Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

RobertRFG 15-10-08 11:02

Re: My KYS !!

tineo tot asa cu golanu tau ca esti pe calea cea buna........
masina arata bine si toate modificarile au fost facute cu gust....bafta

B-61-KYS 15-10-08 11:05

Mersi Robert , sper cat mai devreme sa mai revin cu cateva schimbari de bun gust ;) Timpul le va rezolva pe toate !

Danutz Bratosin 15-10-08 13:12

ai dus-o in service?

B-61-KYS 15-10-08 19:16

da...azi dimineata !! :( Sper sa iasa cat mai repede !

Danutz Bratosin 15-10-08 20:30

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1810571)
da...azi dimineata !! :( Sper sa iasa cat mai repede !

nu am mai vazut-o azi dimineata si daia te-am intrebat:-P

pentru o aripa...nu e mare lucru...actele o sa dureze mai mult:lol:

B-61-KYS 15-10-08 20:31

e aripa stanga fata, aripa stanga spate si...cateva mici schimbari care trebuie sa le mai fac :D ;)

B-61-KYS 25-10-08 20:21

9 Attachment(s)
Revin cu poze referitoare la micile schimbari pe care le-am facut :
- aripa stanga spate refacuta ( era lovita )
- aripa stanga fata inlocuita si vopsita ( gasita lovita in parcare)
- vopsit la culoarea masinii oglinzile , manerele si bandourile laterale
- set arcuri sport H&R - 40-45mm scazuta garda la sol
- dat jos prelungirea fata si inlocuit cu un "bandou" de cauciuc

Sper sa va placa...

laur200445 25-10-08 20:30

Ne place bre cum sa nu ne placa:D

RobertRFG 25-10-08 21:33

foarte foarte frumos ce ai facut....imi place foarte mult ca ai vopsit manerele,bandourle si oglinzile si cu noua garda la sol arata super bine masina.....
bravo cu adevarat modificari cu bun gust....
p.s. era frumoasa si fosta prelungire fata dar si asta e frumoasa(app de ce ai schimbato?)

~ EWN ~ 25-10-08 21:36

bineeee ca ai dat jos prelungirea de pe bara din fataaaaa, in sfarsit incepe sa arate a masina!! bv!

ps: super jantele alea, cred ca sunt cele mai frumoase jante pe care le-am vazut pe un Logan pana acum!

Bafta in continuare :D.

B-61-KYS 25-10-08 21:45

Multumesc pentru urari si ma bucur ca va plac schimbarile . Prelungirea am dat-o jos pentru ca arata naspa si nu se mai poarta ( sper sa gasesc o solutie si ptr spate) . Am gasit metoda cu prelungirea din cauciuc , care mi se pare de efect . In rest , pe langa aspectul capatat in urma montarii arcurilor m-am ales si cu o stabilitate net superioara de care sunt foarte mandru. :)

Sa auzim de bine !

LOGAN91 25-10-08 23:29

Bv...tineo tot asa:) da la arcuri nu tea dat si un ficat de schimb???(sau rinichi ceva?) :)...arata super cu prelungirea de cauciuc:)...ce ne mai pregatesti?

bolidu' 26-10-08 09:58

foarte frumos arata loganu!:D
bandoul de cauciuc de unde l-ai luat?

Danutz Bratosin 27-10-08 13:58

din poze arata sooper:D deabia astept sa o vad si eu maine....tot acolo o tii nu?

B-61-KYS 03-11-08 00:18

2 Attachment(s)
si inca 2 :

Am ramas fara un angel..dar il repar cat de curand :)

laur200445 03-11-08 00:23

Frumos ii sade ei pe linia de tramvai:D

gluma......Bafta cu ce vrei sa-i mai faci in continuare,ca am vazut ca de idei nu duci lipsa(app poate si brevetezi unele dintre ele;)

dog99 03-11-08 07:26

da bre,frumos rau;)

B-61-KYS 10-11-08 21:10

21 Attachment(s)
Profitand de o vreme frumoasa de toamna , am pozat-o pe lenesa :)

Danutz Bratosin 10-11-08 21:23

cat de frumoasa e masina...da nu poti sa nu admiri si bolta aia:) foarte frumos...!!!

laur200445 11-11-08 15:12

Foarte frumos:D

B-61-KYS 29-12-08 00:38

7 Attachment(s)
de sezon ....

DJ-18-KYD 30-12-08 11:44

super masina....sa o stapanesti sanatos ! :D

laur200445 30-12-08 11:54

Alo domnul ce faci? prima nu e de sezon,desi s-ar potrivi ca nu e zapada deloc:D
Eu in locul tau as scoate 16v afara in frig si as baga KYS-ul la caldurica..:D
Numai bine,Sarbatori fericite!!!

FuNNy 30-12-08 12:14

frumoasa masina bafta cu ea, dar bata pentru ce este... interventii rapide :))

Tassoni 10-01-09 08:02

marfa rau tuningul...dar la motor nu ai modificat nimic??(cred k am vazut loganul asta pe la obor)

Ja_Rule 10-01-09 10:08

KIS`ule da tu circuli cu masina asta? trec zilnic pe la tine si e mereu pe trotuar :(

B-61-KYS 10-01-09 11:53

e masina de weekend...sau nici atunci :) Seara o mai scot cand ne intalnim cu baietii..la un "vals" , la o samanta. Am masina de servici cu care circul in timpul saptamanii ! O mai misca nevasta-mea din cand in cand .... :)

ag80bik 10-01-09 14:34

ti a iesit bine masina.am citit toate cele 10 pagini si n am decat cuvinte de lauda.esti un exemplu pt taranii care cred ca nike-ul pe luneta tuneaza masina
ii sta bine cu jantele astea.si bandourile dau bine in culoarea masinii.bafta.incearca sa umblii putin si la motor.oricum reusita masina

B-61-KYS 10-01-09 17:10

mersi bik...ai vazut ca la inceput eram si eu adeptul ptr kitch tuning dar nu m-am suparat cand mi-a atras unul atentia asupra unui lucru..sau cand m-au criticat. Sper ca anul acesta sa pot realiza la masina ce mi-am propus ! ;)

Bafta multa la toti !

ag80bik 10-01-09 21:24

toti am avut prelungiri la bari.eu am avut primu set.eram mandru de el.cu o janta frumoasa poate arata bine.ceva ce mi a placut la stilul tau de tuning:nici un scris chinezesc,sau pilot etc.inseamna bungust.

Dennis_TL 12-01-09 21:24

Salut. Felicitari pentru ce ai facut la masina , as avea 3 intrebari :
1) ai folosit doar arcuri sport si ai pastrat amortizoarele originale , ma intereseaza cum se comporta acum masina , ce sa schimbat in bine si ce in rau, cum lucreaza amortizorul acum , ajunge la capat de cursa si bate ?
2) ai jante pe 16 si ai trecut de la 15 la 16 , cum iti trage masina acum ? ai pierdut mult la demaraj, ti-a crescut consumul ?
3) evacuarea (finala ) este modificata la Stelco in Bucuresti din ce am vazut gravat pe toba. ce parere ai de baietii de acolo si de felul cum lucreaza?

Multumesc si succes in continuare cu ce ai inceput , sa stapanesti sanatos masina. Bafta

B-61-KYS 12-01-09 23:22

salut si multumesc pentru vizita. Urmeaza raspunsurile :)
1) am arcuri sport pe amortizoare stock .masina este cu f mult mai stabila ca pana acum,amortizorul nu mi-a ajuns pana la capat niciodata pana acum cu toate ca am luat ceva gropi dar eu am arcuri h&r si acestea sunt mai dure. Am auzit ca la alte arcuri sau poate si la ale mele (daca intru f tare) amortizorul ajunge pana la capat, asadar, amortizorul nu bate acum deloc.Riscul este acela de a uza amortizoarele stock .
Am cam 6000km facuti cu ea si nu am probleme iar pana acum sunt doar avantaje. Un mic dezavantaj ar fi..ptr altii dar nu si ptr mine faptul ca masina este mai rigida.
2) Am jante pe 17" . La motorul de scuter al masinii aceasta trage putin mai greu, nu mai am top speedul cu jantele de tabla, consumul a mai crescut putin, undeva la 0.5 l /suta dar nici nu conduc sportiv sa o fortez.
3) evacuarea a fost Stelco / n-o mai am de mult timp ptr ca am avut proasta inspiratie de a alege o toba fara dispozitiv silencer. De services-ul Stelco din Bucuresti sunt foarte multumit, trimitand acolo si alti amici.

Sper ca ti-am fost de folos cu informatii.. NUmai bine ,

ag80bik 13-01-09 00:25

se comporta f bine cu arcuri bune.si eu am amortizoare stok(deocamdata)si s-au distrus dupa 50000 km.si am avut ceva drumuri pe bran.am nr unui baiat din bucuresti(de la baietii de la pilot)care intareste amortizoare.si ii ies bine.daca ai nevoie...

B-61-KYS 13-01-09 08:19

Salutare BIK .
Ideea este ca poate as avea finante sa iau niste amortizoare sport insa nu vreau sa arunc pe geam si ultima farama de confort. Daca voi reusi sa achizitionez o alta masina pentru familie si o voi pastra pe aceasta pentru damblaua mea, cu siguranta voi opta ptr Bilstein ! In rest, multumesc ptr ideea cu intaritul acestora insa nu agreez astfel de practici. Produsul final nu stiu daca imi va conferi siguranta unui amortizor sport.

ag80bik 13-01-09 10:01

si eu aveam dubii dar am vazut un logan in pitesti cu ele intarite si l au tinut.depinde si de pret.daca ti permiti i-ati ceva bun.stiu cum e cu familia.fimeo are 2 ani,da nu comenteaza:-).oricum cred ca te-ai convins ca o janta lata si o suspensie buna tin altfel masina pe strada.sincer ,daca ma punea cineva sa ma apuc de un logan care are culoarea loganului tau strambam din nas.si greseam,chiar arata bine

B-61-KYS 13-01-09 11:05

:) cand ai si 215/45/17 si cu arcuri sport...crede-ma ca iti cam zdruncini ficatii ,dar si stabilitate si look sporit .. :)
Culoarea mi-a placut ca e suferitoare la ...jegul din Bucuresti :) Sper ca modificarile viitoare sa fie de bun gust !

ag80bik 14-01-09 00:00

tu te vaiti cu215?da eu 235 spatecu 225 fata.te astept pe 22 la intalnire la brasov.

Bughilas 26-01-09 09:37

Mda....frumos Golanul.......
BAfta in trafic

ag80bik 26-01-09 17:03

poate ne vedem pe 1 martie la brasov.

Relu_GTT 26-01-09 17:34

Ce e pe 1 martie la brasov ?

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning