![]() |
Re: My CaZaN
Quote:
|
stiu si eu dacia din bucuresti, am vazut-o pe la biila prin parcare avea B-XX-YKE la numar. Dungile nu sunt de ajuns, mai trebuie si alte modificari:D
|
oricum pt mosulica ala e prea buna masina arata cat de cat intrun stagiu bun:))
|
1 Attachment(s)
va plac ceasurile mele de bord sunt in constructie sper ca pe maine seara sa fie totul gata mai am niste indicatoare de montat becuri si e totul ok:D
|
frumoase ;) chiar imi plac
bafta |
stie cineva cum sa echilibrez si eu acele de ceasuri de logan daca mai scurtez din ele?
|
am si eu nevoie de o informatie daca ma poate ajuta cineva cum se schimba motorasul de la stergatoare ca vreau sa pun cu un singur stergator pe mijloc:) tre sa dau bordul jos?
|
nu mai imi zice si mie nimeni ce sa mai fac pe la masina ca mam plictisit de atata munca muncesc in fiecare zii la masinile altora si la a mea nu stiu ce sa ii mai fac:))
|
pe unde pot sa gasesc si eu stopuri jumi juma(nu pre ama incanta cele lexus stile) si vreau partea de sus alba si partea de jos rosie cum are si dacia rosie din poze.... daca stie cine-va imi poate da un pm please :X
|
nu stiu frate poti sa faci un thread nu la mine pe post ca eu am stopuri mici daca nu ai observat
|
scuze gyde dar am vazut ceva poze postate aici si de aia m-am derutat
|
2 Attachment(s)
Miam mai adus si eu aminte de dacia mea ce parere aveti cu evoluarea in 2 luni?
|
e fainutza rau dacia man..;)
Dar ar mere sa skimbi si barile acelea..(daca vrei) |
in curand masina va ramane fara bari deja e in stadiul de vopsit:D si sper ca saptamana asta sa o termin
o sa arate altfel fara bari;)) |
2 Attachment(s)
Fara bari = trebuie sa dau gauri ptr semnale.. Ai grija sa astupi bine spatiile care raman dupa ce dai barile jos, gaurile ptr bari, etc.
Si evident ... :D Dungi rosii. |
sa stii ca arata bine ca am si interiorul rosu:P oricum mai am de munca la ea nu o sa pun poze pana cand nu ii pun si dungile:D
|
daca vrei te ajut la dungi, in 1 ora sunt gata :P
|
ms atunci ramane intro zi cand o sa fim liberi amandoi te sun eu si vb ms mult:D
|
Daca vor arata bine dungile o sa mai ai clienti ;)
|
la tine nu sta bine ca e model cu 4 faruri:(
|
am uitat sa iti spun am gasit pe cineva care face desene pe capota o sa vb cu iel sa vad ce stie si o sa ii dau o capota sa vedem ce talent are omu'
|
decat sa te complici cu omu am eu pe altcineva care pune colant cu ce desen vrei tu pe capota pe plafon si doar 15 sute si are cam foarte mult talent la intins sa nu ramana bule;))
|
vand jantele cu tot cu cauciucuri 4 mil nediscutabil cine e interesat
|
chiar nu va intereseaza jante de canada super balon cu tot cu gume nu sunt strambe deabia sunt vopsite le dau urgent discutabil sa vad care ofera mai mult
|
are cineva bare nichelate pt 1300?
|
mam razgandit in privinta vanzarii daca este cineva interesat de masina ma poate contacta la 0723924288 sau 0764650910 pretul este negociabil pt poze sunt cateva pe la pagina 7 astept oferte
|
ai inebunit,o vinzi?
|
Daca omu nu are un sofer sa iasa cu masina ce sa faca o vinde , decat sa stea sa rugineasca afara mai bine sa se bucure ala care o va cumpara si sa o ingrijeasca in continuare. Sincer imi pare rau k nu iese dacia asta pe afara k arata super bine
|
daniele tin sa te atentionez ca am permis mai nou dar o vand pt faptul ca vreau sa imi iau o alta masina si am nevoie de un papuc cat mai repede posibil si nu cred ca mas intelege cu vecinii de pe strada ca sa am 4 masini asa ca dacia ramane de vanzare in continuare
|
5 Attachment(s)
dupa atata timp de pauza am mai intrat si eu pe 4tuning si am mai gasit niste poze cu daciutza de acum 1 luna jumate momentat acum hiberneaza in garaj astepta sa i se aduca noi imbunatatiri si poate maine ajung sa ii fac niste poze noi :D LA MULTI ANI!!!
NU SE MAI VINDE NIK;))) |
ehe ce bine arata babuta;)
|
foarte frumoasa ,daca renunti la barile de plastic sau poti sa renunti de tot o sa arate de 2 ori mai bine ;) bafta
|
e o poveste mai lunga daca citeai de mult vedeai ca daca renunt la barile de plastic ma costa o avere tinichigeria si vopsitoria barile o sa ramana cele de plastic momentan arata destul de bine chiar ma opresc o gramada pe strada si ma intreaba ce iam facut:))
|
hai ma tinichigeria se rezolva ieftin fata spate mai pui si putin chit si iese ceva frumos ;) bafta
|
da man dar tre si vopsita si nu mai iese aceeasi nuanta e mult de munca in poza se vede ceva in realitate e altceva nu stiu ce sa zic poate dupa ce da caldura ma voi apuca de ea si ii voi face mici schimbari in privinta aspectului sper ca acea vreme sa vin mai repede :D
|
6 Attachment(s)
poze noi :D astept pareri in afara de bari trebuiesc shimbate ca cea de pe fata nu e asezata bine si cea de pe spate e pusa stramb si vreau sa ii vopsesc pragurile negru mat sa dea cu barile
|
ietete na ce poze:lol: marfa... de ce nu pui o poza cu capota deschisa? sa se vada de care e...
|
ba gyde ce poze frumoase ai facut.marfa,spor la treaba in continuare
|
pozele ca pozele si capota ca , capota cum zice AYG ca e de gordini :)) dar nu pot arata ce e sub capota =))=)) sper sa nu va sperii dar e ceva furios:P o sa fac cat de curand poze si pe la motor
|
da frumoase poze ,frumoasa masian ;) asteptam poze cu motoru
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning