![]() |
Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008
numai bunaciuni:D
|
......n-as putea sa votez mai multe fete odata.....
|
10 Attachment(s)
Si poza mea e cam irelevanta, asa ca mai postez cateva. As fi pus unele profesionale, insa n-am voie, fiindca participa la concursul fata & masina :-)
LAVINIA DADARLAT |
profesionale = photoshop :)
|
Sau facute de un fotograf profesionist ;)
|
mai lasati ne cu fetele astea albe neingrijite..care nu fac un solar..o sala..stau p masini pt niste amarati d bani...mai sunt si urate...2-3 frumoase atat...
|
Eu ink nu am acordat votut fiindca imi este foarte greu,majoritatea fetelor sunt suuper dragutze,toate erau puse pe fkt poze(te lasau sa faci poze cu ele) :) a nu se inteleg gresit :) dar totusi intrebarea mea ramane fata imbracata in politista de langa evo 9 nu a participat sau macar cea de lanag 350 z u ala negru,o brunetica super simaptik
|
Quote:
|
Luiza Cepes fratilor.... intr-adevar a fost cea mai amabila si fara fitze cum erau mai toate de pe acolo. intr-adevar cum spunea si baiatu' din brasov nu e poza cea mai reprezentativa. mai postase el cateva marfa. mai baga tata daca mai ai!
|
Quote:
Nu conteaza, lumina era extrem de proasta la salon, daca le faceam cu F4 (cat stie 17-40 L un obiectiv extrem de oK) aveam timp de expunere 1/15, 1/10 ceea ce inseamna ca daca esti si chirurg ies un pic miscate, d-aia cred ca m-au injurat multi cand rasfiram trepiedu printre masini :D deci fara PS (Photoshop) nu faci mare lucru |
eu am votat cu iulia...mi se pare frumusetea cea mai naturala si sunt sigura ca si nemachiata arata foarte bine...
|
|
Lavinia e super :D ! din toate punctele de vedere :D ! Eu am votat-o !
|
Quote:
|
va rog sa aalegeti o alta poza cu iulia
|
Luiza Cepes a primit votul meu!
Shtie sa se faca frumoasa fara sa se dezbrace prea mult :P ... cred ca este inteligenta si pudica :P Bafta Luiza |
cei care doresc schimbare pozei din primul post sunt rugati sa imi dea link cu poza in PM pentru inlocuirea lor
|
|
1 Attachment(s)
Quote:
Oricum NU aveai cum sa scoti la salon poze de studio,nici cu fetele nici cu masinile,veneau 'spe mii de luminite din toate directiile si nu am prea vazut la nimeni dispersoare/deflectoare sau vreun cort.....Toti care au tras acolo,au aruncat aproape juma' din cadre:D Si ca sa nu fiu offtopic si aiurea'n tramvai,eu cred ca si blonda din imagine (fata de la YDT),ar fi trebuit sa participe la miss popularitate(era naturala in atitudine..si in forme, era amabila si relaxata , avea si acel "ceva"-combinatia intre mister si frumusete rezervata,chiar daca ea nu-i constienta de asta si chiar daca poate tinuta nu i-a fost chiar cea mai potrivita:()...ORI ..poate-s io chior si n-am vazut-o in pozele de pe prima pagina..:( |
am tras cu iso 400 :)
|
1 Attachment(s)
Eu votez pe::shock:
|
eu am votat nr 3 ....bianka
|
vot bianca...imi place de anu trecut! :D
|
Quote:
|
cand se inchide sectia de votare? :P
|
1 Attachment(s)
luati d aici.... ;))
:!::!::!::!::!::!::!::!::!: |
Quote:
aceeasi parere o am si eu . |
1 Attachment(s)
eu am votat-o pe Andra Glavanescu ....
mi se pare cea mai dragutza si ii sta foarte bine in rosu ... :oops: |
4 Attachment(s)
Daniela Crudu :)
|
|
1 Attachment(s)
deci...rose-marie are clar votul meu ptr k pur si simplu e grava femeia
|
Imi e tare greu sa votez,toate sunt frumoase :) combinatia perfecta babes and cars.ce s-ar face una fara alta?ce pusite ar fi lumea ....... !da scz era subaru scz!stiu k nu prea e permis dar le confund.srry ink invat!;)
|
Quote:
nu ai pozele de cand i-am lipit eu pe fund si pe sanii stiker cu 4tuning ???? |
Tox iti multumesc mult ca m-ai cautat, la fel cum iti multumesc pentru inscriere si jurizare. Vroiam sa fie public, nu de alta.
|
:arrow:and my vote goes to.......................natasa popescu!super dragutza(mai ales cand statea pe langa lamborghini:combinatia perfecta:D) si amabila fata.speram sa te vedem si la anu:oops:
|
Quote:
gogule, sper ca nu e ironie, chiar te-am cautat, am scris de mai multe ori nr meu de tel in topicul de miss, si m-am intalnit si cu RAndrey acolo si l-am rugat daca stie cum sa dea de voi sa imi spuna, la fel i-am comunicat si lui Skillz si Santos. Singurul disponibil in zona care a venit si si-a dat cu parerea a fost MKE, iar din cate stii te-am nominalizat si aici impreuna cu ceilalti care le aveti foarte bine cu fotografia pentru a participa la jurizare |
mie nu mi se pare prea corect modul de vot.. adica.. ma refer ca fetele careau luat deja un premiu .. miss4tuning si ce s-a mai dat akolo la salon nu ar trebui sa mai participe si la miss popularitate... ;)
|
mda ai dreptate zen, sa fie lasate si alte fete pt afirmare!
|
bai .. eu cu cine votez ??!?!?!?
|
:P Psycho .. baga pt Bianca Keller ... cat despre faza cu fetele castigatoare ar fi trebuit sa fie scoase din concurs.. asa e peste tot .. 1 2 3 si Popularitate .... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning