![]() |
Re: NISSAN 200sx 1.8T
data viitoare o sa fi multumit colega promit numai sa nu uiti sa pui o sufa in portbagaj ca sigur o sa avem nevoie :-D
|
ai vazut ca nu a fost nev de sufa...aveam ce era mai imp...prezenta de spirit
|
BUzzy ai 2 bile negre si una alba.. sa vedem cu ce vii data viitoare.. sper ca vei primi una alba ;)
|
1 Attachment(s)
suspensie fata montata si intake cam ;recunosc mai treb si reglata masina pentru noua axa :oops:
|
frumos
domnule cum mai avanseaza proiectul? ultima data cand am vorbit...inca lucrai la masina... |
pana in octombrie nu ma pot atinge de masina ( am lucruri mai importante de facut )
|
Si lasi asa o masina sa planga dupa tine? :D Sunt sigur ca la cate i-ai facut pana in prezent acum e neobisnuita cu lipsa atentiei :P
|
Quote:
|
frumoasa masina...nu te-ar tenta sa te alaturi mai multor pasionati in acest domeniu alaturandu-te unui club?:)
|
frumoasa frumoasa masina ;;):X
cred ca un set de jante mai late ar da mai bine :-s |
6 Attachment(s)
ms baeti ....
ma gandesc si io la ceva mai lat R17 9j sau 10j dar pentru ca deja am jante 17 cu 8j o sa mai astep un pic datorita bugetului destul de limitat ... in schimb masina va primi upgrateuri majore in iarna asta pe partea de suspensie ,frane ,transmisie si motor..... o sa revin cu amanunte de indata ce vor fi montate si testate ...:) pana atunci cateva poze mai vechi ..... |
Vinzi masina domnu ?:| link
|
7 Attachment(s)
dap depinde de oferta .....
in zilele urmatoare astept un calup de piese upgrate deci pretu la mne "culmea" va creste |
Vad ca pretul e ff bun,10 euro,ofer eu 20 si o guma turbo:lol:
|
Eu dau 50euro fara guma dau o bere dar numai dupa ce primesti piesele de la upgrade si le si montezi sus discutam pentru aia 50euro.
Hai spor la treaba . |
salut domnu
cum mai merge cu masina...mai exista,nu mai exista... o mai vinzi,nu o mai vinzi...daca da...cam cat ceri? ai mai facut modificarile majore? toate cele bune |
Salut. Cum pot da de tine? Da-mi te rog un mesaj privat ceva cu un contact. Multumesc
|
ai idee unde pot gasi niste etrieri fata de S14? Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning