![]() |
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
foarte frumoasa masina. cu jantele si cu stopurile, parca i-ai dat o cu totul alta forma :P .
intrebare: cati bani te-a dus folia ? este omologata? (fata stiu ca nu) |
in caz ca nu si-a dat nimeni seama ca din 16-17 pagini de topic au ramas doar 9 de vre'o 2 luni.....rog un moderator sa-l inchida si sa-l stearga.....pe motiv de prea multe pm-uri de la aplaudaci....
multumesc! |
Done Goppo
|
saru'mana Magos!
Dupa o lunga perioada de timp in care topicul a "prins" vre o 5-6 straturi de praf...m-am decis sa-l redeschid si sa-l continui. Am o mare rugaminte la cei care cunosc masina si/sau au vazut-o pe alte site-uri in starea ei actuala...sa nu posteze poze pe acest topic... Vreau sa continui topicul de acolo de unde a ramas... multumesc de intelegere, o zi buna! |
20 Attachment(s)
cred ca nivelul de motificari de la vremea respectiva era asta...
|
....asa taty , sa te vad 8) ......:ciggy:
|
5 Attachment(s)
a venit vremea ceasurilor suplimentare
la inceput am luat un suport de pe piata special pt golf4 care nu a rezistat mult pt ca era f aiurea proiectat din punctul meu de vedere si mai rau ma incurca... |
5 Attachment(s)
...dupa ce am scapat de suportul respectiv...m-am decis sa-mi fac unu' custom care sa fie ok...
p.s: chelia din poze ii apartine lu' Mihaitza Ghetto |
2 Attachment(s)
...si rezultatul final de care sunt f multumit
|
Quote:
|
Foarte reusite! Sa ne dai si noua detalii despre ceasuri, de unde le-ai luat , cati bani.....
Merci;) |
@tzeasta - ce bord??? inca nu e prezentat aici...dc ma dai de gol????:lol:
@Decodat - ceasurile suplimentare le-am gasit la super pret (sh) |
4 Attachment(s)
daca tot m-a dat tzeasta de gol cu bordul :rolleyes2...sa mai spun cate ceva despre el
se ia una bucata bord se golf4 la care se adauga un bucata prieten priceput (Bughy :hug: ) + leduri albe si rezulta un bord mai deosebit momentan bordul e nefinalizat (am uitat si eu, a uitat si bughy) pretul nu a fost deloc :D (trebuie sa-l cinstesc pe bughy) cam atat de spus enjoy p.s: tin sa-i multumesc lu' Bughy (pt cine nu-l stie e Fabia Rosie Ghetto Cult) care e un baiat de nota 15...chiar daca are un cazan de masina:lol::lol::lol: |
..ai stricat frumusete de "albastru" :sad: ..si e bogdy ,nu bughy :lol:
|
asta e l-am stricat :sad:..o sa-mi iau nr de giurgiu!
si pt mine e Bughy (eu i-am zis asa si tot eu sunt singurul care-i spune asa) ce bogdy??? bughy ca e urat ca boogieman=babau :lol::lol: |
frumos..golf-uletzu :D
|
frumos se vede, daca iti pui nr de giurgiu sa iti pui si ou kinder la antena, bordu chiar da bine. ce ceasuri sunt cele de pe stilp?
|
ooooo....frumos topic !
parca ai facut si niste poze acum de curan du CINEVA !!!!!!!!!! pe alea nu le pui????? |
Quote:
Quote:
nu-mi placea albastru din bord...da' mai bine pe alb ceasurile sunt: boost,temp ulei si presiune ulei si doar 1 functioneaza : boost-ul Quote:
o sa pun si pozele facute de tine & claudia...in momentul in care ajung sa prezint evolutia modificarilor pana in momentul respectiv. o seara mirifica la toata lumea! |
foarte frumos a iesit bordu ... si eu vreau sa mi-l fac ... mai stii cumva cate leduri trebuie ? si daca poti sa imi zici de unde le-ai luat sa imi dau si eu comanda de ele :rolleyes2
|
ms
ledurile sunt cumparate de la un magazin din bucuresti pe langa Obor si nu mai stiu exact cate au intrat...ceva gen 20 |
...si cu alea albastre ce ai facut?? :twisted::twisted::twisted:
|
nu mai stiu....cred ca le am prin masina!
|
man poze
|
4 Attachment(s)
next step
aveam in cap multe multe idei de "desene" pe masina....vroiam ceva ieftin si de efect....si m-am gandit la niste "patratele" mate pe culoarea masinii.... tin minte ca vb cu Lucian (l-am bagat intr-o poza ca sa stiti cum arata :lol:) si ii spuneam ca vreau sa-mi fac ceva patratele pe lateral...ceva gen "steagul de finish" de la curse:lol::lol::lol:...si el "NU gogule ca nu e pacat de ea" eu unu sunt multumit de rezultat o zi buna! |
..Foarte furmosss...mai ales eleronu ,senzatie :lol:
|
Toate ca toate dar eleronul îi mai dă 10 cai :lol: frumoşhi =)))
Acum vorbiind serios baftă gopuţ pe viitor cu MarK4 ul tău şi îmi place că vrei să îi pui nr de giurgiu :lol::lol: :dance: abea aştept ! |
Quote:
|
da da si eu am remarcat eleronul, treaba cu patratele da bine. bafta
|
Daca aveam masina neagra sigur te copiam la treaba cu patratelele.Bafta in continuare.
|
1 Attachment(s)
domnu gopo nu stiam k ti ai schimbat masina.....si mai ales aceiasi culoare.... :P
|
e aceeasi masina...doar ca in loc de motorina...am alimentat-o cu steroizi:lol::lol::lol:
|
nu e a ta asta, ca acum a ta are aripi.
ps. vezi threadu lu jock |
:lol::lol::lol:
eram acolo ca sa copieze jock bad boy-ul meu:lol::lol::lol: |
daaa...ma turnat gogoasa asta :mrhappy: ..alcolistu :twisted:
|
hahaha
se pare ca tu vrei sa fi julit???:lol: |
Re: Golf 4 - Un NOU Inceput!!!
11 Attachment(s)
am gasit niste poze mai profi cu colantul de pe stanga:D
si altele dragute de la vremea respectiva o seara placuta! |
Nu sunt un mare fan al colantului... dar pot sa zic ca a ta arata superbine.
Bafta pe mai departe! |
uite si ghena aia rosie =)) cu tot cu ingrijitor pe capota =)))
|
Robynet vrei sa-ti inchid ochiul sa-ti deschid arcada? :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning