Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere auto (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto.html)
-   -   Fac La Comanda Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto/64865-fac-comanda-subwoofere.html)

Ingerasul99 16-11-08 12:55

Re: Fac La Comanda Subwoofere

Ai terminat sistemul la bmw-ul ala?

CLAUDIU_URBAN 20-11-08 21:46

6 Attachment(s)
catalin ai pm , challanger ai pm , inca nu am terminat sistemul la bmw , asteptam al doilea kicker si statii , si am mai lucrat si eu multe incinte pt pachete promo dar nu pot sa le tin sa le fac poze mai multe ca trebuiesc livrate proprietarilor . si un band pass destept dar simplu pt ca la pus intro utilitara prin care acum bate vantu :-) si difuzorul nu e inca rodat .

CLAUDIU_URBAN 24-11-08 18:43

9 Attachment(s)
cateva foto cu ce am mai lucrat si eu in ultimul timp : 1 incinta pt brutus b12d4 , 2-3 incinta dubla pt 2 xtc-uri 300 , 4-5 incinta pt mtx t12-44 , 6-9 incinta pt uriasul hifonics olimpus olm2415 , un monstru de difuzor , sper sa va placa .

HuNt3R 24-11-08 19:34

claudiu ms mult ca ai putut sal ajuti pe prietenu meu cu o incinta pt mtx t12-44 chiar a iesit super misto ca deobicei :P si a tinut special sa te felicit pt treaba facuta :) pt ca, chiar e diferenta destul de mare intre incinta care o avea el si cea facuta de tine ...:D ms mult si bafta in continuare cu alte proiecte :D

CLAUDIU_URBAN 30-11-08 22:35

cu placere costi . pun un link cu cel mai placut proiect al meu , band pass cu jl12w7 https://www.youtube.com/watch?v=nsNKXrer-zU sper sa va placa .

B-14-BYE 03-12-08 10:34

cu cat se vinde? subu:)

soryn14 17-12-08 02:20

da-mi id-ul t rog p pm k vreau si eu pt un bmw e 39 si nu am sac de sky si trebuie una gandita bine ms frumos

CLAUDIU_URBAN 17-12-08 20:12

sorin ai pm .

Lupy 29-12-08 10:33

1 Attachment(s)
Salut Claudiu, zi-mi te rog si mie pretul la cea din poza.

Mai exact as vrea un difuzor de 600 sau 800 RMS si daca stii si niste statii compatibile.

ms frumos, astept un PM.

CLAUDIU_URBAN 29-12-08 14:09

lupy ai pm , urez la toata lumea sarbatori fericite si LA MULTI ANI .

bimmer_7s 30-12-08 01:17

JL Audio este la pretul de 650 de euro. pentru B-14-BYE.

29srn 15-01-09 15:48

Salut,doresc si eu o incinta la un kicker solo baric s10L7 de 10 inci,cam cat mar ajunge+transport,sunt din constanta,mersi mult,sau cati litri trebuie sa aiba incinta:D,mersi anticipat

CLAUDIU_URBAN 15-01-09 21:50

29 srn ai pm .

alpinemaster 20-01-09 14:32

3 Attachment(s)
care incinta e mai bun pt swr 1242d??Closed sau Vented ??litri am facut ca si in imaginea a 3a.mersi pt informatii.:D

sorin_sorin95 21-01-09 18:21

1 Attachment(s)
Salut Claudiu spune-mi si mie daca imi poti face o incinta pentru un JBL GTO1202d dupa dimensiunile din schema. In lungime imi incape mai mult, in portbagaj, dar trapezul acela este maxim. Spune-mi un pret pentru una bass-reflex (50L in specificatiile de la ei)?Mersi

CLAUDIU_URBAN 21-01-09 19:13

alpimaster ai pm . sorin_sorin95 un bass reflex de 49,5litri in cu port rotund 170 ron , iar cu fanta 190 ron e mai mult de munca si litrajul mai mare . poze nu am mai pus deoarece am virusi si ma tot lupt cu ei ca nu am timp sal formatez . deci daca te hotarasti vb pe pm . ms . noroc.

alpinemaster 21-01-09 19:36

salut mersi,dar eu am un box dar nu e bun e prea mare si nu merge prea bun.si din asta vreau sa fac mai bun.o sa fac un box vented cu 57 litri.

spgbuc 22-01-09 00:54

salut am un difuzor SPL ML-12W , astea sunt specificatile care le am la el:Basic Features
12-inch Spun Aluminum Cone
160 oz. Magnet
1-Piece Rubber Gasket
Cyclovent Fan Cooled
Basket: Die-Cast Aluminum Basket
Peak Power (Maximum): 1200 Watts Max
RMS (Continuous) Power: 600 Watts RMS
Sound Pressure Level (SPL): 92 dB
Spider: Black Spider
Spider: Woven Tinsel Lead Through Spider
Surround: Huge Rubber Surround
Voice Coil: 4-Ohm + 4-Ohm
Voice Coil: Dual 2.5-inch ASV
Enclosure Requirements
of Ports: 1
0.75 Cubic Ft. Sealed
1.7 Cubic Ft. Ported
Rec. Port Size: 3-inch Dia. x 10-inch L
Tuned @ 32 Hz
As dori si eu la el o incinta trapez sau cub care s-o potrivi la el la ce bani este asa estimativ:D

alpinemaster 24-01-09 14:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CLAUDIU_URBAN (Post 1999285)
alpimaster ai pm . sorin_sorin95 un bass reflex de 49,5litri in cu port rotund 170 ron , iar cu fanta 190 ron e mai mult de munca si litrajul mai mare . poze nu am mai pus deoarece am virusi si ma tot lupt cu ei ca nu am timp sal formatez . deci daca te hotarasti vb pe pm . ms . noroc.

ce zici boxul asta o sa fie bun pt swr 1242?

sezione91_blue 24-01-09 20:50

1 Attachment(s)
salut. cat ma costa si pe mine un woofer ca asta ? Difuzoarele le am eu. Sunt JBL GTO 804D Aici ai un link cu ele. http://www.***********/produse/Subwo.../JBL/GTO_804D/ Practic ma intereseaza cutia cu neoanele. Mersi salut

CLAUDIU_URBAN 25-01-09 15:17

incinta pt 2 jbl gto 804d ar costa 250 ron , iar neoanele sunt doar pe 10" si 12" . insa iti pot pune neoane flexibile albastre , lungime 100 cm , diametru 3mm , la 100 ron 2 bucati .

CLAUDIU_URBAN 27-01-09 19:04

10 Attachment(s)
sa mai pun si eu o parte din ce am lucrat in ultimul timp : poza 1 sistem bmw terminat . poza 2 mai multe inele mdf . poza 3-4 incinta pt jbl w12gti (laurentiu astept un mail cu difuzorul montat , ms .) . poza 5 doua incite mici bass reflex pt o duba . poza 6 boxe de camera . poza 7 mai multe incinte bass reflex . poza 8 un bass reflex cu difuzor mtx .
poza 9-10 noul meu "ajutor" la mochetat care doarme in timpul serviciului si isi ia salariul degeaba , o sal spun patronului .
sper sa va placa de el .

CLAUDIU_URBAN 03-02-09 18:18

9 Attachment(s)
adaug imagini cu realizarea si montajul unui subwoofer jbl w12gti
incinta realizata de mine . laudele pe partea de montaj si imagine ii revine proprietarului , care a avut o idee minunata de a monta subwooferul in portbagaj prins de polita loganului . asfel difuzorul si portul aflanduse in interiorul masini . nici nu vreau sa ma gandesc ce nebunie e acolo in masina .
ideea sper sa fie o sursa de inspiratie si pentru altii .

77aty 04-02-09 14:37

Idea asta am avut si eu dar docamdata nu am ajuns sa pun in practica, eu m-am gandit la 2 dif de 10 in incinta inchisa, in loc de acel 2 dif de fabrica din spate. Nu de altceva dar am nevoie si de portbagaj, si nici nu vreau sa tai toata tabla din spate pt ca se para ca au si un anumit rol de a rigidiza caroseria.

bullibutton 12-02-09 10:52

Din experienta ta, poti sa-mi spui daca poti sa-mi faci si mie un sub pentru a putea fi montat sub scaun?

CLAUDIU_URBAN 12-02-09 11:24

8 Attachment(s)
bullibutton - intai zimi pt ce difuzor vrei incinta(le) ca so pot simula si eu , si neaparat niste dimensiuni maxime admise sub bancheta .
mai adug si eu un rand de foto cu ce am mai mesterit in ultimul timp .

te salut laurentiu si bine ai venit .
in legatura cu dls-urile , cand te hotarasti imi zici , sti ca lucrez .
chiar si cu criza asta si tot sunt aglomerat .
noroc.

bullibutton 12-02-09 11:26

Vroiam un sub sa-l pot monta sub scaunul din fata, eventual 2.Ma gandeam ca stii tu ceva.Ceva micutz dar sa dea bine.Am crezut k ai mai avut cazuri si nu sunt eu primul.

LAAE 13-02-09 17:57

salut claudiu , sunt laurentiu din constanta mi-am facut si eu un cont pina la urma! super incintele de mai sus cand dau de cascaval vorbim de cutiute la dls-urile alea.

CLAUDIU_URBAN 20-02-09 16:25

5 Attachment(s)
Salut tati , poate in vara ajung si eu prin costanta sa-ti aud masina . si acum vreau sa postez si eu poze cu un alt "gigant" caruia iam facut incinta si astept si parerea proprietarului vizavi de calitate si finisaje .
apropo am pe stoc pt cine vrea inele mdf pt urmatoarele dimensiuni de difuzoare 5" , 6,5" , 8" , 10" . detali si orice fel de intrebari , rog pe pm .

LAAE 25-02-09 12:45

salut claudiu, imi place pioneerul e varianta cu doua de 4 ohm cumva? e chiar deosebit, ma bucur cand mai vad ceva de calitate...

ZanderDream 28-02-09 02:46

Un pret pentru Helix p10+incinta+amplif pentru el ?
Multumesc pentru timpul accordat.

vlad_andrei 28-02-09 09:40

Daca tot suntem la Helix as dori si eu un pret pentru un Helix p8+incinta. Multumesc!

CLAUDIU_URBAN 28-02-09 14:58

aveti pm . ma scuzati daca raspund mai greu . multumesc .

Golf1 01-03-09 05:22

1 Attachment(s)
salut! am vazut o incinta facuta de tine (cea din poza), spune`mi te rog merg doua difuzoare pioneer 307d2 montate pe ea? daca da, da`mi un PM cu pretul. Tu ce`mi recomanzi?

CLAUDIU_URBAN 01-03-09 13:21

salut , eu lucrez pe comanda , colaborez cu niste magazine si din pacate nu prea am timp sa-mi fac un stoc .daca vrei o incinta anume tio pot face in 2 zile maxim . insa in tara cer un mic avans . si o sa explic pt toata lumea de ce ?
am trimis intodeauna pe incredere in tara dar mi-am luat teapa de 2 ori , cand am trimis incinte duble , una din ele si cu difuzoare in diferite orase si clientul neserios nu sa dus sa ridice coletul , atunci eu am suportat transportul tur - retur , ca nu puteam renunta la subwoofere .
iti pot face incinta custom pt difuzoarele tale , putem vb si pe mess. noroc.

LAAE 02-03-09 14:56

ma mir ca nu le-ai dat numele pe forum la tepari sa se fereasca lumea de ei, baiat salon claudiu, recomand!!! in doua zile incinta am avut-o acasa ...

joker69 12-03-09 10:01

salut as vrea cva sa dezmebreze masina,un bas tare de totcva de 35 40 cm .Gound zero sau Jl audio dami te rog un pm cu cutie si bassu si pret,ms

viper_x 12-03-09 10:29

Salut,

Ma intereseaza o incinta vented pentru un difuzor Hifonics TXi 12S4.

CLAUDIU_URBAN 12-03-09 11:15

9 Attachment(s)
aveti pm , viper_x am atsat o poza in care poti vedea si un dif ca al tau din niste proiecte mai vechi . astept pm daca vrei incinta cum se poate observa in linkul urmator : http://3.bp.blogspot.com/_MoSbDE8CJB...h/P1060773.JPG .
noroc.

catalin - pun 4 foto si cu sony (15")al tau . incinta sealed cu 2 ferestre plexiglass .
bogdan - atasez cv foto cu incinta pt tine , am terminato dar cred co pun maine pe curier , ca sa o ambalez bine de tot . sper sa-ti placa . noroc.
"pozele au fost micsorate de 10 ori , subiecti aratand si mai bine in realitate"

viper_x 16-03-09 13:43

Ti-am dat un PM, astept un raspuns daca se poate.

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning