Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

MicDaRAu 03-01-06 10:17

acum de curiozotate asa!...cati membri din bucuresti au permis si cati au masini...ca ar fi aiurea sa se faca o intalnire pedestriana!!! oricum eu o sa vin cu masina ca imi e lene sa merg pe jos!! da ar fi naspa sa vin doar eu ,tarkan si cu JBL(nu stiu daca e membru inca dar stiu ca vrea sa devina) cu masina !!!
va salut cu respect

KAmikazee2005 03-01-06 11:09

mey MicDaRAu nu ti-a ajuns sa postezi un mesaj... ti-au trebuit 6? ? ? ?
Alex23Gam = am sters eu posturile scrise de multe ori!

GolfuletzS 03-01-06 11:39

chill sunt probleme cu forumu !

aDytZa_1989 03-01-06 14:46

Stefane cand ai tu timp te rog sa stergi si tu din msg de mai sus si sa lasi decat unul. respect baieti :D

MicDaRAu 03-01-06 17:24

scz!!! eram la un net cafe si nu imi arata ca am postat mesaju!!
tot imi dadea o eraoare!!
imi cer mi de scuze
!

mertan 03-01-06 17:49

potzi sa le stergi chiar tu mai. :P

MicDaRAu 03-01-06 21:35

okey!...acum ca s-a rezolvt treaba cu cele 6 posturi pentru care imi cer iar scuze!!!
cati membri suntem in buc care avem masini si permise?

MicDaRAu 04-01-06 00:41

punctul unde vreau sa ajung ! este ca in bucuresti avem nevoie de mai multi memebri si cred ca toti sunteti de acord cu mine!!!
deci! trebuie sa gasim o strategie de a atrage noi membri!!!
acesta as vrea sa fie unul din subiectele primei intalniri !!!
si pana la urma... memebri ii poti lua kiar d p strada!..sincer nu cred ca cineva poate nu poate fi membru daca nu posteaza aici !!!
in sfarsti...cred ca ati prins ideea a ceea ce vreau sa zic !!!

GolfuletzS 04-01-06 08:27

ps: problema s`a rezolvat ! :D

multumim pt intelegere!

aDytZa_1989 04-01-06 08:55

cati membri vin sigur pe 14 ianuarie 2006 la intalirea crazy drivers buc. ea va avea loc la ora 19:00 in fata stadionului national ( la capatul troleibuzelor) asteptam cat mai multi mb si de aici si din tara. respect :D :D :D

B-14-BYE 04-01-06 18:07

sal

nush daka ati auzit dar eu m-am retras din clubul crazy drivers.. deci eu nu o sa vin. va urez intalnire placuta. si un an nou cat mai bun . prefer sa nu vb despre retragerea mea. dar este provocata despre vorbele aiurea care se aduc la adresa mea. de catre marii stiutori ai forumului

aDytZa_1989 04-01-06 18:29

doar4u18 crezi ca e bine sa pleci. man tu ai fost al doilea membru din buc. acum cand si filiala din buc incepe sa prinda forma, sa obtina membri
tu te retragi. man inainte sa iesi din club te rog sa te gandesti de 2 ori inainte de a face acest pas. este adevarat ca exista si neplaceri insa tu nu poti sa nu le bagi in seama, sa te faci ca nu le stii. sa incerci sa treci pe langa ele ca si cum nu ar exista. man dupa mine eu zic sa te gandesti. parerea mea este ca filiala din buc are nevoie de membri.si inca cv tu zicei ca pusti de 16 ani vor iesi din club si acum tu ne parasesti. eu zic sa te mai gandesti macar umpic ce faci si apoi sa iei o decizie. respect baieti

MicDaRAu 04-01-06 18:46

sper sa te razgandesti si te asteptam pe 14!!! si sper ca abia dupa sa iei o decizie!!!
RESPECT

P.S. bucurestiu are nevoie de membri!!!

MicDaRAu 04-01-06 18:47

sper sa te razgandesti si te asteptam pe 14!!! si sper ca abia dupa sa iei o decizie!!!
RESPECT

P.S. bucurestiu are nevoie de membri!!!

aleks 05-01-06 00:22

kiar, d c te-ai retras?
eu knd vb cu tine pe messenger ultima data nu erai suparat...
da-mi maine un buzz, k sunt curios ce s-a intamplat...
astept :wink:

aDytZa_1989 05-01-06 18:06

:( :( :( :( este o zii trista (pentru unii) ceeia ce nu imi doream sa se adevereasca s-a adeverit, doarr4u18 a parasit clubul din cauza unor vorbe aduse la adresa sa. acum ca am mai pierdut un membru rog toti membri din buc sa aduca membri noi (avem nevoie de asta). deocamdata intalnirea ramane stabilita, va avea loc pe 14 ian 2006 ora 19 la stadionul national. acum sa vedem dc va ramane asa. respect si numai bine :?

MicDaRAu 05-01-06 21:57

avand in vedere ca am propus aceasta intalnire!! tin f mult sa se tina!!! nu pentru ca eu am propus-o!! DAR pentru ca simt ca putem face ceva frumos si pentru asta tre sa ne punem pe treaba!! asa ca rog toti membri sa spuna daca le convine data ora locul! si daca nu sa propuna si sa supunem la vot!!! RESPECT! BAIETI! si sper ca doarr4u sa se intaoarca! sper sa resesc sa il fac sa se intoarca!!

aleks 06-01-06 15:19

sincer nu cred k motivul care l-a facut pe doar4u sa iasa este suficient de puternic pentru a-l tine departe de noi...
am vorbit cu el si m-am lamurit care a fost motivul...
sper sa se aplaneze conflictul...

aDytZa_1989 06-01-06 16:44

oricare ar fi motivul te rugam doarr vino inapoi. sa stii ca te poti baza pe noi. pe toata filiala din buc dar si pe cele din tara. nu te vom lasa la necaz.vino inapoi doarr aici iti este locul printre \"nebuni\" :D :D nu in alta parte. crazy drivers team te asteapta :hug: :hug: :hug: . cat despre cei ce vor sa ne atace din afara dc vom fi uniti vom :pistoles: :2gun: :2gun: respect baieti :D :evil: si te asteptam inapoi doarr :roll:

Low_Ridah 06-01-06 20:58

Mdea .... precum am promis ....pe data de 14 ian am sa fiu prezent la prima intalnire oficiala din Bucuresti ....sper sa ne auzim cu bine ....Aditza ...am sa te mai sun eu inainte sa plec din Sv ....

aDytZa_1989 07-01-06 08:29

ok low te asteptam. te rog sa treci si pe golf II sa iei cataloagele alea.asta dc poti dc nu ai timp sa le iei nu este nimik vom apela la posta romana. :D :D baieti intalnirea este pe 14 ianuarie 2006 acelasi loc insa eu zic ca ora sa fie17:00 si nu 19 pentru a avea mai mult timp. acum postati si voi dc sunteti deacord. numai bine tuturor. :D

MicDaRAu 07-01-06 09:00

okey fratilor! deocamdata nu vad de ce nu intalnire sa fie la ora 17:00 !!!
LOW RIDAH te asteptam la intalnire !!!
RESPECT !!!

MicDaRAu 08-01-06 17:10

Poate mai da o ninsoare pana saptamana vitoare :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: la intalnire!!! niste drifturi , ceva!!! :twisted: :twisted: :twisted: RESPECT

aDytZa_1989 08-01-06 19:11

baieti ne vedem pe 17.01.2006 la stationul nationa la prima intalnire din buc .....care se duce sa il iau pe low ridah. m-as duce eu da nu am masina. :lol: si nici carnet :lol: ia ziiceti care se ofera :twisted: . haideti pe rand nu toti asa :D :lol: respect

MicDaRAu 09-01-06 20:42

baieti!!! stand de vorba cu uni membri din buc!! nea-m gandit sa skimbam locul intalniri!!! asa ca noua locatie va fi in parcul TITAN la biserica de lemn! in parcarea de la restaurant! sau ce dreaq e ala!!!
respect!!!

aDytZa_1989 09-01-06 20:45

14 ianuarie 2006 ora 17 TItan aici intalnirea crazy drivers. cei din buc stiu locul. va astept :twisted:

MicDaRAu 09-01-06 20:46

DECI intalnirea va avea loc SAMBATA 14 IANUARIE ORA 17:00 IN PARCUL TITAN LA PARCAREA DE LANGA POD, DE LA BISERICA!!!

aDytZa_1989 10-01-06 10:15

blackpower dc nu vii la intalnire asta patesti ::lol: :boxing: :boxing: :chainsaw: :2gun: :bat: :peace: . respect :twisted:

MicDaRAu 10-01-06 22:34

Personal ROG toti membri din bucuresti sa fie prezenti la intalnire!!! si sa posteze pe forum daca au treaba in ziua respectiva sau au altceva planificat pentru a gasi o solutie sa fim TOTI membri CRAZY DRIVERS BUC. prezenti la intalnire!!!
RESPECT

Low_Ridah 11-01-06 22:07

Din calculele mele ...cred k am sa ajung in Bucuresti pe undeva pe la ora 23 (vineri) .......eu am treaba sambata pana la ora 14.....de la 14 sunt liber ...dar ar fi indicat sa face intalnirea pe la ora 17 ...k sa mai pot sa mai ajung si eu la un tren pe la 12 .....
Asa....eu habar nam Bucuresti .....dar dak miar explica cineva pe unde draq tre sa o iau sa ajung la punctul de intalnire ar fi superb.....cu metrou ma descurc ...dar de la metrou pana la locul de intalnire cum fac .. :roll: Am sa rog si eu la randul meu ....k toti membrii din club si cei care vor sa intre in club sa faca tot posibilul sa ajunga la intalnire ....este ffff importanta ....
Doar4U .....eu te astept la intalnire ......sa stii k nu te uit ....am sa te sun sa iti aduc aminte ......vii la intalnire chiar dak nu mai faci parte din club .......te astept cu bratele deschise....;) ..
Multa Bafta baietii .....sa ne auzim cu bine ;) ..mai vb pe mess

trankan 12-01-06 04:23

hm..eu s-ar putea sa nu ajung...tresa plec vineri seara din bucuresti..si nu cred ca ma intorc pana duminica...asa ca nu promit nimik....imi pare rau...asta este...

MicDaRAu 12-01-06 20:55

okey trankan!!! nici adytzu nu poate ajunge!!! aici apare o mica problema!!!daca mutam intalnirea duminica atunci va lipsi Low!!! deci nu o prea putem muta duminica! dar vor lipsi doi membri importanti din buc!!!
asa ca propun sa mai rganizam o a doua intalnire duminica! asta daca este toata lumea deacord!eu voi fi preznet si sambata si duminica( in eventualitatea in care va fi o intanire duminica)!si vom hotara daca va mai fi o intalnire duminica sambata la intalnire!!!

RESPECT

aDytZa_1989 14-01-06 08:14

iatane ajunsi pe ultima 100 de metri pana la prima intalnire oficiala crazy drivers. cu toate ca astazi eu voi fii la scoala :cry: tot o sa incerc sa vin si nu o sa va las balta :D . respect

MicDaRAu 15-01-06 08:53

nu pot sa mai comentez nimic! se vede cat de interesati sunt membri din buc.! in afara de persoanele cu care am venit eu la intalnire nu a venit nici un membru al clubului C.D.!!!

Low_Ridah 15-01-06 10:51

Deci ...acum spun clar si concis......sper k eu sa ajung sambata viitoare .....am sanse ffff mari sa fiu in Bucuresti pe data de 21 .....asa k rog toti membrii CD Bucuresti sa faca tot posibilul sa ajunga ......dak nu sunteti interesati nu va mai bagati in discutii degeaba .....se incearca a se face o filiala la Bucuresti ...dar cu membrii care nu vin la intalniri ...nu se poate .....Doresc sa informez toti membrii Bucuresti ....k acest club nu este o joaca .....sunt nijte lucrui serioase ....cat se poate de serioase.......Rog pe cei care sau anuntat in club , sa vina la intalniri .....Asta dak doriti sa fiti in club ..... Sper sa numi fi batut gura degeaba pe acest forum .. :evil: ......Numai bine !!!!.....

MicDaRAu 15-01-06 12:07

RESPECT LOW!!!
dupa cum spunea si Low!!! cine vrea sa faca ceva serios in clubul asta sa vina la intalniri ! faptul ca uni se anuntza pe net si nu vin la intalniri inseamna lipsa de repsect pentru cei care fac tot posibilul sa organizeze ceva!!!

in legatura cu sambata vitoare! acelasi loc aceiasi ora!! sper sa nu fiu iar doar eu cu cativa prienteni!&Low daca o sa vina in buc!

trankan 16-01-06 00:42

hh... eu unu nu ma simt..:) printre cei care se anunta si nu vin..:)) din contra eu am anuntat ca nu o sa vin...sambata sper sa fiu in bucuresti...sper sa nu mai intervina nimik...dar..totu e relativ...deci nu bag mana in foc..:P

aleks 17-01-06 07:57

so...
mult succes cu intalnirea cea noua atunci.
nu va suparati, tuturor ni se poate intampla sa avem probleme.

Low_Ridah 20-01-06 18:57

Deci ...anuntz oficial ....si sigur ...
Diseara la ora 1 plec din SV ...si cred k ajung in Buc pe undeva pe la ora 8 ...deci sambata 21.01.2006 sunt prezent in Bucuresti ......rog sa se faca intalnirea ....Eu sunt disponibil ....rog sa vina cati mai multi .....
Rog cu cea mai mare seriozitate sa se faca intalnirea si sa vina cati mai multi membrii ....
Am sa mai postez cu locul si ora exacta unde va avea loc intalnirea !!!

Low_Ridah 20-01-06 19:48

SAMBATA 21 IANUARIE ORA 17:00 IN PARCUL TITAN LA PARCAREA DE LANGA POD, DE LA BISERICA!!!]
Va asteptam pe toti membrii ....sper sa nu vorbesc degeaba ....va astept ....
Asteptam si oameni noi ....nu neaparat membrii ....

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning