![]() |
cat de tare e martzanu' ala...
|
Re:
Quote:
|
Re:
PAREREA MEA ESTE K MASINA ASTA ARE SUSPENSIILE DISTRUSE NU K AR AVEA HIDRAULICE.AUZI U HIDRAULICE IN ROMANIA :lol: :yikes:
|
ditamai S-classe si nu are bani de suspensii ?.. si chiar asa de distruse sa fie ? io nu cred k sunt distruse.. i`a facut ceva.. :yes:
|
4 Attachment(s)
iata la ce am \"lucrat\" eu in ultimul timp.....nishte jante Borbet CW pentru masini de teren......am modificat capacurile shi am lipit logo-uri Brabus.....sper ca nu am facut un kitsch!!!! :lol:
|
shi pe ce mashina vrei sa pui aceste Borbet ???..asha de curiozitate...
|
pai daca am pus logo-uri Brabus....pe un Brabus.....Duuh! :lol:
finished........urmeaza poze... |
Re:
Quote:
|
lasal ca cu 200.000 bagati in motorina el se plimba o seara eu ma plimb o ora..:))
|
pai cu monstrul ala..cred si eu.. :lol: cati ponei ai pe el ? si cmc ?
|
Da drupare ! Da face 2 face roata se invarte :wink:
|
1 Attachment(s)
poate cineva sa-mi spuna ce culoare are golful asta?doamne cat de bine arata doar cu jentzile alea si cu asa culoare... :shock:
|
maroniu, drq s`o ia!! e super belea atat mashina cat shi culoarea! nice rims 2!!
|
accea nu e cumva culoare aia care e printre cele mai scumpe din lume ?? era parca vreo 3000 $ litrul :roll: cica are vreo 15 nuante de culori depinde unghiu din care te uiti :wink:
|
poi Rechinu` are un motor de 2000cmc cu pistoane si chiuloasa de 2300 cmc si undeva pana in 130 Cp un consum dat de producator de 12% , care il respecta cu strictete :) :)
|
droopy ne spui si noua cam cat consuma ??? :)
|
parca zisese ceva de 12 % :roll: :lol:
|
in legatura cu S-ul acela...suspensia se numeshte AIRMATIC shi este pneumatica... :wink:
|
vaaai 12% consum :crazy:
|
Re:
Quote:
|
totusi.....pan` la urma e bmw... :?
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
daa...zici ca e si vreun porsche.. :shock:
cateva pareri despre cazanelu` asta :oops: |
|
daca rechinul lui druparu consuma doar 12 la suta,matizul meu are motor W12!!!eu zic ca nu mananca sub 14-15 in orash...
ps.super tare cupeul de la maybach :shock: |
tre` s`apara si nea gigi cu un maybach d`asta..in curand :evil_laug .sau poate altcineva..
|
deci rechinu` consuma 12% in orash depinde cum o arzi cu 2l mergi 22km potolit... sau cu 2 l trage de la McDonald`s Nord pana la Olandina.. la burnuri si la cercuri consuma mult... de la 2000RPm te baga in canapele(cuplu). trage constant pana la 190.. ( mia fost frica sa ii dau mai mult) dar bag mana foc ca se duce pana la 220..
|
zici ca e masina lu` Batman, ma inspaimanta masina asta.. monstru.. asta de Maybach
|
Din ce an e BMW tau Droopy ?
|
maibachu ala e doar un proiect :wink: nu o sa fabrice in serie ............. deocamdata :mrgreen:
|
Maybach Excelero din cate stiu si eu este un prototip ! Aveam pe undeva si alte poze si date tehnice da nu le mai gasesc ! Oricum inclin sa-i dau dreptate lui Droopy ca s-au inspirat din Batman :lol:
|
baggi, \"cazanelu\" ala e al unui timp din Manoilescu, de langa 1Mai, il shtiu!!....
Cobra, cat despre Maybach, Exelero pe numele lui de cod :), este posibil sa devina realitate!! ink nu se shtie sigur!! |
supernova aia a unui prieten de-al meu pe nume andrei care acum e la facultate in bucuresti,si a invatat in socolescu,nu in manoilescu :hahano:
si droopy il cunoaste. :) |
masina a fost facuta sa aibe un coeficient de aerodinamicitate cat mai bun, in timpul primului razboi mondial (sau al doilea nu mai stiu sigur) a fost facut o astfel de masina care din pacate a disparut in timpul razboiului .la vremea aceea era cea mai aerodinamica masina :wink: nush pe unde vazusem sau auzisem ca cica masina a fost construita si din motivul ca un mare producator de cauciucuri a vrut sa lanseze un nou tip de cauciucuri de mare viteza (nu cred eu ca e adevarat ) :mrgreen:
am uitat sa scriu masina aia din razboi era facuta tot maybach si se aseamana f mult cu excelero |
Re:
Quote:
|
a fost shi in manoilescu itzi zic sigur, shi in socolescu shi acuma o fi la facultate in bucureshti k n`am mai vb cu el, ultima data l`am vaz la plopeni cand a fost atunci ...\"cursa de indemanare\"! sau a vrut sa fie!
PS 4 Gabi: sa intzeleg k nu`tzi place nu`? |
Păi... dacă am zis că eu urātă, nu, nu-mi place. E total inestetică. Arată ca o... nu ştiu cum să o cataloghez. S-a dus dracu' mitu' de limuzină al Maybach. Cel puţin eu nu concep o maşină īn 2 uşi ca pe o limuzină.
|
hai ma gabi las-o draq de treaba.....bentleyul continental gt nu mai e la clasa lux daca e coupe si prinde aproare 300 km/h.....eu o iau ca pe o gluma faptul ca nu tzi se pare limuziana maibachu asta... :?
|
Nu ştiu de ce ţi se pare anormală părerea mea. Conceptul de limuzină pentru mine īnseamnă: lux, spaţiu, 4 uşi. Nu consider o maşină īn 2 uşi ca fiind limuzină. Da, poate e luxoasă, da' pentru mine nu e limuzină.
Nu am nimic cu această maşină, dar e urātă! Asta e părerea mea, aşa cum alţii sunt de părere că Veyron e mult sub cifrele date de Bugatti, că nu atinge viteza declarată, că n-are 1000 cp, că e varză din punct de vedere al sistemului de frānare, etc. :wink: |
Gusturile nu se discuta :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning