![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
sau cel mai slab de inima ....
|
Nu va mai certati pe mine k e destul pt toti ma...si in fond poate nu stia omu' drumu'....sau nu avea motorina destula....!!!Sunt o gramada de variabile de luat in considerare....nu o fi avut rotile stranse...:-??
|
acum mi-am facut si eu user....foarte bine ca a-ti luat initiativa asta...era nevoie de un club in oras...o intrebare as avea...cat de tunata trebuie sa fie masina...si cati cai trebuie sa aiba...ca sa fac si eu parte,de ex din NSL severin...sau ce criterii se impun.... ???
|
noi la targoviste am impus ceva de genul asta
SUNT RESPINSE DE LA INSCRIERE: 1. automobilele : DACIA, DAEWOO 2 automobilele care au puterea sub 80 cp iar anul de fabricatie sub 1995 3 automobilele tip DUBA, totusi este un club sportiv ce implica numai masini sport! 4 automobilele "noi" ( 1999-2008) care au puterea sub 75 cai nici un membru deja inscris nu va fi exclus decat daca isi va schimba automobilul in unul mai slab ATENTIE: Automobilele ce se incadreaza la minim in cerinte vor trebui sa fie modificate in decurs de maxim 3 luni. |
la noi exista punctul 1 dar doar daca sunt masini STOCK ! cele modificate au voie ...
|
pai Florica a zis ca noi toti trebuie sa avem si ceva caluti sub ea! ca doar nu bagam clio symbol stock cu 70 de cai :D
|
13 Attachment(s)
some new pics with NSL Severin .. :lol::lol:
|
Bai fratilor am o veste pt voi.......IN CURAND BODY KIT ...asta in cazu' in care nu mi se mai strica masina...;)
|
3 Attachment(s)
New eyes 8)
|
Quote:
un logan cipuit de 1.4 ... ar avea vreo 82 cp sa zicem .. nu poate intra ? |
din pacate am uitat sa precizez ca daca vor sa intre trebuie sa fie GRAV MODIFICATE !si da un logan 1.4 cu cip la 82 nu poate intra pentru ca nu ar avea performante in nici un domeniu!
|
Bai frate da ce reguli aiurea aveti sa mor.....adik tre sa isi ia omu lambo k sa intre in clubu vostru..???:-O AIUREA!!! Intradevar masinile alea de s-au invartit p la Craiova erau super modificate...=))
|
Si nu ma refer la alea kre erau expuse...sa nu se creeze vreo confuzie...ci la alea care se trageau p acolo de mama focului..;)
|
stii foarte bine ca ursii , pisicile , in general masinile care totusi fac spectacol pot fi inscrise insa nu vad ce spectacol ar face un logan sau un clio .. sincer ! ca si la bucuresti.. am inceput si noi la targoviste sa mai taiem din cei inscrisi si sa fim mai drastici! am ajuns in faza in care daca vedem o masina cu sticker nsl care nu e in club il dezlipim pe loc!
Voi sunteti la inceput.. iar in legatura cu C3-ul ala normal ca poate fi inscris! am mai precizat, daca masina are un potential care sa reprezinte clubul in : expo/drift/burn/drag poate fi inscrisa! |
Quote:
|
Quote:
auuu.... dolb .. a zis`o 26WRC™ ... se pare ca esti .... incoltit ... de propriile reguli ? |
Fiecare filiala este indepedenta sa isi faca aceste reguli si ma refer doar la masini nu intru in alte polemici ;) , cu trecerea timpului o sa aplicam cu totii , dar depinde foarte mult de membri clubului , sunt membri care desi au o 'x' masina , sunt cei mai buni in organizarea de event-uri sau aduc real folos clubului nu pot fi alungati datorita masini,;)
Bafta dodo si sper sa ne intalnim cu totii cum trebuia ;) ...sa lasam in urma ,deh sunteti cu toti al inceput .. va doresc multa bafta si sa fiti cuminti ;) |
mersi bodyspeed pt suport ...
gata !!! numai merge....in cel mai scurt timp ... No Speed Limit EVENT - Dr.Tr.Severin ... acum o sa vad adevaratii membri ai clubului ... cine o sa fie alaturi de mine in organizarea acestui eveniment ... pe care eu personal si cativa membri...ni`l dorim enorm! |
Frate eu sunt pentru event dar ne tre si noua niste sponsori...ceva!!!Imi doresc sa facem chestia asta sa mearga....am o gramada de idei referitoare la ce am putea face sa fie mai frumos si atractiv...si as vrea dak se poate sa fie ceva mai k la Craiova!!!
|
Quote:
in plus un presedinte nu poate fi demis indiferent de masina ! :) |
Quote:
eu zic ca un Cielo face un burnout destul de frumos ... la fel cum si un Logan poate face sa iasa FFFUUUMM!!! ... |
da man ai dreptate dar trebuie si masina sa arate sportiv ! si am mai discutat ca dacia sau daewoo nu inscriem decat daca sunt si modificate serios
|
cum a zis si BODYSPEED .. fiecare filiala isi alege membrii ...
|
exact :) nu v-am impus nimic doar v-am aratat un criteriu :D iar apoi am inceput sa ne contrazicem
asa cum a spus si bodyspeed depinde si de membru care poate aduce un aport considerabil exemple avem masini care poate nu se incadreaza in aceste criterii dar oamenii sunt pretutindeni si ajuta! si referitor la partea ca si un logan sau cielo poate face burn ai dreptate dar face burn doar membrul care vrea! iar multi inscrisi nu vor sa auda de burn mai ales cu masinile astea 2 :) criteriul nostru este bine structurat referitor si la ce masini sunt in oras, ce potentiale sunt, etc. Asa cum a spus si Florica ne trebuie masini foarte puternice si foarte bine modificate! |
cum probabil ai vazut in pozele care le`am pus ... avem si masini puternice (M3) .. si masini modificate (c3) si masini luxury (cls) si masini show(e36) dar avem si autohtonele noastre de zi cu zi :-) si sa nu te miri .. dar de multe ori cei cu masini "care nu voie" stiu sa faca spectacol mai frumos decat cei cu masini straine ..
in fine ... punem punct aici discutiei despre masinile care au voie care nu au :D Dolb = Presedintele NSL Targoviste ? :-P Incantat nenea omologu` :lol::lol::lol: :wave::wave::wave::wave: |
Incantat si eu! o sa ne vedem in curand la mare, daca veniti si voi la 4t fever ! :D
|
pai ma gandesc ca un logan de 1.6 16v daca in pui putin la pct .. bagi ceva banuti in el iese masinuta destul de tare... de ce nu ar merge ?
|
daca vreti sa vorbiti despre Logan vs. alte masini deschideti un thread la rubrica accea .. cred ca deja exista .. am zis ... CE MASINI AU VOIE , CE MASINI NU AU VOIE - SUBIECT INCHIS !!! aici conducerea fiecarei filiale decide ...
deci ... be ON TOPIC !!! |
Quote:
|
a pai scz-ma :)) nu am timp sa citesc chiar tot .. am citit ceva de genu .. dar nu am obs ca te-ai referit si la logan :> (dacie)
|
a pai scuza-ma asa au inceput dracu razboaiele mondiale ca ne e sila si citim printre randuri ! si pana la urma poti sa ai lancer EVO daca io nu vreau sa te inscriu nu te inscriu PUNCT !
|
moama cati viteji p aici.....dolb iao incet ca ti se umfla venele de la gat. :)))
|
bixule pai am zis odata, de doua da toti imi sar in cap trebuie sa le explic fiecaruia in parte !:D
|
pai eu ce am zis?
nu te mai enerva... le ai prezentat tipul formularului de inscriere care ti l am dat? il pui in fata sh cu asta ai pus punc. |
formularul de inscriere incerc sa il tehnoredactez din nou ca am observat mici greseli de ortografie , lipsa litere etc:)
|
asha suntem noi, cei de la Bucuresti, scoala mai putina sh mancan din litere.......!
|
pai am vazut la gratar ce bagati la friptane :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Dodo o sa il ai pana diseara!
PS: nu e dictatura, insa inscrierile nu se fac ca vor membrii, ca asa pot sa gasesc pe strada o supra oprita si cu proprietarul langa ea si sa ii propun sa intre in club , ce .. trebuie sa fac neaparat intalnire cu toti membrii sa vedem daca merita sa intre in club? de asta ma ocup eu sau cel responsabil cu inscrierile PPS: din pacate nu a ajuns la toate filialele pentru ca nu am avut ocazia sa ne intalnim, bixu are formularele si mi le-a dat cand a venit la tgv la gratar |
Hai sa il ajutam pe Florica NSL
!! Nu uitati ca puteti vota in fiecare zi pana la terminarea concursului !! Hai sa ii facem acest cadou lui Florica si pietenei lui |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning