![]() |
Re: B-05-npa
Problema cu rugina o am din cauza ca am schimbat contraaripile acum doi ani si domnu tinichigiu nu a dat nici un strop de teroson pe interiorul aripei (si eu ca prostu nu am bagat ochii pe dedesupt) a dat decat pe piesele schimbate , da ce sa fac asta e nu tre sa mai muncim si noi ; acolo oricum e boala lor si iese rugina.
|
tot acolo am si eu probleme cu ea, orice i-as face tot imi apare rugina acolo
|
solutia: aparatori de plastic care se monteaza sub aripa. (cum au masinile straine)
|
am mai auzit aceasta solutie la un prieten mai demult...dar vin calumea acele aparatori? ma gandesc k nu cad bine pt k stiti cum e la dacie...intreb pentru ca m`ar interesa si pe mine:)
|
1 Attachment(s)
vi se pare ca nu pica bine?:-) din contra vine si frumos,de rugina nu se mai aude,sunt ieftine si merita.:D sper ca nu te deranjeaza ca am postat poza aici.
|
am vazut 3 modele, dar numai un model vine perfect. modelul lui ph-33-rnr.
inainte de punere, curatat bine tabla si unsa sau data cu ulei numai ai treaba 100 de ani:D |
Foarte buna ideea asta . O sa imi cumpar aripi noi si ar fi pacat sa nu pun aparatori de plastic ,sper sa nu am probleme cu roata k e cam lasata masina , sa nu atinga ceva .
|
aparatorile astea de plastic vin prinse exact dupa inetiorul aripi nare de ce sa iti atinga
|
.Ulei si vaselina amestecate,da-i cu pistolul pe dedesubt si baga si in lonjeroane,usi si praguri.Bafta in continuare .PS frumoasa masina
|
bine raw masina daniele;);) bv ,team vazut la mine in 23 aug cu (nut) intro seara arata bine lasata jos ;)
|
am si eu o intrebare dar NPA-ul nare semnalizari pe fata:))?
|
Quote:
Quote:
Probleme cu cutia de viteze. Sambata dimineata cand am plecat inspre brasov a ramas blocata in tr. a 5-a , noroc k eram inca in bucuresti.Are cineva vreo idee dc s-a intamplat asta?Ulei are in cutie. |
eu am patit asha mi-a ramas blocata intr-a 3-a sarise siguranta aia de la tija schimbatorului de subt masina si numai cupla...
|
greu daniele mare pierdere ca nai fost si u la bv..... :( imi pare f raw asta e ,dacia daca nu se strica ceva la ia nu mai e dacie ;) lasa ca o faci incet incet ,si cu cutia probabil ca a cedat ceva sa rupt :(:(
|
tot alea cu 4 sunt la putere :D am eu una din 80, mergea a dracu.
|
E buna si una in 4 tr. da ce fac la 120 merg cu 5 mii de ture ? Imi venea sa mor de nervi ca nu merg la brasov cu masina mea,ghinion.
|
4000, nu 5000 de ture.
se mai pleaca la bv? |
ce se mai aude de masina daniel? teai apucat de vopsit?
bafta |
Nu am avut timp de nimic m-au omorat astia cu munca.Trebuie sa pun cutie de viteze mai inatai , cred ca azi o pun k imi e un dor sa ies cu babuta pe strazi sunt satul de camioane dube si alte prostii eu vreau dacia mea.
|
hai ca trec pe la tine sa urcam cutia sus,si poate facem si un peste maine;)pe la braila.
|
te-am vazut ieri :D ai trecut prin 23 ,se vede bine raw masina pe sosea ;);) joasa .
ceva noutati?? multa bafta in continoare si mult succes. |
MS frumos. Ce sa zik am schimbat doua cutii de viteze k cea a masinii a ramas blocata in tr.a 5a am fost duminica la mare , imi place cum se comporta masina , pe autostrada nu am mers mai jos de 140 da pacat ca urla planetarele cred ca la ajunge si lor , usor usor se rezolva.
|
Quote:
|
Da nu gasesc nicaieri o bara fata of of of ......
|
Quote:
bafta mult succes. |
Pai cred ca asa o sa fac si eu k nu gasesc deloc deloc.
|
2 Attachment(s)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT? In locul mastii fata si a ochelarilor vreau sa fie totul negru (gen plasa) si capota putin prelungita dar daca se poate la colturi sa fie dreapta nu curbata, ca in poza cu golful. Multumesc
|
1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva... sper sa te ajute;)
|
trebuia sa incerci la'' Show Off
Various, Masinile Voastre Preparate ''. ce mai face masinuta?mergi cu ia la cluj vineri? |
Ms frumos pt VT. Cred ca ar iesi ceva interesant la masina , astept sa intre banu pe card si dau o fuga prin vitan.
Eu as merge cu masina la cluj da mai vine cineva cu mine ? Macar o persoana .....:sad: |
2 Attachment(s)
poate iti place:D:P
|
Ms frumos. Imi plac pozele, cred k as opta pt a doua poza imi place mai mult cum vine in realitate ....
|
hai noroc..se poate sa gases pe la u o cutie de viteze in 5 trepte?sau sti pe cineva care vinde?
|
Da. cutie de viteze in 5 am . 0730090107 si stam de vb .
|
ok ms te sun maine si vb .
|
mestere nu-i frumos ce ai facut cu ,cutia plm mai bine ziceai ca e praff si nu merge decat sa o dai la teapa;) acum am cazut de kk in fata la om.....
|
Cum adica nu merge cutia ? Dc nu ai zis nimic pana acum ?
|
@deniel..nu mai vinzi jantele?
|
daca le vinzi sunt si eu interesat de ele...;)
|
Ba da le mai vand 7 mil cu tot cu gume acum sa vedem.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning