap trebuie sa le explic fiecaruia in parte !:D

bix 27-05-08 09:29

pai eu ce am zis?
nu te mai enerva... le ai prezentat tipul formularului de inscriere care ti l am dat?
il pui in fata sh cu asta ai pus punc.

dolb 27-05-08 09:31

formularul de inscriere incerc sa il tehnoredactez din nou ca am observat mici greseli de ortografie , lipsa litere etc:)

bix 27-05-08 09:34

asha suntem noi, cei de la Bucuresti, scoala mai putina sh mancan din litere.......!

dolb 27-05-08 09:35

pai am vazut la gratar ce bagati la friptane :lol:

DoDo NSL 27-05-08 10:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1554476)
....si pana la urma poti sa ai lancer EVO daca io nu vreau sa te inscriu nu te inscriu PUNCT !...

e dictatura ? un membru nou primeste acordu` mai multor membri si al conducerii .. nu doar al presedintelui

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1555662)
pai eu ce am zis?
... le ai prezentat tipul formularului de inscriere care ti l am dat?
il pui in fata sh cu asta ai pus punc. ...

Ar fi fost bine ca acel formular sa ajunga la TOATE filialele .....

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1555666)
formularul de inscriere incerc sa il tehnoredactez din nou ca am observat mici greseli de ortografie , lipsa litere etc:)

te rog cand termini .. sa mi`l trimiti si mie ..

dolb 27-05-08 11:08

Dodo o sa il ai pana diseara!

PS: nu e dictatura, insa inscrierile nu se fac ca vor membrii, ca asa pot sa gasesc pe strada o supra oprita si cu proprietarul langa ea si sa ii propun sa intre in club , ce .. trebuie sa fac neaparat intalnire cu toti membrii sa vedem daca merita sa intre in club? de asta ma ocup eu sau cel responsabil cu inscrierile

PPS: din pacate nu a ajuns la toate filialele pentru ca nu am avut ocazia sa ne intalnim, bixu are formularele si mi le-a dat cand a venit la tgv la gratar

dolb 27-05-08 17:56

Hai sa il ajutam pe Florica NSL
  1. Intra pe http://www.kudika.ro/comunitate/register.html si fa-ti user
  2. Activeaza contul facand click pe linkul care iti vine in email
  3. Intra apoi pe http://www.kudika.ro/comunitate/conc...tem/43442.html si da un 10 pentru sotia lui Florica
Totul dureaza mai putin de 1 minut.

!! Nu uitati ca puteti vota in fiecare zi pana la terminarea concursului !!

Hai sa ii facem acest cadou lui Florica si pietenei lui

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning