![]() |
Re: Vand piese auto pentru masini import, originale si producatori
Quote:
|
1M1 963563 01C ,1M1 963564 01C pentru un Seat Toledo 1M din 2001,AUS,1,6/16v,105 CP? Regulatoare temperatura incalzire in scaune.Poate si mufele aferente....
|
Quote:
|
Salut!
m-ar interesa bucsile brate fata stanga + dreapta spate stanga + dreapta +bucsi bara torsiune fata + spate pt o honda civic eg5 1.6 vtec 93kw an fabricatie '92 +o granitura de galerie evacuare (cod motor d16z6) preturi pe pm te rog! Multumesc Anticipat! |
Quote:
|
Ati uitat de mine? Regulatoarele pentru incalzirea in scaune pentru Toledo 1M.
|
Quote:
copleteaza toate datele corecte ale masini,pentru ca e piesa pe original |
Pai eu de aia am dat codurile exacte ale pieselor.Credeam ca ajunge pentru o oferta de pret.Completez si formularul.Atunci cand voi putea incarca pagina.Ori e reteaua mea de vina,ori din alta cauza.Mai incerc.
|
Quote:
reperul 1M1 963563 01C= buton stanga cu reostat pentru incalzire scaune,culoare neagra costa 328 ron,iar reperul 1M1 963564 01C buton dreapta cu reostat pentru incalzire scaune costa 328 ron |
piesele pe care ti le-am ofertat sunt pe original si sunt exact reperele respective
|
Salut as dori sa stiu si eu niste preturi pentru kit distributie, sau pe bucati. Opel astra H combi, 2005, W0L0AHL3555174301, Z17DTH, 74kw/101cp.
|
Quote:
[email protected] |
as dori sa intreb cat costa un rulment spate pt.opel vectra b 96 x16szr cu tot cu butuc si mufa abs
|
Quote:
|
Buna ziua. Ma intereseaza 2 discuri frana brembo normale pt un vw bora. Acesta este codul discurilor 09.7012.14 si un set stergatoare bosch aerotwin cu tot cu brate tot pt bora 2001. Preturi?
|
Quote:
09.7012.14 = 110 ron (BUC) Set stergatoare pe la 100 ron setul in caz de comanda va rog sa ne contactati la www.cormar.ro/formular.php sau nr.0744204306 |
ma refeream la lamelele de cauciuc +bratele metalice care se monteaza pe masina. Ma refer la modelul nou de stergatoare care sunt si pe ultimele modele vw... Legat de discuri vb la sf saptamanii ca sa ajung in constanat si sa le pot primi :D cat dureaza livrarea?
|
Quote:
|
ANN este cel mai mare producator mondial de filtre, cu fabrici in peste 10 tari in Europa si America. Filtrele importate de noi sunt produse in proportie de 95% in Germania, cateva pozitii provenind din Austria si Spania.
Experienta capatata in cei peste 50 de ani - Mann fiind cel mai vechi producator european de filtre auto - a condus la o calitate deosebita a produselor, ceea ce a impus filtrele Mann ca prima echipare pentru marea majoritate a producatorilor europeni: Mercedes, Opel, VW, Audi, Ford, BMW, Peugeot, Renault, Saab-Scania, Volvo, Man. Daca masina Dumneavoastra este cumva Opel, VW, Audi, Mercedes veti avea placuta surpriza de a constata ca pe capacul filtrului de aer este trecuta sigla si codul MANN. |
o conducta de frana pt opel vectra b2, an 1998 sfarsit, 1598cmc, 16v, 74KW, Motor X16XEL, W0L0JBF19X1189508, conducta dreapta fata. Neaparat filetul din ABS M10. Mersi mult
|
Quote:
|
cumva ai far dreapta pt Octavia 2 !?! este far cu bec normal, fara xenon ... si la ce pret ... mersi anticipat ...
|
Quote:
avem ,tot ce trebuie e sa completai cu atentie formularul de pe situl nostru doar acolo veti avea o oferta de pret |
m-ar interesa si pe mine rulmenti de fata la peugeot 206 din 2001 , 2 usi , 1.4 benzina...
nu ma descurca deloc cu formularul acela...imi poti spune aici un pret ceva? |
1 Attachment(s)
Quote:
*preturile sunt cu tot cu tva dar pentru mai multe detali intati pe www.cormar.ro/formular.php sau tel.0744204306 |
salut
kit distributie megane 2 1.6 16v din 2003 ? curea accesorii fulie defazoare daca gasesc astea , s-ar mai adauga citeva pe lista . astept pret |
Quote:
www.cormar.ro/formular.php si placuta ovla |
MERCEDES-BENZ E-CLASS (W211), E 270 CDI (211.016)
An fabricaţie: 03/02 - , kW/HP: 130/177, Capacitate: 2685, Cod motor: OM 647.961, Tip: limuzina imi trebuie pret : kit rulment fata si kit rulment spate si mai vreau sa stiu termenul de livrare.Iti multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
*livrare in 24 ore 2.Kit rulment roata spate = 220 ron (FAG) *livrare in 5-6 zile |
5 Attachment(s)
!!!!!!PROMOTIE DE IARNA!!!!!!!!!!
Faruri si Spopuri la preturi promotionale 1.Set far Pegeout 206 = 600 ron 2.Set far Polo 99-01 = 95 ron 3.Set far Polo 05- = 855 ron 4.Set stop Bora 99-04 = 640 ron 5.Set stop Golf III = 570 ron |
Oferta alaturata este valabila in limita stocului disponibil
|
Amortizoare Ford Mondeo 2002
Ceau imi poti spune te rog preturi pentru amortizoare fata-spate pentru
WF05XXGBB52S26315 Ford Mondeo Ghia 04.2002 Benzina 1798cmc 125cp Si imi mai poti spune te rog daca aveti un service cu care lucrati in Timisoara? Multumesc. |
ti-am trimis si pm
ai produsele? din linkul urmator ! https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/102229-cumpar-piese-peugeot-307-2002-a.html |
Quote:
|
Re: Amortizoare Ford Mondeo 2002
Quote:
2.Amortizor spate = 220 ron (SACHS GERMANY) *oferta este valabila 24 ore , dupa depasirea acestui termen se face o noua oferta cu 5% mai mare pentru mai multe informat iva rugam sa vizitati www.cormar.ro/formular.php |
Va rog sa imi spuneti un pret pentru bujii incandescente BERU cod GN 992 pentru motor 2,0 dth(vectra B caravan este masina) sau alte tipuri de bujii la ce preturi imi puteti aduce.
|
am peugeot 306 hdi 2.0 din 2000 . imi trebuie fulia de la alternator . va rog sa ma contactati ID MESS : petanecclaudiu SAU pe trimiteti mesaj pe forum. multumesc
|
Quote:
0 250 202 042 = 49 ron/buc Y-748U = 45 ron/buc |
1 Attachment(s)
Quote:
pentru mai multa exactitate va rugam sa completati formularul de pe www.cormar.ro/formular.php |
ma scuzi!!! Imi trebuie FULIE VIBROCHEN pt Peugeot 306 HDI ,motor tip RHY 2.O L 66 KW, anul 2000 .
Te-as ruga tot cu aceeasi promptitudine ... iti multumesc si scuze ca te-am puas sa cuati pt alternator... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning