![]() |
Re: E30 - noul meu urs..
poz'n'e ?! :lol:
|
Quote:
|
frumoasa masina!!!! sa o stapinesti sanatos si fara evenimente!!!!!! are potential..........
|
ms....astept sa vina iar caldura sa ma apuc si de exterior ca pe vremea asta nu mai merge......
|
Quote:
|
@jakal: sa il stapanesti sanatos sefulica!!!!!!
@cozo(nak): ce bine zici...oricum nu ai cum sa mergi cu ea:)):)):))....si in primavara nu te iert...mergem la "scoala de pilotaj":twisted::twisted: |
Quote:
ms daffy..... |
Quote:
|
e bagata doar la bazarul de la noi....unde chiar daca dai ceva gratis tot nu ia lumea.:)
|
3 Attachment(s)
da bine cu jantele astea?...........si bonus o poza cu spoilerul fata care e viata mea.........:lol::lol::lol:
care ai un ciocan......?.....:)) |
Quote:
|
Bafta Jakalule cu masina. Raman si eu pe aici sa vad ce ii faci la ursulete in continuare!!! Fal grizzly frate!!! 3.5!!!
|
frumoase jantele,daca erau putin mai mari erau si mai si
dar am observat ca ai cam ramas singur printre proprietari de urs,ce se intampla in ploiesti? multa bafta in continuare si numai bine ptr urs(sper ca cu venirea ierni nu-l bagi la hibernat) |
ursari suntem multi in ploiesti.....si ies majoritatea cu ei....poate nu te-ai nimerit tu prin zona .........ziua ii tinem ascunsi....ii scoatem noaptea la......."vanatoare".......
motorul ramane deocamdata 2,5 care trage bine,si vom face niste experimente pe el.... acum ca s-a ieftinit benzina l-am bagat la hibernat pe cel diesel..... |
Quote:
|
de vanzare........2500 euro neg.......acte in regula ,propietar.......
|
masina s-a vandut .... a ramas in familie, a ajuns la presedintele inferno ploiesti....
daca vrea poate sa continue el topicul cu modificarile pe care le va face...... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning