![]() |
de unde stitzi ma ca e rosie? :lol: paparatzi mici ce suntetzi :lol: :wink:
|
:rolleyes2 :pistoles: :mrgreen: top secret :wink: avem relatiile noastre
|
numai prezinta nimeni nimik
|
1 Attachment(s)
poze cu bestiile :wink:
|
1 Attachment(s)
inca una... :wink:
|
1 Attachment(s)
alta... :wink:
|
ce nebuni :lol:
|
frumos taz-ule!!!sa le stapanesti fericit :wink:
|
ai de gand sa-i faci ceva? :lol: :lol:
sau nu mai avea sens sa intreb? |
Re:
Quote:
nici doua nu fac cat un pej! :) na si ofticate! :twisted: |
pe nici una din ele nu le-ash da pe 2 pejouri ca al tau :lol: :lol: .aia nu e masina de mers cu ea,e masina de tocat bani :wink: veche si urata!!!oftica-te tu acum :wink:
|
fiecare cu a lui o stii momo ceva :lol: :lol: :lol:
|
tocmai ca nu stie si din cauza asta tzine jaful ala..... :lol: :wink:
|
hai ma nu mai fi rau
poate o tine la ea. decat deloc este buna si aia :lol: |
1 Attachment(s)
masina nu am
dar pun o poza cu mine ca sa ma recunoasteti la viitoarele intalniri sa nu va speriati :oops: :oops: |
pai si poza unde e bmwfan?? :wink:
aaaaaaaaaaaaaaaa esti invizibil :wink: |
Re:
Quote:
loloi |
am vrut sa pun un filmulet dar nu mi primeste extensia sau ceva de genu
|
Re:
Quote:
|
cand m-ma uitat eu nu era si poza!!! yo parca te-am vazut pe acolo pe la sala :roll: dar nu mai stiu :lol:
|
da am fost la sala
|
momo no ofense :wink: ...eu am curaj cu oricare din masinile mele sa plec la drum sa zicem pe autostrada[ca si asa tre sa plec in frantza] si sa fac cei 5000km dus intors cu o viteza de 130km/h fara sa ridic capota si fara sa am pb....cu masina ta sincer nu as putea realiza lucrul asta....e prea batrana si nu e pusa la punct :wink: .....nu ma intzelege gresit modelul e misto,dar mai trebuie si intretzinuta o masina nu doar birjariya cum faci tu... :wink: asa ca pine mana si ai grija de ea si mai du-o si pe ea la ''doctor'' din cand in cand... :lol: :wink:
|
ai perfecta dreptate boss, i-am programat o vizita la un doctor in motoare pejo pe benzina, dupa rev.
sincer... nici eu nu m-as incumeta! :) oricum am in planuri \"reinoirea parcului\" :D |
satzi ajute dzeu satzi iei ''macar'' un 407 nou.... :wink:
|
pana la urma nu e important ce masina ai,potzi sa ai si trabant!!importanta e dragostea si pasiunea pe care o ai ptr :wink: masina respectiva...
|
taz-ule matizul rosu are canapea in spate?? sau ai scoso sa ai loc sa pui niste difuzoare, sa faci un demo car :shock: :wink:
|
matizul rosu e full optiones[geamuri electrice,servo total]fara proiectoare de ceatza :cry: ....nu o sa fac nimic la aia rosie decat la exterior ,spoiler fatza spate ,praguri,eleron si o pereche de jentzi.....la cea alba am alte ganduri....dar sa vedem ca momentan stau prost cu finantzele :wink:
|
Se pare ca Taz isi permite sa aiba masina de drag dar si masina de show :D
Taz sa-ti ajute dumnezeu cu proiectu alb ! Da chiar nu mai e nici o speranta cu motoru ala ca eu cred ca ar fi fost o bomba pe rotzi :wink: |
1 Attachment(s)
demaraj 0-100 km/h cu bestia...cronometratzi voi ca eu sincer nu pot :P :lol: :wink:
|
sperantza moare ultima skama....si de obocei cand promit ceva fac tot posibilul sa ma tzin de cv!:wink:
|
Re:
Quote:
|
tocmai ma provocase unul cu un subaru si nu am putut sa ma abtzin sa nu-i dau blana... :wink:
|
Unde erai mah pe banc de proba sau ai dat bordu jos? :roll:
|
Re:
Quote:
ce rau esti |
eram cu toate 4 rotzile pe sosea.....tng poate sa confirme... :wink: de ce nu va vine sa credetzi?aratatzimi voi o alta masina care sa demareze asa!! :wink:
|
1 Attachment(s)
am mai facut una din care se vede clar ca sunt in mers....din cauza demarajului imi fuge volanul din mana si nu mai pot tzine tel fix.. :lol: :wink:
|
pfoai. eu cred ca sub caroseria de matiz e pitita o masina de f1.
|
nici macar aia nu demareaza asa..... :lol: :wink:
|
ROMANIAAAAAAAAAAA TREZESTETE !!! Bolizii de curse au scapat pe sosele :lol:
|
2 Attachment(s)
diavol eyes la bestie :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning