![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
|
Nu te supara dar vad ca ai un vw la avatar.Eu nu am masina e adevarat
|
Quote:
|
Nu va mai prostiti. In alta ordine de idei, io vorbeam serios, nu vrea nimeni o tavaleala cu mine?
|
Quote:
|
provoc pe oricine pt 1000 de euro!
|
la vale pe palti cu cipi:)
|
si numai daca mai tai un 0...ca la urma urmei, ce-i un 0 in ziua de azi?
|
doua mii
|
11 octombrie Slalom paralel pe traseul din Strand asteptam participanti..........
|
in spate la pompieri? se poate conduce si fara permis auto ?in conpetitzie mas baga si eu daca pot sa particip fara permis auto daca nu poate imi gasesc un sofer si il bag pe el la inaintare:-):-):-)
|
fara perimis <in cazul in care ai sub 18 ani ai nevoie de masina cu cmc de 1400 cmc max; rollbar; si accordul notarial al parinitlor> daca ai peste 18 ani si nu ai carnet nu poti!!!
|
ms autocty asta e trebe sami caut un sofer pana imi fac carnetul.
|
pt ce sa iti cauti sofer.....nu merge cu alt sofer la inscriere si te dai tu! fii sigur!
|
pai daca nam permis de conducere si am peste 18 anii merge eu am masina dar nam carnet masina e inmatriculata toate actele la zii .
|
daca ai peste 18 ani si nu ai permis nu merge! indiferent de automobil!
|
3 Attachment(s)
Spectacol total la slalom paralel azi pe traseul din Strand
|
Felicitari d-lui Porumb! Stie asa un pic sa rupa topurile...
|
bv cipi :D
|
bvo. Cipi ai reusit sa cobori sub 2 minute... bafta in continuare
|
Multumesc sper ca data viitoare sa cobor sub 1:50 si pt asta am nevoie de suspensie(cam scumpa dar ma ajuta Del cu 250eur):D
|
Quote:
|
Pana la urma cred ca da omul 350eur
Baiat valabil Del... |
asta cu "datu" trebuie vazuta ca va fi tare frumoasa... (m-ai imbolnavit cu sunetu de 5 cilindri), ma bate gandul sa-mi caut si eu un 5 in linie numa pentru sunetu ala demential, nu credeam ca poate sa toarca asa de frumos
Cat despre timpul de 1:50 e distanta mare si conteaza mult 8 sec. dar cred ca vei reusi daca mai modifici cate ceva pe la masinuta, te apropii de Evo, ceea ce e mare performanta, bafta! |
1 Attachment(s)
am si eu un saviem 24v 297cp turbo intercooler care se baga
Il provoc pe cipig60 pe drumu hotilor de la iesire din sibiu pana in ocna sibiului |
Hahahaha, pun 100 de drahme pe saviem. Se baga careva?
|
Quote:
|
nu stiu ce sa ma fac toti sunt contra la celica dar cum o zis adisor o sa castigam iarasi
|
del ..adisor, dupa ultima achizitie de ieri tin sa va anunt ca o sa aveti o mare surpriza si o sa castigam iarasi noi
|
Quote:
|
nu mai pune poza cu podiumul ca nu ai cum sa alergi de unu singur si sa iesi pe locu doi
|
pai si atunci aia de pe locu` 2 si 3 ce au facut??
|
i au spalat semnul de la audi sa il vezi mai bine
|
glumeam
|
Quote:
|
dar ce se intampla duminica?
E ceva ce nu stiu eu? Astept un mesaj ceva din partea voastra, sa vin si eu sa asist:lol: |
cred ca ai zis prea tarziu "sa asist"...oricum is curios ce o fost ca nu am ajuns....is recit rau:|
|
nu avem nevoie de spectatori vrem concurenti noi
|
deci....cum s-a terminat? ca prea serios esti dell!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning