![]() |
Re: Machetele mele - andreizr1
Quote:
Seruuuuus , ce mai faci ? Stiu de rotile fata de lambo , mi-ai mai zis de ele , dar nu tare am gasit , si rotiile astea de pe corvette mi-au placut f mult. Au mai aparut ceva chrisler 300c cu ceva jante negre cu buza cromata .... cred ca voi incerca si un set de ala. Fordul este 1/43 100% |
4 Attachment(s)
Pajero evolution 1/43 cararama
Mercedes 280SL 1/43 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salutari , am revenit si eu pe aici , si va prezint 2 japoneze:
Nissan 350Z Nismo 1/43 Rastar ???? Subaru Impreza 22B 1/43 Delpadro |
Quote:
|
Quote:
In rest e ok. Nu prea sunt eu pretentios, orice e mai bun de bburago este ok :) |
7 Attachment(s)
Azi 2 frati BMW :
Z M roadster 1/43 Z8 1/43 schuco Z3 -ul este foarte detaliat , jantele pe spate sunt mai late decit cele pe fata , si multe detalii, excelenta. |
Normal că e mai detaliat, doar e un Schuco.Bună alegere.arată foarte bine!
|
Arată foarte bine acest ///M Roadster!
|
O batrana foarte frumoasa 280 SL, imi place pe rosu:!:
|
nice....
vad ca se tot inmultesc michidutele tale |
Frumoase BMW-urile tale amandoua. Interesant acel 350Z, nu am mai auzit de aceasta firma pana acum. Bafta in continuare!!!
|
Quote:
Quote:
|
Faine machetele feliciari pentru ele si mai ales pentru Manta 1:1,pe care l_am admirat de multe ori prin oras!
|
Quote:
MERSI MERSI DA UN BLIT NEXT TIME ;) |
8 Attachment(s)
Salutari, vorbeam si pe topicul lui Calin despre machetele Bburago 1/43 , despre cele reusite ca macheta , dar le strica rotile alea nasoale.
M-am pus pe treaba si am facut un super Viper RT/10 ( rotile de la lamborghini gallardo street tuners ) , Eu zic ca a iesit ceva de capul ei. A doua este un porsche 904 Cararama. Enjoy! |
defapt asta era si smecheria...imi aduc aminte ca si mie mi-a zis cineva de ea
chiar a iesit bine, nici eu nu sufar butucii aia pe care bb ii numesc "roti":ballbounc mno asta e:eyebrow: Porschele este foarte frumos, este una dintre machetele cararama despre care eu nu stiam, arata foarte bine:yes: bravo pentru machete, imi plac:!: |
Bravo!
Ma bucur ca ai reusit si arata chiar foarte bine asa Viper-ul. Porsche-le il am si eu de la Thunder, e foarte fain intradevar. |
excelent...te apropii de adevar
mai ia un lambo din acela si foloseste rotile de fata si ptr puntea spate de la viper...o sa vezi ca da mai bine...asa cum e acum, rotile din spate sunt prea mari spor la treaba... |
5 Attachment(s)
Renault 5 Turbo 1/43 ( foarte draguta macheta, cu detalii excelente , nu stiu ce producator este ptr ca nu scrie )
Alpine A110 1/43 delprado |
Uuu, ce faine sunt amandoua. Acuma le-ai luat? De unde?
|
Quote:
salut Calin , alpine- ul e nou iar R5-ul e mai vechi sunt luate de pe ebay . |
6 Attachment(s)
Lancia Stratos 1/43 DelPrado , o macheta excelenta , si te ajuta sa vezi ce proportii are masina in realitate, ceea ce nu vezi in poze. O masina care nu m-a impresionat prea tare pina cind am vazut formele , in " 3d " ;)
Datsun ( Nissan ) 240z 1971 1/43 Delprado , taticul lui 300 ZX si 350 Z si de altfel al intregii game Z de la nissan |
6 Attachment(s)
Salutari , azi 2 japoneze ;)
Toyota supra 1/43 Motor max ( jenanta de noua, dar am incercat sa o salvez cu un set de jante noi :-P ) Mazda RX-7 1/43 Delprado ( ptr ca e neagra nu prea se vede in poza, dar macheta este excelent realizata ) enjoy ! astept parerile voastre despre supra ... |
frumusele japonezele, chiar imi place cum ii sta suprei cu jantele alea, iar rx-7 e interesanta dar cred ca ar fi dat mai bine pe alta culoare, dar nu m-ar deranja sa o am in colectie si asa neagra :D.
|
6 Attachment(s)
2 supercar-uri
Jaguar XJ220 delprado 1/43 ( o macheta f bine facuta , dar a ajuns la mine fara o oglinda ) Si ... am mai salvat un Bburago 1/43 de la monotonia rotilor naspa :) Ferrari F40 1/43 , rotile pe spate nu au iesit chiar cum mi-ar fi placut, dar nu raman ele asa :) |
oricum ca au iesit sau nu cum ai vrut, eu zic ca arata foarte bine.total schimbata macheta.buna initiativa:wink:
|
4 Attachment(s)
Azi 2 masini ( aproape identice )
Lamborghini Miura 1/43 Mondo motors Nu m-am putut hotari la culoare , si le-am ales pe ambele :D Pe cea rosie am facut un excercitiu ... am pus jante mai moderne , voi ce ziceti , arata mai bine ? Sau sa le las pe cele originale ? |
ala rosu e mai "bengos"...:)
|
Frumoase imi plac :joy:
|
Foarte frumoase mititelele prezentate mai sus in special cele verzi:!:
|
Foarte faine si Stratos si Datsun-ul. Foarte faina si Mazda RX7 si ti-a iesit fain Supra. Vreau si eu Supra. Jaguar-ul e tare iar Ferrariul este super cu rotile alea. Cele doua Miura sunt frumoase dar ala cu roti noi parca arata mai bine. Fa-mi si mie rost de Supra. Bafta!
|
foarte frumoase machetele, esti pe drumul cel bun....renault 5 turbo este produs de UH Models, il am si eu si cu toate ca este un producator de nivel mediu ,am observat destule machete de calitate de la el. la mai multe, iar pentru italience reusite incearca starline models(preturi foarte accesibile, cam cat un bburago din benzinarie) sau granni si de agostini italia(ceva mai ieftin chiar). o zi magica iti doresc!
|
Quote:
Quote:
Quote:
mersi de sfat , voi cauta :-) |
8 Attachment(s)
uraaa a sosit una din masinile mele preferate :D
Lancia Fulvia 1/43 |
Quote: