![]() |
1 Attachment(s)
al meu ar fi spart geamul daca o vedea este inebunit dupa pisici se repede si la postere in care sunt pisici :twisted:
da filmul asta ma lasat pe spate |
eh, noroc ca stau la etajul 5 :) ....
Super tare filmuletzul.... |
tare rau cainele frate...am inebunit...mere mai bine k mine :oops: :P :P :P
|
i have 2 dogz... un saint bernard... si un ciobanesc german...! :twisted:
... so.. don't fu** with me.. 'couse my dogz will fu** u... !!! muhahahaha!!! |
lool
degeaba ai doooi... KrushX are unu da' distrus... o mushcat ieri doi pompieri :lol: :lol: :lol: ala da caine de paza :roll: :twisted: :lol: |
1 Attachment(s)
io am o boxeritza(Sega).acum are 3 luni.nu are pedigree dar o duce capu
|
sa-ti traiasca e super frumusica... imi aminteste de al meu , cand avea 3 luni , era o scumpete... acum e ditai cainele... nu mai e atat de dragutz...
|
ce ai santose?! nu stii k un cootzoo e dragutz forever!?
si catzeloo tau e tare :D |
Vreau
Salut!
Vreau sa-mi iau si eu un caine! Un Rotwailler sau un Canecorso(desi nu cred ca am atatia bani) :( ! Sau un Amstaff! Daca stiti pe cineva!Mi-am luat casa si curte asa ca.....acum pot avea un catel al meu :lol: :lol: :lol: |
super dulce boxerita ! sa-ti traiasca ! :wink:
|
1 Attachment(s)
My dog ... nu prea imi place mie da' .... asta e
|
Care din ele.... :lol: :lol: :lol: Jokin' :twisted:
|
Re:
Quote:
frumosi amndoi doggy :P |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
catelusii mei...
|
Re:
Quote:
|
pot sai fac un test drive la kootzoo?! sa vad dk e asa :peace:
|
Cand vi la Craiova vi la mine si dai o tura de cartier :) :P :lol: :mrgreen:
|
sambata :peace: :lol: :lol:
|
Sa facut :)
|
mda g-spott am vazut eu ce agatzi tu cu catzeaua... ca mai mult agatz eu.. nu ai vazut cand am dus`o la veterinar ca se aplecau numai baietzi sa se joace cu ea... fete cam niciuna ... :) haha sau poate nu s`au aplecat fete ca erai cu mine ... :)) hahaha asa ca miki are succes mai mult la barbatzi edcat la femei :)) :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :) :) :) :)
|
ce sa zic ......beton caine.....! :)
|
Al cui?
|
1 Attachment(s)
:evil: super tare Chihuahua :twisted:
Call him Shadow heavy psychological damage so you can't pet him |
1 Attachment(s)
uite k am gasit si eu o poza cu catzaua mea :D
ce ziceti? va place? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
asta era cutzumeu :( era k l-am eutanasiat in vara dupa ce ne-am chinuit sa il ``reparam `` vreun an de zile :( a avut probleme cu spatele si nu mai mergea o vreme l-am tzinut numai pe infiltratzii k sa nu il doara macar
|
1 Attachment(s)
si ink una
|
|
4 Attachment(s)
il cheama Rex :)
|
1 Attachment(s)
:D my dog , deranjat de blitz... :D
|
2 Attachment(s)
Eu nu am caine, eu am o matza( motan ), dar il consider k pe fratimiu.... asa k sper sa nu va deranjeze k ma mandresc si eu cu el!!!
PEACE :peace: |
|
3 Attachment(s)
catzeii mei.. din pacate am ramas fara fara nici unul pt k au murit. :cry: .
cea mai batrana era Mona(soricarul) kr a murit la 16 ani .. acum nu mai vor ai mei sa ma lase sa-mi iau catzel |
1 Attachment(s)
Pentru proprietarii de pisici: VA ASTEPT ! :twisted:
PS: lol |
1 Attachment(s)
Gabi..numa sa se`atinga de pisiku meu..si pun toti lupii si dog`u pe cutzu tau :twisted: anyway..astea-s singurele poze pe kre le am in pc cu javrele mele.. :wink: febletea mea(pisika)-Bagheera si dog`u..kre nu`l am cine stie la suflet..da mere :wink: - Bruno
|
3 Attachment(s)
yaikz..tokmai pisiku am uitat sa`l pun :oops: here she is..e cam uratzika pozna..da ea e o scumpica..desi e rea :twisted:
|
1 Attachment(s)
Tasha..o catzelusha p kre am avut`o doar doua zile din pakate..dar..2 zile de coshmar :(
|
3 Attachment(s)
Eu nu am caine... Am un animal salbatic cu vreo 7 guri, pe care tocmai l-am hranit cu 2 viermisori... Saracii de ei, nu au stiut ce i-a lovit... :cry:
|
1 Attachment(s)
Acesta este fostul meu caine
|
3 Attachment(s)
buck al meu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning