![]() |
Re:
Quote:
|
Pai normal ca stiu eu... :dance: Fetele ma cautau pe mine, normal, dar eram ocupat cu Gina Pistol si Andreea Raicu... Ale draqu, nu ma mai lasau in pace mah... Sa nu-ti spun ce \"Kynki\" erau fetele... Si acum ma dor salele... Dar pana la urma am scapat dar am ajuns prea tarziu si d-ra cu pricina plecase... Cu tot cu bikineii ei cu vedere la Biuze... :peace:
Acum la drepte, afla macar in ce club, sa mergem cu filajul si aparatele digitale dupa noi. Eu am un Smena 8, dar merge... :lol: |
Bai nene!
Astea sunt fetele de la Tuborg in pana mea! E piesa rau fata!Aoleo................. |
shuperbaciune de fata, mancati-ash
|
ghici cu ce \" deget\" am scris postul de mai sus :lol:
|
Ne lasi mah cu animatoare... da-ne ceva concret... :lol: :lol:
|
pai ceva concret a fost aseara!
bravo VLD`ule! esti baietas :wink: |
2 Attachment(s)
:cry:
|
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
|
bah! tu de ce plangi? :D
|
:D lol :lol: :lol: poi mam gandit sa nu te las singur sa plangi :D frumoasa prietena mane :shock: :shock: super tare..!!! pot sa zic pe gustul meu daca nu te superi 8)
|
:( :( ... trist..
|
:roll:
|
cearcane..... nu bun..
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu de alta , dar am vazut-o pe undeva , si cum aflu cine e, o sa-i zic si unde..
|
:lol: Am avut si eu poza cu tipa aia... era o prezentatoare sau nu stiu ce draq italianca dak nu ma insel :)
|
mda.... eu am vazut 3 poze cu ea pe sentimente.ro sau pe noi2.ro .... ceva de genu , daca nu ma inshel scria ca e lesbi acolo... :roll:
|
in loc sa pune-ti atatea intrebari mai bine bagati material aici,ma face-ti sa intru pe acest topic mereu degeaba :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nemtoaica sau romanca ? :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
ma miram... ca 2 sapt cat am stat in germania daca am vazut 2-3 bucati adevarate, si la noi vezi peste tot 8) 8)
romania frate! :drunk: :drunk: |
asai ai dreptate..!!! asa ceva nu prea vezi in germania!1 adica eu cel putin de atatia ani nu prea am vazut...is ca dracu femeile aici de urate :twisted: :twisted: niciunde nui ca in romania :lol: :lol: :lol:
|
buna tipa...cred ca ai ce discuta cu ea :D
|
ii noua prietena a mea.. :wink:
|
norocosule :rockon:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Pai... perfect... FFocus, le facem o vizita? le impartim frateste dupa varsta :) ne pune si Catalin o vorba buna... si ne \"incumnatim\" :lol: :lol:
|
:peace: va astept.. :peace: dar au prieten amandoua.. :suspiciou dar vedem noi cum facem.. :lol:
|
1 Attachment(s)
:) 2 fete din Baia Mare :))
|
Ok si prietenele lor cine erau???? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug mii de scuze , nu m-am putut abtzine ,
mpa rules :) :) !!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
8) :lol:
|
Re:
Quote: