![]() |
Re: Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
5 Attachment(s)
Salut!
vlad_VSV - putem aduce si din mocheta. Informatiile sunt pe una dintre paginile anterioare - e un post lung cu poze, preturi, detalii. Noi acum suntem in concediu, revenim prin 15.08. In zilele ce vin, incerc sa re-centralizez informatiile despre covorasele de mocheta si le voi posta din nou. Atasat ai pozele covoraselor de cauciuc pentru Punto III. Cele de mocheta au aceeasi forma. Toate matritele sunt aprobate de producatorii masinilor. Covorasele de mocheta se produc si le importam doar pe comanda, datorita diversitatii mari de optiuni posibile. Cat priveste notificarea prin e-mail : in primul rand, multumesc pentru sfaturi. Da, toate setarile sunt OK, drept dovada ca acum am primit notificare. Cine stie... nepatrunse sunt caile internetului... :twisted: Tuturor colegilor de forum: in contextul de mai sus, daca vedeti ca nu va raspund in cel mult 48 de ore, va rog sa ne scrieti pe [email protected] Multumesc, Mircea |
ok,atunci astept pana reveniti din concediu
ps:am punto II , an 2001,nu e chiar ultimul model,grande punto e punto III cele din spate par a se potrivi ins acele de pe fata pe interior merg prea mult inspre consola centrala,si ar trebui sa fie drept,dar vb dupa ... |
Salut!
vlad_VSV - Scuze, dar in cataloagele noastre nu-i asa. Ei numara si generatia scurta din 2001-2002. Prin urmare, Punto III este generatia de dupa 01.2003 (face-lift al modelului 2001-2002), care acum se vinde sub numele de Punto Classico. Grande Punto e alta mancare de peste... ;) Important, este anul, oricum. Din cataloagele fabricii, cele din poze ar trebui sa fie pentru ambele modele de dupa 2001 ( II si III). Multumesc, Mircea |
am inteles,nu stiam cum e trecut in cataloage,oricum anul e 2001 si e modelul fara face lift , inaintea celui cu facelift , adica punto classico , dar ma gandesc ca ii la fel masina , ca nu exista modifcari majore , astept poze cu covorasele din material dupa concediu :)
|
Salut!
vlad_VSV - ca si forma, covorasele de material sunt la fel ca si cele de cauciuc. Matritele sunt, oricum, aprobate de producatorii masinii. Covorasele textile vin sigilate si noi nu le desfacem si nu le vom desface niciodata ca sa le facem poze. Nu ar fi cinstit fata de cei care le-au comandat si le-au platit! Ca si material si configurare, te rog sa vezi postul cu covorase textile. Ce vom posta dupa ce venim din concediu va scurta doar posibilitatile de alegere. Multumesc, Mircea |
Buna. Tavita pt portbagaj Matiz ai? daca da care e pretul, si in cat timp ajunge? Ms.
|
salut,as vrea sa stiu si eu pretul la un set de covorase pt audi a4 b5 din 1995
|
Salut!
Scuze pentru intarzierea in raspuns, dar tocmai am venit din concediu. nikecriss - da e pe stoc. 134 ron daca vrei speciala pentru Matiz sau ~75 ron daca vrei una dreptunghiulara care acopera practic tot portbagajul Matizului cu exceptia degajarii aceleia din stanga. Transportul e gratuit prin curier rapid. Daca ne suni luni pentru comanda, marti ar trebui sa o primesti. Covorase de cauciuc speciale pentru Matiz, nu doresti? chelloo - 120 ron, plus 15 ron un partial din curierat. Daca iei si tavita pentru portbagaj ai inca 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit. Weekend placut! Mircea |
covorase ptr un golf 4 variant ai si la ce pret?
|
Salut!Covorase pt Corsa C(2002) in 5 usi? eventual si o poza. Merci
|
As dori o tavita pentru un mitsubishi pajero sport din 2004....cat mai urgent !!! merci
|
Salut!
frincu_danut - Da, sunt pe stoc. 115 ron, plus 15 ron un partial din costurile de curierat. Daca e si o tavita pentru portbagaj in acelasi colet, ai si curierat gratuit si inca 10 ron reducere la covorase. Andrei Suzuki - da, sunt pe stoc covorase de Corsa C. 115 ron +... ca mai sus :D Poza cu corsa C nu avem, dar vezi diverse poze cu alte masini (ansamblu si detaliu) mai sus pe topic sau pe http://www.***********/photos/25835939@N02 Evident ca ale tale vor fi la fel ca si finisare, calitate, material, iar forma va fi cea specifica podelei de Corsa C. Toate matritele sunt aprobate de producatorii masinilor. bashan - Multumesc si pentru telefon si pentru comanda! Te sun imediat ce ajunge. Multumesc, Mircea |
pentru o mazda 6 kombi sport din 2003-2004 din cauciuc sau mocheta ai? si la ce preturi?mersi
|
Salut!
mazdoi - Deduc ca la covorase te referi, nu? :lol: Mazda 6 2002-2008 - covorase de cauciuc 145 ron, covorase de mocheta de la 100 ron, in functie de cum le configurezi (vezi postul cu toate detaliile, cateva pagini mai sus). Multumesc, Mircea |
Buna ziua,
Tavita pentru Toyota Auris 2009 exista de vanzare? Daca da, la ce pret? Va multumesc, numai bine. |
Salut!
Mack - da, este pe stoc. 151 ron, minus reducerile de mai jos. Cataloagele complete sunt pe www.rimimg.ro. Noi reduceri pentru forum si promotie impreuna cu COBI Romania cobiromania.ro (o alta divizie a noastra) – jucarii de construit COBI, pentru cei care doresc un cadou pentru copii! Pe scurt, pana cum aveati curierat gratuit sau reduceri. Acum puteti alege sa primiti jucarii de valoare mult mai mare decat discounturile sau avantajele de pana acum. Rezolvati si niste cadouri... -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit sau primiti o jucarie Cobi de 100-115 piese, in valoare de aprox.32–33 ron ! -la covorase (cauciuc si mocheta)– suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron, sau primiti la fiecare set de covorase o jucarie de construit Cobi de 60 de piese, in valoare de 20 ron. -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit sau alegeti jucarii Cobi in valoare de 50 ron ! -la mai multe tavite/bandouri pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit ; alternativa Cobi, in oricare varianta, puteti alege jucarii Cobi de valoare semnificativ mai mare decat suma discount + transport. -la cotiere - la fel ca la covorase Daca alegeti varianta cu jucariile Cobi, costurile de curierat ce va raman sunt intre 20-24 ron (tot un partial, desigur... ) Daca doriti o alta jucarie, mai scumpa decat discountul respectiv, platiti doar diferenta, evident. Weekend placut! Mircea |
Salut, ti-am trimis un e-mail la [email protected], covorase si tava de portbagaj pentru un golf 6. Astept confirmarea comenzii. Numai bine!
|
Salut!
leoteiu - Azi pleaca spre tine prin curier. Maine ar trebui sa le primesti. Multumesc, Mircea |
salut Mircea!sunt nou pe forum!
m-ar interesa o comanda si pretul,pentru tavita portbagaj si bandouri laterale pentru opel astra h caravan 1.7cdti an 2005.multumesc |
Salut!
silviu74 - Astra H caravan - tavita: 151 ron, bandouri: 130 ron. Daca le iei pe ambele intr-un colet, ai reducere inca 8 ron la fiecare si, desigur, curierat gratuit. Pentru facturare si livrare, va rugam sa ne trimiteti (Tel, fax, PM, SMS, mail): • date de facturare: persoana fizica (CNP si CI – aici puteti si “gresi” cate o cifra pe ici-colo, ca nu are importanta...), firma (toate datele, inclusiv IBAN –aici trebuie corecte ca e vorba despre contabilitate) • date de livrare: la serviciu sau acasa, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei • neaparat un numar de telefon valabil Te rog sa specifici si nick-name-ul de forum, pentru reducere. Multumesc, Mircea |
salut, o tavita pentru un ford focus 1 sedan, se gaseste? daca da revin cu un pm!
|
Salut!
dumping - da, e pe stoc. Daca vrei, te rog trimite-ne date de livrare si de facturare, precum si neaparat un numar de telefon si maine pleaca spre tine. Multumesc, Mircea |
s-a rezolvat, multumesc pentru promptitudine!
|
Salut am vorbit mai devreme pentru:
Covorase pentru Seat Alhambra Tavita Portbagaj Seat Alhambra Covorase Astra H Tavita astra H 2006 5 usi, echipare Enjoy Le astept poimaine la fancourier agentia aparatori |
@themircea
am primit coletul! foarte multumit! felicitari pt ca mentineti un standard ridicat! respect |
Salut!
dumping - Eu iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si pentru vorbele bune! Sper sa ne mai auzim! CartofPrajit - Joi a plecat de la noi coletul tau. Vineri sper ca l-ai primit. Multumesc, Mircea |
Salut. Sunt pentru prima data pe acest forum, deci daca a mai fost cineva cu aceeiasi cerere imi cer scuze. Am o Nubira fab in 99 si inmatriculata in '00. As dori sa imi schimb mocheta din portbagaj... imi puteti da niste preturi pentru o tavita si o mocheta? Tavita nu afecteaza faptul ca am roata de rezerva ,nu? Va multumesc.
|
Salut!
Rih85 - mocheta pentru portbagaj nu avem de unde aduce. Scuze! In schimb, mergi la un magazin de mochete si vei gasi cu siguranta mocheta in culoarea pe care o vrei tu si cu spate un pic mai dur. Daca mai ai mocheta veche foloseste-o ca pe un sablon, si decupeaza dupa ea. Vei iesi foarte ieftin si vei fi multumit de calitate. Nubira ta e sedan sau combi? Evident, portbagajele difera si, implicit, si tavitele. Cat despre roata de rezerva, acolo nu sunt diferente: toate Nubira au roata de rezerva. Sunt alte modele de masini la care portbagajele difera in functie de latimea rezervei, dar nu e cazul de fata. Tavita - 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Ceau! Mircea |
User serios si de cuvant !
|
Salut!
CartofPrajit - Multumesc! :-) Si pentru vorbele bune, si pentru ca ai cumparat de la noi! Iti stam la dispozitie si pe viitor! Multumesc, Mircea |
am trimis adresa si datele pentru tavita si bandouri pentru opel astra h caravan pe [email protected]
ramane valabila reducerea pe care mi-ai postat-o mai sus? |
Salut!
silviu74 - Da, am primit. Te vor suna colegii mei pentru datele de facturare. Ceau! Mircea |
Am trimis PM cu datele de livrare pentru un Opel Astra g 2002, astept o confirmare cum ca ai primit PM-ul, ms
|
Salut!
kiry - Covorasele au plecat spre tine. In mod normal, maine in prima parte a a zilei ar trebui sa le ai acasa. Multumesc, Mircea |
Au ajuns, se potrivesc super...ce sa mai NOTA 10 pentru: promptitudine, seriozitate si calitate. ms inca o data.
|
Salut!
kiry - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi, pentru vorbele bune si pentru nota...! :D Sper sa ne mai auzim! Multumesc, Mircea |
Salut!
Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si mocheta, bandouri laterale - toate speciale pe model de masina, toate produse in vestul Europei. |
Salut Mircea! Am nevoie de o tavita de portbagaj pentru un Logan 1,4 MPI din 2006 (fabricat inainte de cel de Noul Logan. primele modele!) si as vrea sa stiu daca ai pe stoc si cit ma costa. Multumesc anticipat!
|
Salut!
raul36 - La face-lift nu au schimbat nimic in ceea ce priveste conturul portbagajului. Da, avem pe stoc. 151 ron, minus 105 sau curierat gratuit sau o jucarie de 32-33 ron de pe cobiromania. Multumesc! Mircea |
Am luat si eu un set de presuri si sunt f multumit!Arata f bine. Recomand!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning