![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2. care punct unu? am presupus ca postului meu ai raspuns, si eu n-am scris pe puncte 3. Nu stiu cat tin. Tu stii? Ai ceva experienta in domeniu? Daca da, nu fi sfios. Si crezi ca drumuri proaste sunt numai in ro? Hehe, si vorbeam de misconceptii. 4. Evident. Am zis eu sa-ti iei tu altceva pt ca vreau eu? Fiecare e liber sa aleaga. 5.Ai preferat confort, excelent, dar eu comparatia o faceam cu Sonata, berlina ceva mai spatioasa ca legacy (confort+), mai bine echipata la aceeasi bani (clima 2-zone in loc de a/c, piele in loc de tesut tare si multe altele) (confort +), motor mai puternic si V6, nu 4cil (confort +), nu cu un WRX care e un econobox vitaminizat 6. Ce inseamna experimente?Experimente de ce? Nu e nici un experiment sa cumperi Hyundai, dar poate dai mai multe detalii despre treab asta cu experimentu 7. Eu? Da, evident, cel ;putin dupa datele de pe hartie. In Ro nu se poate pt ca nu e inca disponibil modelul V6 la Sonata si celalalt e mai slab ca un Legacy dar si mult mai ieftin deci nu se poate compara. Dar aici, da as lua Sonata, pt ca e bun AWD dar in preferintele/prioritatile mele AWD aduce mai putine avantaje decat avantajele pe care le ofera Sonata (pe unele le-am enumerat mai sus). Eu n-as cumpara o masina orbit de sigla de pe capota, ci le-as conduce si compara la fiecare detaliu si asa as lua decizia. |
ptiu
100 cp.. :oops: si ca offtopic..de ce oare cei minori posteaza ca niste zmei care probabil au mutat masina in parcare sau au mers cu ea prin zonele neasfaltate :lol: e si adolescenta cu imaginatia ei..dar totusi ..intai trebuie sa ai plasticul acela magic si cateva zeci de mii de km ca sa aiu pareri pertinente cu privire la sofat..de liniute orice pustan e capabil dar pana la statultul de sofer e cale lunga..
scuze dak am batut campii :twisted: crazy frog :lol: |
Re: ptiu
Poate nu stii tu dar cei care \"posteaza ca niste zmei\" sunt copii rebeli ai patriei, cei care fura mashina (cand parintii dorm) si se duc la curse. Ai grija poate vei fi provocat si nu o sa stii pe unde sa te ascunzi. :twisted:
|
pimp_lex ... viitoarea ta masina sa fie un huyndai iti doresc :)
am ales pe banii mei , sa-ti explic cum ? pai la aceasi bani , aceleasi dotari , un motor cu aceasi putere, am preferat masina care avea ceva in plus :) ok ? am comparat pe hartie si asa a iesit ,legacy > sonata :) |
Lancia beta coupe HPE
2000 twin cam - 123 cp (momentan) :D |
Re:
Quote:
imi place ce vagi sunt posturile tale in legatura cu subiectul, e ok insa, nu e nici o rusine in a alege o masina care are un raport pret/ce ofera mai slab decat alta, doar pt ca are acel \"ceva\" care-ti place tie. Asta se cheama a fi pasionat. sa fii tu sanatos si sa-ti enjoy noua masina :wink: |
posturile mele sunt vagi doar aici , pentru ca mi-am spus oful pe alte forumuri , pe unul concurent, al carui adresa nu am voie sa o mentionez aici . :roll:
am povestit in prea multe pagini de ce subaru si nu alte masini, la ce bani sunt masinile, comparatii , bla bla bla ... mult de tot . daca chiar esti interesat sa citesti iti pot da pe mp toate topicurile de pe celalat forum . |
desigur, as fi curios
si On-topic (ca am fost cam opff-topic ultima pagina), ce se intampla cu cei care au masini peste 200 cp, ca vad ca in Poll au votat dar aici sa ne zica si noua despre ce e vorba n-au binevoit! |
SUBARU Impreza WRX.2000 cm turbo.228 CP.
|
Dacia Solenza 75 de ponei
|
Alfa 147 2.0 TS 150CP.
|
k
Ford Taunus 1600 > cca 82-85 de cai ( very soon )
|
Re:
Quote:
ce masina are mama ce masina mi-as dori eu |
*
vW golf 2 GT - 90 calutzi si catziva manji care o sa creasca daca-i hranesc bine :lol:
|
passat 130 CP + chip in curand.
|
executive euro 3 80 cp
da la matiz cum votez ? euro 3 si 48 de cai nu ati facut poll si pt. mine ?=)) |
Re:
Quote:
frate....!!! de unde scoatetzi toti 48 cp?!?!?!?!? ce naiba?! au leshinat matizurile?!?!?! |
1 Attachment(s)
106 caluti , inca n-au murit din ei ca ii tzine fratello antrenatzi si pt mine
|
1 Attachment(s)
Recunosc ca...ma descurc...Mai multzi decit stock :lol:
|
1 Attachment(s)
Fiat Coupe Pininfarina
Date: 190 cai, 295 NM. Se misca binisor pt calutzii ei- are suta in 6.8. |
astra g 125 cai (Z18XE)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Oh...by the way...se pare ca trebuie sa fac un data logging si sa revizuiesc numarul cunoscut...Din pacate pt. tine...numarul nu va fi revizuit decit UP - adica o cifra mai mare. Detaliile in privat...dar te intereseaza...spun sigur. iInsa imi trebuie cineva sa imi citeasca niste numere live...respectiv sa tzina laptop-ul. Pina vine Iulian la Chicago mai este... Tre sa conving femeia...dar ei nu prea ii place sa fie si girlfriend si amanta si secretara... - dupa ce am pus-o sa imi lipeasca niste timbre pe niste scrisori in timp ce eu eram parcat ilegal (deci era si \"parking meter)...mi-am dat foc la valiza... |
Hai sa itzi mai dau un hint...Citeste cu atentzie pe forumul de profil pt. masinile noastre topic-ul dedicat \"intake\"-ului...si deschide fisierele PDF cu data logs. Este foarte interesant sa vezi ca o simpla modificare se traduce in \"boost\" mai mare la RPM mai mic, respectiv \"boost\" mai mare la turatzii mai ridicate decit o masina Stage 2. Ma rog...valoarea max pt boost e normal sa fie mai mare la LGT S2 dar e important sa vezi si unde...Morala...Trebuie sa ai \"best of both worlds\"...si \"get your hands on a SERIAL to OBD-2 cable\".
Uita-te la Engine Speed (RPM), Mass Air Flow (g/s), Air Flow Sensor Vlotage (V), Manifold Relative Pressure (PSI) respectiv Boost (PSI). |
sal
golf II gti 1,8 115 cai
|
in curand vr6
|
VREAU UN VR6 NEAAPARAT CARE MA PUTETI AJUTA??????? :roll: :roll: :roll:
|
Re:
Quote:
|
scuze de offtopic...
da daca ii pune toba sport si filtru nu are cu 100 de cai mai mult... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
cati nu te astepti :lol:
|
.
intrebare pt Sebastian >> subarul ala albastru cu nr de leasing (care a facut \"legea \" la legalele de pe 18 dec la Casa pop) al cui este ?
ca eu stiam ca e al tau (sau cel putin ca ai participat cu ceva la prepararea lui, sau ceva de genul asta > ca acu cca 1 luna ai fost invitat la o emisiune pe OTV si spuneai ceva despre acel subaru ) |
Re: .
Quote:
Acel Subaru albastru cu numere de leasing este a lui Andrei Tentean...Sebastian are si el un Subaru dar argintiu care dupa mine este un pic mai tunata decat acela albastru...poate ma inshel dar eu asa consider... :wink: |
..
aha ok ok scuze pentru MAREA confuzie (am vazut eu niste filmulete mai vechi cu Subarul lui Sebastian, atat de daltonist nu sunt incat sa nu fac diferenta intre argintiu si albastru) dar nu stiu de ce am avut impresia ca l-a schimbat... sorry
|
passat berlina din 91' 1781 cmc 112 cp
sincer sa fiu as vrea mai multi , dar daca gasesc un passat sincro am sa ma bucur de mai multi stiti pe undeva un b3 sincro? |
golf2 gti 115 cai
|
slab de tot.....:(......75 de catari :lol:
|
Golf IV 1.8 20V
92kW/125cp |
Fiat Punto S :arrow: 1.100 cmc si 55 de calutzi :D (slabutz rau :cry: )
|
Ford Focus C-max 1.6i 102cp stock
e pe vine:D un Citroen C1 1.0i 70cp 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning