![]() |
Eu am crezut pe bune ca e ceva greseala,am crezut ca faci bascalie ca scrii 16 la felu cum vorbesti si tu esti moderator pe \"Femei\" asa ca pe bune am crezut ca e vrajeala,mai ales cand ai zis ca de alea de 15 ti-a greata.........asta trebuia luat ca pe un compliment mey.
Offf |
Nu aveam de unde sa stiu daca faci misto or whatever, insa .. daca e cum zici , nu pot decat sa-ti multumesc ptr compliment.
|
You`re twested but cool..... :wink:
|
ja ja :)
10q but .. vezi ca e \"twisted\" not \"twested\" you`re cool 2 |
Re:
Quote:
@santos vs. flaviutza:presimt un cuplu,porumbeilor...... :lol: |
Re:
Quote:
nici in visele tale erotice n-ai sa vezi asa ceva ... oradea .. buc .. etc ;) |
niciodata nu spune \"niciodata\"
ca atunci cand ti-e lumea mai draga te loveste..... |
Vai,vai ,vai cate scantei pe aici :poke: ,calmativa motoarele baeti si fete si faceti alceva intre voi :wink: nu stati si va certati :blahblah:
|
imi place ca va intelgeti pana la urma, sunteti capabili de conciliere, la cum degenerase discutia, nu ma asteptam sa mai vad o impacare nici din partea lui evlsantos nici din partea flaviei.
bv voua 10 x pt amandoi :wink: |
impacati-va, pupati-va si cantati in cor :lol: :lol:
|
beee, pe forumu asta daca faci un compliment(pe merit desigur) imedeat esti cuplat cu ala/aia........:P
|
Incercam sa fac un bine :lol: si va potriviti din certuri cine stie :wink:
|
flaviuta ai ochi frumosi ... STOP , gata e a mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:oops: :oops: :oops: Dar unde mi-ai vazut ?....
|
Cred ca redenumes topicu si ai zic matrimoniale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
piticule, sa nu pui poze cu tine tata ...
ca dupa ai anu mai scapi de ele ... :) te cauta noaptea la tel si etc. :) |
bey ia n-o mai injectati pe flavia ca ea e fata fina si e prietenoasa cu cei care se comporta corect cu ea
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ps: uite o poza cu mine , mai stii poate poate itzi place zambetul meu cuceritor :D |
shadowro , si tu esti fotomodel tati ?
vezi sa nu intrii in gashka cu luca si sil4tuning ;) |
Re:
Quote:
hai ma ce nu va place jambetul meu ? eu sper sa ii placa flaviei :) daca nu macar sa ma placa pentru ce sunt in interior ... :lol: :lol: :lol: |
Nu mai lua pozele altora....asta e amantu meu \"one\" si e din Timisoara,las-l in pace :lol: :lol:
|
bine bine
|
MATRIMONIALE
adevaru-i ca.....la ce tema are topicul......matrimonialele erau cam inevitabile |
Re:
Quote:
dar mare mare grija,k una matura te poate \"ingropa\" stii vb aia:be carefull what u wish for |
dezvolta \"ingropa\" .....
|
adica,te face catel,si apoi ea se distreaza,face ce vrea
baga raca intre u si tovarasii tai,te mai si insala,te amana,te grabeste, cu alte cuv iti aduce probleme sau mai altfel spus,devine cel mai crunt cosmar al tau si u esti orbit,ca doar o iubesti,nuh????? asta inseamna \"ingroapa\" |
\"orb ca o iubesti\" ? :) frate ...
mi-a fost de ajuns .. cu ... cosmare si etc. am avut un cosmar .. pe care l-am iubit ,si a facut ... jumatate din ce-ai zis tu , deci sa zicem ca am trecut .. asa .. jumatate.. prin ce-ai zis tu , crede-ma ... NU-MI MAI TREBUIE ! stii bine ce caut ... ;) suflet ... alta data ;) |
deci ai fost \"cu un picior in groapa\" vb aia hahaha :lol:
|
nici c`o sa intru vreodata cu al doilea , e imposibil sa il bagi si pe al doilea,atata timp cat esti indiferent si etc. e imposibil ..
|
cu al 2-lea intri in mom in care pui corasonul la bataie
|
corasonu e la reanimare ...
l-a distrus o ... ;) `ntelegi ? ala intra la bataie mai tarziu eventual deloc .. ar fi parfum , nah .. greu sa controlezi chestiile astea |
ti-am zis io,ai grija ca u esti la 70 acuma..............
\"beleste ochii\" ca de nu intri fix in pom si nush daca ai \"CASCO\" |
\"conduc un cacat de dacie ... \" rupta ..
degeaba aveam casco .. am .. dude .. it ain`t gonna happen .... n-are ce sa se mai intample .. i like her , atata tot .. nu se pune problema de altceva .. poate mai incolo .. oricum , aflii cand / daca se intampla ceva ;) printre primii sa vedem daca ai avut dreptate sau nu .. |
femeile sunt una si una...fiecare are ceva deosebit in ea....totul depinde de ceea ce cauti tu
desi se zice ca pentru fiecare exista perechea ideala....eu nu prea mai cred. Cand am simtit ca am gasit-o....dupa o vreme m-a dezamagit TOTAL:( |
Dupa ce iti trece dezamagirea.. gasesti alta.. crezi aceeasi chestie.. si istoria se repeta. :lol:
|
Ca bine graiesti sire...
|
eu mi-am jurat sa nu mai tin niciodata la o fata din tot sufletul, si uite ca de 2ani incoace m-am tinut de cuvant
cand incep sa tin din suflet la ea....incep sa ma departez de ea. poate e mai bine asa, poate nu....dar m-am saturat de suferinta |
1 Attachment(s)
A mea ma zapaceste cand imi arunca un zambet.. ma unge la inimoara.. :D
PS: scuzati decorul, la mine se zugraveste acum si am inghesuit tot in camera la mine :evil: |
Re:
Quote:
si io am patit cam asa ceva |
me 3 :lol: :lol: :lol: :lol:
terminati ma cu prostiile , treceti peste , iubirea ****** ... la anii astia , mai incolo ;) acum .... distractie ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning