![]() |
Re: Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
Spune-mi te rog,conteaza mult ca masina sa aiba Full Service History?Din experienta ta,se poate ca o masina cu full service history sa fie mai prost intretinuta decat una fara?In general astea fara au probleme majore?Multumesc.
|
Pontul Zilei
2 Attachment(s)
@CoCaine - o masina care are carte service completa este cu siguranta o masina bine intretinuta... daca mai este si prima mana poti spune ca este ca si noua; daca nu exista carte service insa exista facturi cu reparatiile si inspectiile facute in timp util - este la fel de OK; pentru restul masinilor - mare atentie, un ochi de expert si de preferat o inspectie tehnica complexa inainte de/imediat dupa cumparare.
Pontul zilei: Volkswagen Golf 1.9 TDI - Ez: 04/1999, 90 CP, 140Tkm, servo, alus, prima mana, carte service, clima - Pret: 5000 euro Opel Astra GSi 8v - Ez: 01/1992, 116 CP, 150Tkm, servo, 17" alus, tuning, Euro 1- Pret: 1300 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin ps: Avand in vedere faptul ca cei de la Zulassungsstelle - politia-inmatriculari - au fost intr-o greva partiala in ultimele 2 saptamani am evitat sa fac oferte de masini deoarece cursivitatea procedurii de intermediere ar fi fost afectata. Incepand de saptamana viitoare totul reintra in normal, inmatricularile pentru export fiind efectuate din nou in intervalul de timp 30 minute - max. 1 ora. |
salut.Ma intereseaza si pe mine un Opel astra sau Skoda Fabia , diesel , cu ABS si A/C (minim) , in 4 usi , din min. 2002 , pana in 5000 E.Crezi ca se poate gasi ceva?
|
salutare. As vrea sa stiu si eu cum imi dau seama de vechimea anunturilor postate pe siteul mobile.de deoarece inteleg ca este vital ca anuntul sa nu aiba o vechime mai mare de 3 zile...multumesc anticipat:D
|
salut..m-ar interesa opelu` astra de la pontul zilei..
cum facem? |
Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Servus. |
Pontul Zilei
1 Attachment(s)
Pontul zilei: Honda Civic 1.5i City Edition - Ez: 11/1993, 90 CP, 250Tkm, servo, 16" alus, ABS, DVD, tuning - Pret: 2300 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
M-ar interesa si pe mine la ce pret gasesc acolo un ford tranzit sau iveco cu cabina dubla si cu remorca basculabila ,sa fie macar euro 2 si dupa 96
|
cauta si vei gasi:))
|
am cautat dar gasesc numai microbuze ,modelele aste sunt mai rare
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
esti smecher mey marius...:) eu ma chinui sa gasesc vito cu 9 locuri...si tu gasesti ciudatenii d-astea:P BV!
|
Quote:
Succes in afaceri. Servus. |
mersi la fel:) stima!
|
pontul zilei de astazi?...il astept cu nerabdare......
nu stiu cum sa iau legatura cu proprietarii masinilor ptr ca multi nu au adresa e-mail...au doar nr.telefon....si eu germana nu stiu....deci care ar fi solutia? |
Prin Marson normal,de ce crezi ca posteaza aici..?
|
marson spune-mi si mie care este comisionul tau + taxe + tot .... daca spre exemplu pretul masinii este 5000 euro , cat ma costa cu totu ?
L.E : asta in conditiile in care vreau si poze suplimentare si verificarea masinii de un mecanic :D:D |
Quote:
Toate tarifele , comisioanele percepute sunt afisate pe site AutoTrading Berlin si foarte usor iti poti calcula costurile totale ale masinii si intermedierii. cu respect, VaLeX |
2 Attachment(s)
Pontul zilei: Ford Focus Turnier 1.8 TDDi Futura - Ez: 07/2004, 90 CP, ~20.000 KM, servo, clima, radio-telefon, 1 mana, carte service - Pret: 5999 euro - NP: 19.500 euro Opel Astra 1.7 CDTI G - Ez: 08/2004, 80 CP, ~70.000 KM, servo, clima, alus, radio-telefon, 1 mana, carte service - Pret: 6999 euro - NP: 21.500 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin Quote:
Servus. |
Pontul Zilei
1 Attachment(s)
Pontul zilei: Ford Focus C-MAX TDCi Trend - Ez: 03/2005, 90 CP, ~100.000 KM, servo, clima, radio-cd, alus, xenon, 1 mana, carte service - Pret: 9.800 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Pontul Zilei
1 Attachment(s)
Pontul zilei: Volkswagen Golf V 1.9 TDI - Ez: 11/2003, 105 CP, ~134.000 KM, servo, clima, radio-cd, alus, Euro 4, carte service - Pret: 9.700 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Pontul Zilei
2 Attachment(s)
Pontul zilei: Opel Corsa 1.3 CDTI Edition - Ez: 01/2005, 69 CP, ~45.000 KM, servo, clima, radio, prima mana, carte service, Euro 4 - Pret: 6.299 euro Ford Focus Turnier 1.6 TDCi DPF - Ez: 03/2006, 110 CP, ~100.000 KM, servo, clima-automat, alus, radio-CD, prima mana, carte service, Euro 4 - Pret: 8.299 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Buna ziua ! Imi puteti recomanda o masina pana in 4000E ,care sa nu fie insa mai veche de 8 ani si km sub 100.000 ? Un opel astra credeti ca am putea gasi in banii acestia ?
Multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
Servus. |
Salut, am o intrebare.
La o masina cu motor de 5.400 cm3 (ex. Bmw 750 IL, an 95-96 daca conteaza) cat ar costa numerele acolo pe 2 ani, sau daca ar fi o varianta sa fie inmatriculata definitiv acolo si sa se plateasca impozitele din Romania, pentru ca la noi ar fi imposibil sa o inmatriculez, si in Romania nu se gasesc asemenea masini si sa fie cat de cat ingrijite. Mersi anticipat pentru raspuns. |
Quote:
Pentru numere de zoll: 400 de euro/an Steuer (impozit) + ~1800 euro/an (numere, asigurari, carte verde, acte). Servus. |
Quote:
Am calculat taxa de poluare, la o vechime de 13-14 ani, la euro 3= 1700 euro, la euro 2= 3700 euro. La exemplul dat de mine an 95-96 e posibil sa ia euro 3? Daca nu suma de inmatriculare e dupa parerea mea imensa.:evil: |
Quote:
|
Pontul Zilei
4 Attachment(s)
Pontul zilei: Porsche Carrera 911 4S 997 - Ez: 11/2004, 355 CP, ~25.000 KM, FULL -tractiune 4x4, tiptronic, piele, Navi+TV, pilot automat usw., prima mana, carte service - Pret: 69.000 euro - inclusiv acte, asigurari, comision, numere zoll - 3 luni. Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Salut
Sunt interesat de un Opel Corsa C, sa aiba sub 90.000 km benzina/motorina si in 4 usi Sau daca ar fi un Opel Astra G(hatch), aceleasi caracteristici ... Gasesti ceva pe la ~4300 euro :???: Multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
Opel Corsa 1.0 12V Eco - 12/2001, 58 CP, 60 Tkm, prima mana, clima usw. Detalii: Auto Trading Berlin |
Quote:
...ce pret ? |
4 Attachment(s)
...pretul initial 4.500-4.800... negociate ambele la 4.300 euro.
+ pont: masina unui vecin.. astazi a pus-o la vanzare.. masina se aude si merge super.. pretul este negociabil ;) Servus. |
Pontul Zilei
2 Attachment(s)
Pontul zilei: Ford Puma - Ez: 04/2000, 125 CP, ~160.000 KM, servo, clima, alus, scaune sport, CD - Pret: 3.299 euro Opel Tigra 1.6i 16V - Ez: 01/1999, 106 CP, ~170.000 KM, servo, clima, alus, sistem audio, piele, scaune sport, carte service - Pret: 3.699 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Pontul Zilei
3 Attachment(s)
Pontul Zilei BMW 318i - Ez: 09/1993, 113 CP , ~ 180k ,EURO2, SERVO, AIRBAG, DVD, Evacuare REMUS , Geamuri electrice - Pret: 1.850 euro Suzuki Vitara X-90 Targa - Ez: 12/1996 , 97CP ,131k , , geamuri el. , inchidere centralizata - Pret: 3.950 euro Opel Astra 1.6 GLS - Ez: 1/1996, 140k, 71CP , Servo , inch. centralizata , Jante aliaj 15" , trapa - Pret: 1.750 euro Contact AutoTrading Berlin sau Y!m : mario_nico80 |
Salut! M-ar interesa ce pret ar avea un BMW 520i(de preferat) sau 520d,150-175k km, sa aiba euro 3, an 1999-2000 cu ceva optiuni pe el(jante, ac(sau clima), geamuri,etc)...pe mobile preturile variaza de la 5000 in sus insa m-ar interesa exact pretul corect al unei asemenea masini.
Multumesc anticipat. |
Pontul Zilei
2 Attachment(s)
Pontul zilei: Ford Focus 1.6 TDCi - Ez: 01/2006, 109 CP, ~170.000 KM, xenon, pilot automat, servo, clima, radio-CD, telefon, 1 mana, carte service - Pret: 8.399 euro Ford Focus Turnier 1.6 TDCi - Ez: 01/2006, 109 CP, ~160.000 KM, servo, climatronic, ESP, radio, telefon, 1 mana, carte service - Pret: 7.999 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
la ce pret gasesc un alfa 156 1.9/2.4 jtd cu euro 3?mersi fain
|
Quote:
...coduri motor euro3 AR37101 (1.9) si 839A6000 (2.4) |
Un golf 3 1.9 TDI de prin 94-95 cam in ce bani se gasesc,si ce euro are?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning