![]() |
Re: ROMEXPO, 15-16 Martie 2008 4TuningDAYS - scurta descriere
si vineri, apropo... "neoficiale" :)
|
hai lume...nu va crispati la pretul biletului. Cat o fi, atat o fi. Sa ne bucuram ca va fi show, va fi distractie, si se intalnesc multi prieteni la un loc, se vor lega prietenii, se vor reintalni multi prieteni care se vad poate odata pe an la cate un show.
Si pana la urma urmei...ne uneste aceeasi pasiune costisitoare...TUNING. |
Quote:
|
Anul trecut am stat de joi pana duminica,anul asta sunt in sesiune in perioada aia asa ca nu stiu daca voi veni mai mult de 2 zile.Vom fi acolo.
|
sal....cat costa biletul d intrare??sau cum se intra??
|
da.......cat va costa biletul sa stim si noi......
|
Quote:
|
lasa-l ca iar te crede cineva, cum am patit si eu... :))
|
Parcarea se plateste?
|
in legatura cu toata discutia legata de pretul biletului, cred ca trebuie deschis un topic, cu titlul 10 RON=100.000 ROL intrare. :)
|
am fost si data trecuta...voi fi si acm...:D:twisted: cum zici u santos :D sa inceapa nebunia:twisted:
|
Quote:
pretul NU a fost anuntat nicaieri... a fost mentionat in oferta care a plecat DOAR catre firme, si nu stiu cine a facut rost de ea si a publicat-o... acolo a fost mentionat 10 RON care era o estimare fara TVA ca urmare. pe aici se va invarti pretul... minim 10, 12, maxim 15 RON dar in nici un caz nu e un capat de tara, am obosit deja o sa fac un topic separat cu asta, cand o sa intre biletele la imprimeria nationala pana atunci, mai dati-mi o pauza ok? |
aoleu ce conteaza atat cat e biletu ? rabdare ca mai e pana atunci ;) succes cu organizarea baieti!
|
>>>>>>>>in legatura cu cursa de scooteru......un detaliu ceva ca fierb........pls<<<<
|
Ma Fratilor Daca Va Pasioneaza Cu Adevarat Nu Mai Mancati O Saptama Sa Veniti Acolo.e Cel Mai Tare Eveniment Al Anului Pt Mine.e Mai Ceva Ca Sarbatorile De Iarna
|
@maryo: amin!
@Gratian: eu zic ca a fost buna ideea mea cu inserarea pretului in titlu :lol: |
e foame de bani ... 10-15 ron intradevar sunt ceva bani :)) fratzilor o cola si un pachet de tigari costa 10 ron ... cred ca nu atzi inteles ca e vorba de ROMEXPO 2008 !! ;)
|
Quote:
|
Pey n-o sa fie doar 4tunning pe 15-16 martie daca te uitai, o sa fie mai multe chesti dar din cate am inteles intrarea o platesti o data pt toate, oricum mai eeeeeeeee....
|
quick ma iei si pe mine pls sub capota sau in portbagaj sa nu platesc intrarea doar sa intru ca dupa ies eu mascat cumva :))))))) adevaru ca 10ron e o avere uni isi pun leduri de ei gen rx8 nfs etc:)
|
dap my bad -=- 4TuningDays 2008 ROMEXPO -=- dar sunt sigur ca a inteles toata lumea ...
Quote:
|
vreau sa particip si eu ori la expozitie ori la cerculet cum fac cui trebuie sa platesc cu cine sa i au si eu legatura sa imi fac o programare ...
|
Exista un formular de inscriere...dar de ce nu vb cu Florica ?
|
caline programare e doar la dentist :D
asteptam un program mai detaliat al zilelor pe ore asta daca aveti ceva in minte cum a fost anul trecut |
Serios daca va mint .Ma uit in fiecare zii pe site doar sa vad afisajul ala cu cate zile mai sunt pana la 4tuningdays.
|
O sa fim acolo :D Mereu prezenti
|
deshi is departe..am fost la siab anu trecut...shi tre sa ma duc shi la asta....nu se poate...burnout:D:Dwwwow
|
cine nu stie ca asta e cel mai mare eveniment al anului ...chiar nu are cultura generala !!!pt acest eveniment parcurg 1200 km (dus-intors) si asta in fiecare an si sunt sigur ca asa o voi tine in urmatorii 50 de ani :)) :))
|
Quote:
Anul trecut am avut treaba prin zona Brasov in perioada show-ului, insa am vizitat salonul 2 zile la rand (si la dus, si la intors) Pe de o parte, imi pare rau ca mai e doar o luna de zile, pentru ca sunt multe lucruri pe care nu am timp sa le pun la punct cu masina....insa pe de alta parte, nu mai am rabdare sa astept atat...cred ca voi veni de pe 10-11 martie, sa nu pierd nimic :lol: |
abea astept ... mai e o luna :))
|
Mai putin de o luna......sa va tineti bine la ce va fi.......DISTRACTIEEEEEEEEEEEEEEEE......categoric. :-)
|
anu trecut ragaiam fum de cauciuc :)))
anu asta cred ca mi se face rau :) |
inca putin :D abeaaaa asteptttt !!! Cel mai mare eveniment auto al anului se apropie :D :wink:
|
abia stept.....de 2 ani sunt nelispit de la saloanele de tuning:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted ::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twi sted::twisted::twisted::twisted::twisted:
DAMN!VREAU SA VINA MAI REPEDE!!!>:)>:)>:):twisted::twisted::twisted: |
fumuri ... burnout-uri cerculete demonstratii :)) chestii trestii :P
|
Salutari la toata lumea.....am sa fiu si eu prezent acolo mai mult ca sigur.....dar vreau sa va intreb cum e cu intrarea....se plateste acolo sau cum?
|
Quote:
|
Eu nu inteleg de ce va mai chinuiti!
Sincer. Daca nu au gasit informatii despre cat va costa biletul, daca se plateste intrarea, samd., inseamna ca nici nu merita sa ii bagi in seama. Pai asa pasionati care intra odata la 100 de ani pe forum si citeste ultima pagina cel mult de posturi... eu unul ma lipsesc. Parere personala. Toti avem dreptul la una. |
Da biletu` ...??? biletu` ...???
Cat e biletu` ??? Scump doamna, scump.... dincolo era mai ieftin ...!!! |
wowww deci de-abia astept
pentru prima data cand o sa vin!!!!!!!! sper sa fie distractieeeeee!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning