![]() |
Re: Concurs EvL*Skillz
1 Attachment(s)
...........
|
Cam dubios cum se termina zidul ala si incepe apa...in rest e super...dar acolo nush...e cam dubioasa treaba
|
stiu..o sa vad ce pot sa fac
|
Cel mai bine il stergi pana jos daca ai apa pana jos...si lasi nisipul pana sub golful alb...si de la inceputul zidului in sus stergi tot...sa ramana apa !
|
voua nu vi se pare ca stau aiurea masinile dupa editarea facuta de voi ? ( la poza cu golfurile) eu am impresia ca cel negru mai are un pic si se rastoarna :lol:
|
@ lol asa este poze originala @
|
Quote:
sau editare foto inseamna doar sa schimbi backgroundul de la plafonul masinii in sus ? |
oricum ai intoarce poza se vede la fel...daca o pui orizontal...ai senzatia ca vin aman2 masinile una peste alta...deci tot acolo esti...si nu inteleg ce te ataci asa!
|
nu m-am atacat deloc. am incercat sa intorc si eu poza , si am mai umblat putin si se vedea f bine
|
eu am intorso si nu`mi place deloc cum se vede...e mult mai aiurea unghiu cand o intorci...imi da senzatia ca vin masinile una peste alta...
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva sper sa nu se supere nimeni:)
|
ai aplicat tehnica mea...si ai facut`o stearsa..:Ss...si acuma vad si eu ca nu prea arata calumea...
|
1 Attachment(s)
I`m Baaaaaack ! :twisted:
|
1 Attachment(s)
+1 :oops:
|
o padure intr-o incapere ...
marfa, si soarele bate din spate,si in acelasi timp bate si in fatza si plm , e pretutindeni .. si hotaraste-te cumetre,vrei sau nu in .. |
--vb pe mess in legatura cu ultima propozitie--
cat despre padurea in cladire...e sf..:"> |
1 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Pai in mare e facuta bine poza dar se vad reflexii de copaci pe partea superioara a caroseriei si asfaltul+masina sunt de o luminozitate mai amplificata ;)...
|
roger zat :D
vorba unui mare om.."se taie la montaj" |
1 Attachment(s)
hau is dis?
|
1 Attachment(s)
For ever...always...Coca Cola =)
|
4 Attachment(s)
salutare...am vazut si eu concursul... imi plac lucrarile.. nu am ce zice.
"hop si eu cu calu` meu". Doar 4 momentan.. Ps. stiu ca luminile pica nasol :)) |
in ultima unghiul e cam aiurea..parca sta masina cu fundu in pamant...restu sunt frumusele..destul de simple...
|
Quote:
Scuzati offtopic-ul. |
a fost o simpla parere...te`am deranjat personal cu ceva?
|
Primul topic de pe aceasta sectiune este cel al echipei EvL*Skillz.
Cand o sa aveti lucrari la o calitate apropiata de cele vazute pe topicul echipei atunci o sa postati aici! Focs - ai inceput sa lucrezi mai bine |
1 Attachment(s)
nu incarcat, umbre, lumini...culoare
|
mai baga o fisa :(
|
Quote:
|
Va rugam frumos, sa nu mai raspundeti userilor care posteaza aici, indiferent de ce poze modifica ei, ne rezervam dreptul de a raspunde numai noi deoarece concursul este facut pentru a intra in echipa noastra ! Multumim de intelegere.
|
4 Attachment(s)
am incercat si eu ceva :| (oricum sunt incepator):!::rolleyes2:sad:
|
1 Attachment(s)
inca una si ma duc :):|
|
noi suntem multumiti de echipa actuala,si totusi lasam loc si ptr altii .. insa pana acum ..
nu prea e lume .. no offence |
1 Attachment(s)
incerc si eu :)
Attachment 654187 |
hopa :D bravo fratele meu :D
ia hai sa vbim si noi pe ym ca ai fost pe placul meu la maxim la poza asta .. esti cam pe aceiasi lungime de unda cu noi .. vezi ca ai id`ul meu in semnatura.. te astept sa-ti mai dau cateva poze sa vedem daca a fost la misto , pura intamplare sau .. chiar stii ce faci :D |
4 Attachment(s)
|
Prea putine modificari...adica...fa ceva mai radical ! Ceva sa ramai cu maxilaru` deschis 3 ore :lol: ...
|
ok....cand o sa am putin timp liber ...o sa pun ...
|
mie-mi plac asa..
;) nu trebuie sa fie tocmai radical, desigur,e mai bine sa fie wow si sa ramai cu maxilaru fwtwt 3 ore .. insa e bine si asa.. fatza de .. ce alte minunatii am vazut .. keep up the good work .. :) |
mai este valabil concursul ? ca m-as baga si eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning