![]() |
desigur ca sunt mult mai bune, dar designul si electronicele performante care iti ofera multa aderenta nu au fost pe placul tuturor.
Deci e subiectiva treaba. |
Re:
Quote:
|
Mie imi plac si alea noi si alea vechi, cu mici exceptii.
De cele mai multe ori e interesanta evolutia sau involutia lor. |
Re:
Quote:
|
In materie de design multi cred ca e o involutie.
Treaba e ca...nu. Astea noi sunt mai aerodinamice. Botul de rechin a fost inlocuit cu unul mai aerodinamic.formele drepte s-au curbat pentru un design cat mai performant si mai atractiv. |
Re: BMW`ul anilor 80 VS BMW`ul anilor 2000
Lancia e o involutie pentru mine, absolut toata gama ei.
|
Aleg clar cele mai veki! Acestea noi au prea multa electronica shi prea multe sisteme de control al tractziunii shi alte magarii de genul acesta in timp ce cele veki inseamna putere bruta! E mai FUN cu un ursuletz de exemplu!
|
Electronicele se pot dezactiva.
Si nu is puse degeaba acolo. Sunt mult mai sigure. Alea vechi au mult mai putina putere ca si astea noi, dar desigur sunt mai usoare. Dar un M3 E46 cu toata greutatea si electronicele lui va termina un M3 E30 |
Mie teama sa ma gandesc ce va face un M3E90 cu un M3E46, cred ca va sterge pe jos cu el.
|
Cu siguranta.
Ce nu am putut intelege eu, e de ce toti ati zis ca cele vechi pot da cerculete. Cele noi pentru ca au putere asa mare pot face powerslideuri(circulare daca vreti)...alea is mult mai interesante si e drept mult mai greu de facut. |
Nu e acelasi lucru. Nici o alta masina nu o sa poata face vreodata ce poate sa faca un ursulet. Si cu toate sistemele de pe masinile noi, toata electronica... unde mai e placerea de a conduce ? Vrei sa conduci o masina, alegi ceva vechi... vrei sa te conduca masina pe tine, alegi ceva nou.
|
Quote:
|
Partial de acord. Cu un M3 de orice fel si de orice generatie poti face cerculete.
|
Adevarat, dar tot nu se compara cerculetele date de un M3 E30 cu cele date de un M3 E46.
|
abereaza lumea la greu
de ex ZerO CooL , din titlul topicului tu compari tehnologia unei "vechituri" M3 E30 (ma refer la tehnologie) cu un E46 M3. tu compari niste cerculete atata tot ? atata poti sa vezi tu diferenta intre 2 modele de M3 ? pe voi va deranjeaza tehnologia de pe astea noi , electronica , cum zicea si cineva mai sus , a fost pusa degeaba ? ASC/DSC si ce mai e pe un BMW model 2000+ credeti ca e pus degeaba ? preferati un E30 invechit la maxim si nesigur pe sosele ? poate unii prefera un E30 / E28 din cauza ca nu isi permit altceva mai bun , dar pe ei nu ii condamna nimeni ca asta e situatia. ma deranjeaza unele pareri ale unor posesori de alte marci sau oameni cu mai multi bani care nu ar lua un E39/E46 , ci cred ei ca ar cumpara o masina cu un design invechit gen E30/E34 (imi plac si mie dar sunt invechite!) mai da-le naiba , au fost frumoase la vremea lor , au adus performante foarte bune odata dar gata, sunt invechite ca design/tehnologii s.a.m.d. asa ca nu mai comparati bmw-uri gen E30 cu E46 , E34 cu E39 etc. , nu exista comparatie indiferent ce motive aduceti. |
Ursache e inca o masina de show. Dar si astea noi sunt.
|
BMW`ul anilor 80 VS BMW`ul anilor 2000
1 Attachment(s)
ar fi greu de votat acest lucru bmw-ul anilor 80 vs bmw-ul anilor 2000 depinde din ce punct de vedere iei problema in mana. Eu cel putin trag mai mult spre anii 80-90. Unde intradevar trebuia sa fii sofer ca sa tii ceva pe sosea si "ursii" consider cele mai reusite masini ale marcii!!! ....asta e doar parerea mea.....
|
Bine spus.
|
pai si in ce constau upgrade-urile tehnologice aduse la astea noi ? sa conduci mai usor masina nu sa "fii sofer" si sa faci totu pe cont propriu , te mai ajuta si electronica, te mai ajuta si tehnologia folosita la caroserie si alte sisteme de siguranta etc. sa va vad cand o sa va plictisiti de ursii astia ce-o sa faceti
|
6 Attachment(s)
si asta conteaza:
|
Wow ce urata treaba. Doamne fereste pe toata lumea.
|
Quote:
Santos: "(In poll sa se tzina cont doar de cat de usor poti sa dai drifturi cercuri si nebunii de genu , nicidecum de confort , viteza maxima , acceleratie, sau mai stiu eu ce .. atat / nebuneli - drifturi - cercuri si etc. )" |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning