![]() |
Re: Machetele mele - Dorin_cdg
Audi fan 100%!!!!
iti inteleg pasiunea pt masini...si esti de admirat pt ca ai reusit sa strangi o colectie impresionanta de modele Audi de la cele mai vechi pana la ultimele tipuri! toate sunt super realizate si cred ca e o placere sa le vezi acolo in vitrina (eu unul sunt fan VW-Audi) la cat mai multe!!!! ;) |
6 Attachment(s)
Audi A6 2001 1:18 - FAW
P.S. multumesc eddycdk pt. aprecieri :D |
ei..cum e.... marita sau nu ?
|
parca nu vroiai sa il iei ca nu e foarte bine facut..oricum fiind foarte rar e super ok
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Horch 855 Roadster 1:18 - Sunstar
|
frumoasa machetea
anul nu ni-l spui? |
Quote:
|
a ... aici aproape
|
Quote:
mmmmm...place.....8) |
frumos a6-le ce-ti mai lipseste de la audi in materie de macheta ? :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Audi Sport Quattro SWB 1:18 - Autoart
|
o poza mai de aproape cu motorul se poate?:)
|
1 Attachment(s)
sper sa fie destul de buna :rolleyes2
|
mersi:)
|
foarte frumos Audi Sport Quattro SWB
bravo |
frumos audi ;)
|
6 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago 1:18 - Autoart
stiu ca nu poarta inscriptiile Audi, dar este un Audi ;) |
arata grav ... pune o poza cu interiorul si cu motorul :)
|
Quote:
|
Misto "Audiul"! ;)
Am inteles ca urmatorul Lambo va fi cel mai ne-Audi Lambo dintre Lambourile Audi (marca Lamborghini este in proprietatea Audi). |
Quote:
@B 46 KTO - din pacate nu am aparat foto asa de bun incat sa se inteleaga ceva din poza.....dar ma voi conforma ;) |
eu as sugera sa nu iti "strici" colectia cu lamborghini:-P mai ales ca nu ai prea multe lambo-uri de cumparat din categoria "audi", dar daca tot insisti orienteaza-te spre Miura, Coutach8). frumoasa piesa de la CMC insa cel mai "simpatic" imi pare Horch-ul cabrio:lol:
|
tu nu ai performant eu nu mai am deloc :))
|
asa colectionar? asa detalii? super om si super colectie }{
|
Quote:
Ferrari este un Fiat Bugatti este un Volkswagen Rolls-Royce este un BMW Bentley este un Volkswagen Aston Martin este un Ford Pagani este un Mercedes Maserati este un Fiat Nissan este un Renault Fiecare brend are traditia si carisma lui chiar daca face parte dintr-un anumit grup . Si pana sa ajunga un audi sa fie Lamborghini este cale lunga ... |
de acord cu tine...probabil trebuiau mentionate si ghilimelele de rigoare, cat despre Audi...chiar e cale lunga sa ajunga un Lamborghini din toate punctele de vedere ;) iar pt mine un Lamborghini ramane tot Lamborghini indiferent sub ce patronaj se afla
|
si totusi e notabil faptul ca lamborghini s-a schimbat destul odata cu tehnologia audi. nu mai este acea masina in care iti rupeai mana schimband vitezele si te treceau toate alea in viraje... diferenta dintre diablo si murcielago o face exact aceasta tehnologie implementata de audi (mai ales pe gallardo de pe r8 ). murcielago, gallardo si viitoarele modele nu vor mai oferi niciodata senzatiile unui countach sau miura
|
Quote:
Scuze dar gresesti!! AUDI ESTE PROPRIETATE VOLKSWAGEN, deci nu are cum LAMBORGHINI sa fie proprietate AUDI, ci VOLKSWAGEN. AUDI face parte din Grupul VAG (VW, AUDI, SEAT)... Am dreptate??? :-P |
lamborghini este proprietate audi. (punct). ca audi e sub volkswagen asta e alta poveste... si sunt totusi niste diferente... se vede de la o posta ca seat si skoda apartin vw... aceleasi sasiuri, cam aceleasi motorizari, modele chiar asemanatoare. audi, in schimb, are o oarecare independenta si se vede de la o posta8)
|
AUDI si SKODA - clasa de lux a VW
VW si SEAT - clasa medie |
Quote:
"(mai ales pe gallardo de pe r8 )" ??? Cand Audi R8 e facut pe platforma lui Gallardo !!! Gallardo lansat 2003 R8 lansat 2007 Quote:
Lamborghini 100% ownership Audi Volkswagen 35,14 % ownership Porsche deci are cum sa fie pt ca nu se amesteca bucatile de cascaval in gasca VAG fiecare are bucaticile lui si tine de ele ... |
:pistoles:
s-a incins atmosfera , imi place.....8) |
Quote:
scuze daca gresesc:) |
sursa wikipedia:
Automobili Lamborghini S.p.A., frecvent numită doar Lamborghini, este un constructor italian de automobile sport, cu sediul īn micuţul sat italian Sant'Agata Bolognese, de lāngă Bologna. Lamborghini este īn prezent o companie a producătorului german de autoturisme Audi AG, care la rāndul său este deţinut de către Volkswagen.[1] [2] |
Quote:
|
Oricum are tehnica Audi nu VW,deci practic este un italian cu tehnica de Audi nu de VW,chiar daca VW este proprietar peste Audi.
|
Quote:
Da, asa este. Sunt curios daca sub "patronajul" Audi, se mai lanseaza un nou model de Lamborghini... :???::sad: |
Din pacate nu putem numi Skoda marca de lux iar VW marca medie pet ca Skoda are doar Superbul care se bate cu Passatul pe aceeasi paine si nimic ce poate fi asemanat cu cuvantul lux.
In schimb VW il are pe Touareg care este premium,phaeton o limuzina destul de luxoasa dar f.f.f. scumpa,ne justificat de scumpa si CC-ul un passat sport mai luxos mai frumos mai premium si normal mai scump... Insa oricum Lamborghini nu va semana la Design cu vreo masina din grupul VAG cum face de exemplu Passatul si Superbul. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning