![]() |
Re: Ivan's R 5 gt Turbo
si aia este presiunea de iarna sau de vara???:D
|
mersi mult
eu pentru un renault 18 turbo am nevoie |
admir oamenii care incearca sa faca motorul cu care a fost scoasa masina din fabrica :D app: dati o idee de unde iau jiglere noi !!!
|
Merci! vezi ca le poti lua si de la reprezentanta Renault, se aduc pe comanda si sunt 100% originale.
|
Quote:
|
am gasit jiglerul care l-am pierdut(cel de amestec) pe cgbmotorsport 4.99llire...
restul nu am de ce sa le schimb fiindca masina a mers inainte ...ms mult si incantat de cunostinta:lol: |
bravo man, sa zici daca mai ai nevoie de ajutor cu carburatorul.
|
be sure..:D
|
13 Attachment(s)
am fost cateva zile prin Paris si am prins urmatoarele frantuzoaice si nu numai. Enjoy:
|
Tare rau mini-ul alb.
R5 roz.... e caterinca :lol: |
s-a pus praful pe aici.... intre timp au mai fost schimbate urmatoarele:
Am pus o turbina mai mica, ce incepe sa faca presiune de la 2000 dar poate si peste 1.6 bari, evacuare marita ca cea veche ma limita, galerie stock, deaorece aia "tuning" a cedat, am instalat un shortshift, mai multa benzina...etc O sa pun niste poze cand am timp. |
pe scurt are cam 220 de cai la roata...ce modest :D
|
poate daca nu plecati prin concedii...poate se mai face vreo intalnire renault in special de r5-uri...as dori sa vad si eu masina..sau masinile:) in rest iti urez succes in continuare si felicitari pentru cele realizate pana acum!
|
Quote:
cum iti ziceam, arata foarte bine masina :D Quote:
|
Merci de aprecieri.
Ionut e optimis, n-am facut dyno dar nu are 220. De intalnit in weekend, ca seara mai greu cu timpul... |
8 Attachment(s)
Am participat in weekend la kronstadt classic rally cu un Austin Healey 100M (Le Mans edition) din '54. Daca inainte ziceam ca sigur e plictisitor si e ptr mosalai si speram sa nu fim pe ultimul loc, dupa prima zi vroiam deja sa fim in fata si chiar a fost o experienta super. Am luat locul 2 la grupa si premiul ptr cea mai veche masina. Printre masinile participante: Jaguar s-type, bmw 2002 tii, morgan plus8 sport, triumph, volvo 123gt, porsche 356, 911, Jensen, sl 280 etc. Am alergat 3 zile prin toata zona Brasovului, am ajuns pe circuitul de la Prejmer si ne-a prins si zapada in poiana intr-o masina prin care batea vantul, mai intra ceva ploaie ... aventura. Cateva poze, cu Austin-ul si ... prietena lui:
|
Felicitari !!
Ps: iti sta bine :D |
merci, mai ales ptr far :D
in curand poze cu alt raliu clasic, cu masini si mai interesante. |
Quote:
Masina trage :shock: graaavvvv :twisted: |
17 Attachment(s)
poze de la transilvania classic:
|
poze cu masina ta? nu primim si noi?:D
|
dupa masinile astea tie-ti mai arde de 5? :D
o sa pun un filmulet din mers.. mai interesant decat poze, in care oricum e jalnica pana nu refac caroseria... |
Quote:
|
salut Ivane ...ceva noutati cu masina? frumoase poze de la eveniment...dar nu prea isi au locul aici:))
|
Quote:
Stii ce timp face pe 402m masina? sau daca nu ai un timp masurat profi...in functie de masinile pe care le-ai mai facut ? :)...de curiozitate... |
salut, merci de urari si bafta si tie cu uno, am vazut ca trage bine. Nu stiu sa-ti zic timpi, dar teoretic este ~13' . Daca nu te-ai intalnit pana acum cu un 5 in grupe, probabil se va intampla anul viitor :D bafta.
|
Salut, multumesc, uno merge binisor..:) pana acum nu m-am intalnit deloc cu R5..ba nu veneam eu cand aparea vreunu ba invers...
Sper sa ne vedem la start anul care vine! |
Quote:
|
Salut Emil (ne-am cunoscut la Sf. Gheorghe la etapa anul asta, eram acolo cu George Nistor - Astra F GSI negru de Braila )...bestiuta ta cat face pe 402 ?..ai reusit sa masori exact caii ?..cand am vb la Sf Gheorge cu mecanicul tau...fabula niste cifre...
On Topic... cred ca ar fi frumos sa le vedem impreuna la start ..dar parca mai frumos e cand pui o "vechitura deasta" la start langa o masina deja cunoscuta pentru abilitatile sale sportive..gen GTI, GSI, RS,..etc |
Quote:
|
scuze dar nu prea inteleg "tonul" tau...
este o certitudine ca masina mea scoate 14.3 ..si se pare ca teoretic R5 lui IVAN scoate 13,xx..super tare..nimic de zis...nu am zis eu ca vreau sa ma dau cu el ..EMIL a zis" As fi curios sa vad si eu intalnirea asta"..si doar nu era sa il contrazic ...sau mai rau sa ma dau inapoi...am zis si eu ok... intelegi ? later edit: ...iar faza cu vrei sa vezi de la ce treapta pleaca de langa tine...LOL |
Quote:
|
Quote:
din curiozitate, ce zicea mecanicul? |
Quote:
...Daca vii la liniutele e fix alegerea ta...cu noua cutie...iti inteleg alegerea Ivan ..sorry pt poluarea pe topic |
1 Attachment(s)
daca un c1j cu ceva presiune trage astfel, un 1.7 cu peste 300 de cai trebuie sa fie interesant...
|
Salut, nu e nici un 1.7 turbo functional in tara care sa ajunga la 300bhp, a fost unul al lui DAN (renault 5 alb nfs) cu 400bhp dar cu foarte multe modificari...care din pacate nu a reusit sa se afirme foarte tare, poate in viitor ca am vazut ca se mai lucreaza la el multa bafta! Potentialul in mot de 1.7 turbo e foarte mare daca sti ce ai de facut...multumesc
Quote:
|
1 Attachment(s)
a venit iarna...
|
si mai zici ca iti consuma benzina!!!frana de mana ,chestii ,Ikea...
|
rezultate proaspete de la baietii din uk:
https://www.youtube.com/watch?v=zo-pt...e_gdata_player ---- 462bhp f7p turbo https://www.youtube.com/watch?v=97fnX...ature=youtu.be ---- B18FT 228 bhp https://www.youtube.com/watch?v=31NRp...e_gdata_player ---- C1J 242hp la doar 1.4 presiune |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning