![]() |
Re: Circulatia interzisa - NON EURO
Quote:
raspuns la intrebarea ta: Da, are rost sa iti cumperi Dacia, cu conditia sa o ai tehnica impecabila. Orice masina trece ITP-ul daca tehnic este in regula. |
scz..... in capetele ale de bivoli . atunci e bn
|
Eu sincer nu imi faci nici macar un gram de nervi pt ca asta este o aberatie scoasa de iei sa ii sperie pe saraci si sa duca masinile la rabla si isi ia alta nou...dupaia ce zice nu oduc nici la rabla da nici sa o mai folosesc nu pot si asa il face pe om sa se intoarca la 360 de grade .... la salariile de zeci de milioanea care le au ar trebui sa taca din gura ca tot noi muritori de rand le platim salariile .... fara cuvinte ....
|
Quote:
360 de grade inseamna sa fie la fel. |
Nu am nimik cu nimeni dar tu doar atat face pe acest forum verifici toate cuvintele care se gresesc...probabil din oboseala sau lipsa de lumina... asta iti este job-ul?
|
Sa va vad parerile dupa ce o sa va obreasca ARR-ul pe drum(doamne fereste nu vreau asta), de doua ori am scapat , si sper in contunare sa nu am probleme
|
Quote:
Nu mai este la moda vorbitul corect/scrierea corecta sau verificarea textului scris inainte sa ii dai SUBMIT? Chiar nu stau mereu sa corectez. Poti verifica in posturile facute de mine. P.S. Te rog frumos, daca ai ceva sa imi mai transmiti, foloseste cu incredere PM-ul. Nu are rost sa facem offtopic. |
azi un prieten a ramas fara talon in bv ptr ca pe spate avea 2 cauciucurii de aceasiii dimensiune corespunzatoate numai ca profilele erau diferite iar domnu politai sau mai bn zis militian i-a zis MAI CIRCULIIICU DACIA ? asa si ala de la rar mai are rost sa iti mai recupereziii talonu?il intreaba pe proprietar.intrebarea mea este urmatoarea :chiar toti politaiii sunt cu ...ia sau o fac din cauza foameteiiii inteleg ca orice terchea berchea se face politai sau inspector rar da pana cand ne bate joc de oameniii ? ma tot intreb cat mai rezista tara asta de idiotiii nu stiu frate...bafta la toata lumea si grija mare pe unde umblatiii ca pe strazile patrieiii e o aventura sa mai circuliii cu vreo masina ca la orice pas esti vanat si amendat bye bye
|
parerea ta ...
daca masina este intr-o stare tehnica perfecta, fara alte modificari sau folii neomologate, poti circula cu ea fara niciun fel de problema si fara frica c-o sa ramai fara talon, principiu, dealtfel, aplicabil tuturor marcilor. Nimeni n-o sa interzica circulatia masinilor non euro, in cel mai rau caz o sa ne oblige sa platim taxe atat de mari incat o sa renuntam singuri la ele. |
stare tehnica perfecta ...o sa fie atunciiii cand o sa am calitate in primu rand la piese nu gunoaie de piese care le pui pe masina si in urmatoarele secunde constatii ca nu se potriveste ...aaaaaa si uitasem drumurile noastre toate lasa de dorit ca de ex eu acu 2 ani am plecat la tg-mures cu bucsaraie noua pe fata si in sighisoara am luat o groapa sau mai bn zis crater am indoit o janta si bucasaraia pe partea stanga era la loc sau mai praf ca cea din inaiinte sa o schimb ..eu zic ca cel mai important in infecta asta de tara e sa se pun unpic accentu pe drumuriii si pe piese cand se vor rezolva astea si o sa fiu gasit cu prob la bucsaraie atunciii o sa le dau dreptate la pol si la cei de la rar si o sa le zic da ma ai dreptate mi-ai oferit piese bune si drumuriii bune iar eu sunt un idiot si circul cu masina varza da atata timp cat nimic nu mai e bun si vedem cu totii calitatea drumurilor ,asta este suntem cu toti sclaviiii burtiii si mai e doar putin si ajungem la canibalism :rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
ARR -ul opreste doar camioanele, tirurile, dubitele, microbuzele. cu autovehiculele au treaba RAR mobil, ADR (autoritatea drumurilor, aia de iti cer rovinieta, parca ADR era prescurtarea), si politia (evident) stati linstiti ca exista si politisti cu capul pe umeri. Pe mine m-au oprit, si mi-au spus din start: nu ne intereseaza ca ai spoilere, jante, toba... speram ca esti in regula cu actele (sa ai ITP/RCA), ca altfel iti dau amenda pentru TOT ce ai. in rest...sa poluam in voie, pana ne este permis. Traiasca Romania:lol: |
Quote:
|
Eu am scapat acum 2 sapt. cu 50 de lei . Expirase RCA-ul si io habar nu aveam.Ma intrebat de ce este asa lasata dacia,folie,toba,etc dar i-am spus sincer: de luni pana vineri repar la dacie si ma plimb doar in weekend. La bufnit rasu, a inteles si ma trimis acasa.
|
Quote:
|
Quote:
Ai văzut cāte a īnşirat că avea īn neregulă? |
Quote:
|
Quote:
Nu toţi acceptă. Trebuie să vezi anumite semne din partea lor. P.S. Cei care au acceptat odată vor accepta şi a doua oară, depinde acum de circumstanţe. |
dati fratilor, dati...
statistic vorbind, unul din cinci roamani este parte iuntr-un dosar penal, asa ca dati... |
Quote:
|
as contesta PV-ul, pt ca jantele si stopurile se schimba cu unele adecvate, numai sa-ti faca poze iar credibilitatea politistilor stim cu totii cum e, dar cand ai ghinionul sa te opreasca o echipa mixta (Politie, ARR ori/si RAR) n-ai scapare, nu se baga nimeni si tot cu talonul luat si amenda luata ramai.
si pe actuala masina am incaltari cu doua numere mai mari, asa ca totul se rezuma la noroc :) , dar atentie la politai n-am sa dau niciodata... |
Nu dai, nu dai, pānă dai de-o situaţie naşpa.
E uşor să spui acum că nu vei da niciodată... |
Cred că deja aţi dat-o in off-topic.
|
ma baieti... in ce tara din lumea asta ati vazut masinile non euro interzise ? ... nu am cum sa faca asta.... cel mult o sa mareasca taxele la ele ... iar daca masina cu care circulati e in regula din absolut toate punctele de vedere nu au ce sa va faca...eventual o sa va ureze " drum bun ! "
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning