![]() |
Re: Radarul in orasul Arad !!!
sincer nu mai stiu cand a fost dar a trecut ceva vreme, nam spus ca tre sa ma credeti, sper numa sa nu citeasca omu :)
|
Eu cel mai des vad radar la autogara , aproape in fiecare zii !!!!!
|
Logan rosu B-03-CPK = RADAR !!!!!!!
|
Mai nou ii plin de radare spre Savarsin asa ca aveti grija. Si mai ii un logan alb cu nr de Buc. cu AJY tot Radar.
|
Foarte utila informatzia cu privire la numarul de inmatriculare al mashinii de politzie....cu sigurantza il voi observa cu multzi kilometrii inainte sa intru in raza de actziune a radarului shi voi frana astfel incat sa pot observa chiar shi culoarea mashinii dotata cu radar !
way da' gooo !! |
era chestia ca in oras poate il ai in fata ta si te-ncorzi cu el ca prostu si nu stii...
eu am ramas asa fara talon |
Unde putem gasi in Arad detectoare de radar? Stie cineva vreun magazin?
|
Quote:
|
pai cel mai ieftin e sa iti iei de pe okazii. si cel mai ieftin e cobra ESD 7000 dar e praf. gasesti cam cu un mil mai ieftin ca in magain pe okazii. eu am luat de la reprezentanta de la vw un cobra XRS 9530 , pe la 4,5 mil. e okay are detectare 360, mod inteligent sati ignore senzorii de la antene si senzorii de la usi daca nu vrei sati sune incontinuu cand treci pe langa benzinarii, supermarketuri, blocuri cu antene...
|
Quote:
|
este la Metro la oferta Cobra XRS 9530 . Cu 360 cu mai multe raze etc... shefu' meu are in opel dinala si cand am fost in Oradea a detectat radaru de la 1km , deci merita investitia daca faci drumuri lungi...
|
Quote:
|
Quote:
|
Si alea la 2-3 mil is bune de ceva??? sua trebuie sa trecem de pragul de 5?, am auzit ca acum raderele au o banda nou la care majoritatea detectoarele nu fac fata, stiti ceva de asta?
|
Au astia acuma niste radare f performante. nu iti recomand sa-ti cumperi detector k dai baniii degeaba.doar daca cumperi ceva peste 10 mil sa zicem k ar mai fi ceva.pe soseaua Iasi-Roman sunt radare la greu si in plus stau si noaptea si iti fac poza ca au aparate cu blitz:))bafta tutoror
|
tristane care-s sansele sa ajungi pe soseaua iasi-roman? :D
|
Foarte foarte mici... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
mai nou, noaptea, in weekenduri am vazut radarul politie in fata la Ziridava :D watch out racers :lol:
|
ricers :D
watch out si nu uitati de drepturile voastre -in primul rand sa va spuna motivul pentru care v-a oprit. orice gaseste ulterior nu are voie sa va sanctioneze. Nu mai este permis de lege sa va opreasca fara motiv -spuneti organului sa se legitimeze si sa dovedeasca ca este in timpul serviciului -cereti ordinul pe care scrie strazile pe care au voie sa foloseasca radarul si in ce interval orar -cereti avizele aparatului radar...verificarea la metrologie sa fie la zi -daca stiti ca aveti dreptate nu semnati doar ca luati la cunostiinta cele scrise nu si ca sunteti de acord avocat doctor universitar inginer ABSTRAKT :D:D |
...si dupa toate astea itzi cere omologare pt jentzila tale de 17 :)) si ramai fara talon :)
|
da`mi adresa de fax unde sa`ti trimit talonu cu jantele trecute :D
ps. si cum ziceam asta tre sa ti-o spuna la inceput cand te opreste..nu dupa aceea sa caute motive fiindca e ilegal |
am uitat ca esti un om 100% legal :) ce am invatzat dealungul km-lor, ca nu ai ce sa te pui cu ei. daca te-au oprit pt un bec, itzi ceri iertare si pleci. daca te-a prins cu 90 in localitate, asta e. suporta consecintzele. si ei isi fac treaba. normal, sunt unii si mai fitzoshi intre ei, dar unde nu sunt..
|
Nu cred ca are rost sa faci pe desteptul... daca esti vinovat atunci taci si incearca sa scazi din pedeapsa.
|
sau sa o dai la "pace", in 95% din cazuri functioneaza, eu cel putin pana acum nu am fost penalizat in nici un fel :D
|
aveti grija unde parcati.
ieri si azi au fost ridicate masinile parcate pe C. Coposu (de la kaufland spre podgo) |
O mica adaugare. Cand m-au oprit in TM,cine altii decat politia, ca alea alea ca nu aveam voie sa circul pe o strada ca era doar banda pentru mijloacele de transport in comun, dupa ce m-am deplasat pe jos sa vad semnul sa ma conving, am asteptat sa-mi faca procesul verbal. Apoi a venit sa-l semnez si m-a intrebat daca am ceva de adaugat la obiectii. Eu i-am zis doar atat: "Nu sunt de acord cu cele relatate in procesul verbal". Nu a scris nimic, ci s-a luat imediat si a plecat spre masina politiei fara nici o vorba, iar eu am iesit din masina si i-am zis ca glumesc, mai ales la cat era amenda (30,00 RON), imi faceam de lucru, poate, cu tot felul de drumuri la TM si pe la tribunale pentru 30 ron. In tot acest timp eram cu camera de filmat in mana, dar stinsa, totusi eram pregatit pentru orice neregula care as fi observat-o, mai ales ca atunci cand m-au oprit am vrut sa-i intreb ca au ceva cu aradenii de nu au voie pe nu-s ce strada sa circule? Numai ca eu nu vazusem semnul si vorbisem si la telefon cand am intrat pe strada. Sa revenim la subiectul topicului: pe Valea Muresului se posteaza masinile cu radaru' imediat dupa curbe fara vizibilitate, la distante relativ mici.
|
Tot pe valea Muresului, cred ca dupa Barzava undeva, era un echipaj de politie, apoi dupa 2-3 km era cel cu radarul si mai incolo...te opreau altii, daca era cazul, evident :-D
S-au smecherit ;-) |
in ziua de azi fff rar te opresc cei cu radarul,adica pindarii.unii anunta,altii te opresc,mai in colo.asta imi aduce aminte de obiceiul istoric al romanului de-a iesi la drumul mare cind nevoia de bani il impinje...
|
salut..a aparut si un renault kangoo :shock: care are radar, ieri era intre Sagu si Vinga...
|
si azi era in vinga, de dimineatza
si acum seara era itre sag si vinga!,cred ca ma agatzat |
am inteles ca nu-l vede detectoru ...
|
exista 2 masini "de politie" opel combo, dinalea gen papuc si in spate au montate aparatul in duba. sistemul e nedetectabil :(
deci atentie la opel combo argintiu parcate ciudat |
Quote:
|
aveti grija iara acolo la pasajul de la intrarea in Sagu sa nu depasiti pe linie continua....am simtit-o ieri pe pielea mea....mai am 14 zile dovada :sad::cry:
|
pe centura orasului patruleaza o solenza indigo.. cu 2 agenti.. si o scula desteapta..
..in plus mai si incurca circulatia.. ca statea cu 70 in spatele unei Rabe.. si cand mi-am luat avant si am trecut de el .. mi-am dat seama ca am 130.. :P sper ca au fost bine tintiti spre Raba.. si ma lasa in pace |
Quote:
cam repede circuli pe ogasurile alea.....:weirdface |
Quote:
|
Cand te grabesti poti sa ajungi cateva minute mai tarziu sau cateva milioane mai tarziu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning