![]() |
Re: Intrebari diverse (piese tuning, reparatii diverse)
Iarta-ne sefu ca nu mai suntem obraznici :twisted:
Pai asta-i problema Hori de ce nu esti la scoala? Stai p-aci sa-i faci la grasu' asta virtual painting la jante :lol::lol: |
Pe unde pot gasi o vulcanizare care se ocupa de indreptat jante?Sa aiba si preturi ok,nu exorbitante.
|
Pe spitalului pe dreapta cum mergi spre spitalul judetean
|
pe spitalului..
|
multumesc!
|
si tu acuma Laviniu :)) cum sa nu`l ajut fix pe Sandu acuma, si fix Volkswagen :twisted: ?!?!
mi`am luat si io liber de la scoala o zi si repede sariti pe mine, io nu ma mai joooooc :(( |
Quote:
bai laviniu penntru masina mee merita un mic chiulit :):):) |
oricum de szabo jani mai de treaba si cinstit nu gasesti..
|
Quote:
Sandu,posibil sa iti fac o vizita(god...bune`s zilele de nastere..vin bani pe degeaba:lol:),m`ar interesa un dvd sau ceva ce se poate integra in bord(cum ar fi 2 din) la e36 cu touchscreen,sau un dvd normal cu ecran separat..pus frumos in locul obc`ului in fatza schimbatorului.Se poate??:-) pret orientativ nu intreb ca stiu deja raspunsul "hai pe la mine sa vedem ce si cum".:lol: |
Quote:
Merita nu zic nu. Si multumesc pentru ajutor cu cauciucurile de iarna ;). Intr-adevar jani e super baiat. |
Quote:
|
A durat ceva dar am fost domn. Am lasat masina acolo si am ridicat-o peste vre-o 2 ore cu ele gata schimbate si cele de vara aranjate frumos in portbagaj in saci de plastic.
Si perioadaaaaaaa foarte nashpa...langa tine pe Ady Endre erau numarate 14 masini la coada si eu trebuia in zia aia sa merg la Pitesti. Deci sarumana boierule si multumiri si lui Jani aka gumi-jani - nu stiu cum se scrie:lol: |
baieti care aveti numarul de telefon al omului aluia din cantemir care lipeste spoilere? sau daca stiti cine-mi lipeste un spoiler destul de crapat va rog lasati-mi un numar de telefon ceva. mersi ;)
|
Intreaba pe Sergiu(BH 01 YCE), el mai face chestii de genu :)
|
sall,vreau sa vopsesc si eu o capota,ceva preturi..?! pe cine imi recomandati?
|
Quote:
Quote:
|
Salut tuturor:-bd,as avea nevoie de putin ajutor daca ma poate ajuta cineva,as vrea sa ma apuc sa lucrez in fibra de sticla cu rasina si alte cele:p,ma poate ajuta cineva sa procur fibra si rasina la preturi cat de cat bune in oradea sau prin apropiere?Multumesc
|
stiam un loc pe langa gradina zoologica dar nu mai stiu daca este acolo !!! PS: masina de la avatar este a ta ?
|
o daca incepi nu stiam cine o sa mi faca niste praguri :)!
|
Cea ce folosesc eu, ii destul de ieftin, dar se poate cumpara numai in cantitati mai mari... Rola de 35 de metri (1m inaltimem 35m lungime) + rasina + intaritor ii la 800 de lei. Daca te intereseaza...
|
Quote:
|
i-mi dai te rog numarul lui laci de la horguem in PM , sandu?
|
Scrie fix cu 6 posturi mai sus: 0745268665
|
pai la praguri trebuie facute dupa masina si le vreau intr un anumit fel si cred ca imi scot niste scoruri :)
|
Laci sau bogdan din SX daca il prinzi prin oras...dar ...du-te si vb cu Laci si vezi ce zice el...
cu firba nu e asa simplu cum ar crede unii, asa ca mai bine apelati la cineva care se pricepe... |
Pe bogdan il astept si io ca pe painea calda asa ca e al meu o sptamana dupa ce vine :-P
|
poti sa il astepti mult si bine pe Bogdanel
s-a apucat de fiare,cred ca lasa fibra incet,incet poate a face ceva tuning pe la macarale................. |
:ciggy:sefu', cat de convins esti de afirmatia facuta anterior :?::!:
|
Suficient . . .
E fain la mare ? Îţi trimit nişte soare de mâine |
Cristi...deci daca nu termin cu bogdan barile de pe masina iti sparg cauciucurile de drag de pe nissan :evil:
Lasa-l o saptamana...please please please. Iti fac un plin cu benzina de curse;) Bogdan nu ma lasa....:cry: Iti fac un plin de bere pt o saptamana. |
trimite masina la mare,ca si asa nu prea are ce sa faca akuma:lol:
si te incadrezi un pic si in plinul de benzina:rolleyes2,oricum e mai ieftin :idea: |
pt rapcrash,...as avea nevoie de niste fibra,rasina si intaritor o cantitate mai mica pentru a incerca sa fac chestii mai mici pentru a incerca treaba cu fibra,ai putea sa-mi vinzi si mie vreo 2-3 metri de fibra si niste rasina si intaritorsi sa-mi spui cat ma costa?ms mult astept oferta ta:D...
|
Momentan nici eu nu prea am, trebuie sa fac comanda saptamana viitoare, si dupa ce am primit, revenim la subiect ;)
|
Quote:
vezi ca se ansambleaza golfu 4 si imi tre tavanu gandestete cum se rezolva treaba si ce mai ai pe la tine si ce mai trebuie stalpi una alta ca de nu stai la mare si gaju imi vireaza mie ceva lovele :):):):):) ....hai ca glumesc dar gandestete la o solutie ca repede tre astea procurate :) sal |
Buna. Scuzati-ma ca ma bag, dar as avea nevoie de putin ajutor daca se poate. As avea nevoie (de fapt tatal meu) de schema instalatiei electrice la Dacia 1310 L. Daca are cineva va rog sa-mi lasati un mesaj
|
Mersi mult rapcrash,atunci contez pe tine:)...mai vorbim
|
saptamana trecuta am vazut aro-ul lui domi cu fata sifonata. iar trebuie sa o ia de la capat cu ea? sau nu e mare lucru?
|
Daca te-ai fi uitat mai bine, ai fi vazut ca ii cu fata desfacuta, nu `sifonata`.
|
Adevarul e ca e mai mult decat desfacuta...e taiata...e...treaba serioasa:lol::lol::lol:
|
nu mai,nu e taiata...e putin facuta sa se asemene cu o fata de e36, ursu nu are traversa aia in fata...bine, de fapt acuma o are :):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning